Riktigt goda äppel & persiljefyllda köttfärsbiffar med kall sås av gräddfil och lingon.

400-500 g nötfärs
1 ägg
Salt, svart peppar
1 dl grädde
1dl hackad persilja
Några msk hackad lök
1 grovrivet äpple

Blanda allt i färsen, forma till biffar och stek 4-5 min på varje sida.
Blanda en del gräddfil och en halv del lingon, blanda och ät tillsammans med biffarna.

16 kommentarer:

  1. Mmmm, så gott det såg ut. Ska provas!!! Önskar Dig en skön onsdag, kram Kate

    SvaraRadera
  2. Åh, ser supergott ut! Måste provas! Återkom gärna med recept! :)

    SvaraRadera
  3. mmm...gottigott:)) Glömt att säga vilket fantastiskt reportage i Älskade hem...du har det såååå vackert:)))

    Kram på dig!

    kråke

    SvaraRadera
  4. Vad du hittar på bra, det här ska jag göra. Har provat dina recept förut, och det är alltid supergott.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  5. Mmmmm... og kjempe koselig å ta en goood runde i bloggen din igjen, Mari. Har vært for lenge borte fra slikt nå.... Masse stemningsfulle bilder og vakre motiver. Du er super!

    Ha en fiiiin dag!

    SvaraRadera
  6. Åh vilka spännande smakkombinationer! Det ser jättegott ut också. Kram /Therese

    SvaraRadera
  7. Så jättegott det ser ut och smakar säkert toppen med de kombinationerna!
    Lisa

    SvaraRadera
  8. Hej Mari!
    Mums, vad gott det ser ut!

    Ha en trevlig eftermiddag:)

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  9. Mmm det ser riktigt gott ut!!
    Kramar Clara

    SvaraRadera
  10. Hejsan!
    Jisses så gott det lät och ser ut dessutom, ska spara det reseptet också så snart har jag samlat ihop en hel reseptbok med smarrigheter från dig.

    Kram Sanna

    SvaraRadera
  11. Åh.. inte skriva sånt när kl är nästan midnatt och man borde gå och lägga sig... via kylskåpet?? ;)

    SvaraRadera
  12. Åh, vad gott! Det receptet måste jag prova, fräscht med äpple i biffarna...

    Kram
    Petronella

    SvaraRadera
  13. men ååh vad gott det lät, det här bara måste provas! Tack.

    Kram Tiina

    SvaraRadera
  14. Visst är de goda! Ett av mina favoritrecept! :)

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning!

Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" eller "anonym" + "publicera din kommentar"". Mari ♥