Jag vill presentera Annika....


Träffade en bloggvän förra veckan, Det är hennes vackra tavelvägg ovan! Annika är egentligen är en nygammal vän. Vi jobbade ihop på handelsträdgård i Umeå när vi var unga. Våra vägar möttes igen här i bloggvärlden, så fantastiskt kul! Vi har träffats förr i nutid och har lika kul varje gång. Det blir väl så om man känner man är på samma våglängd, kan bjuda på sig själv, lätt för att prata OCH dessutom har samma intressen!

Hon hade med en gåva till mej, inte vilken som helst, hon har sytt detta fina vinfodral!  Läckert med gammal rostig nyckel.Vilken jättefin present! Jösses, jag hade få hållit på ett år för att få till ngt dylikt och ändå inte lyckats;)

Kika in på Annikas blogg!  En kreativ kvinna med smak boende på västkusten. Älskar tavelväggen ovan och den gudomligt vackra tulpanbuketten nedan! ( Bilderna med tavlor och blommor har jag lånat från Annikas blogg)




Vinet då, jo det var det godaste dessertvin jag någonsin druckit! Gillar man rödvin gillar men detta, det passade otroligt bra med ostar och efterrätter! Här serveras det på den vackra brickan- med "inbyggd" duk, jag köpt på Norrfrid webshop

Och vet ni vad, idag går vi in i februari månad. Årets kortaste månad och sista vintermånaden- det finns hopp! Trevlig helg!!

13 kommentarer:

Tess sa...

Vilken underbar tulpanbukett!Den är ju helt fantastisk!
Blir nog till att köpa en stor sån inför helgen tror jag.
Ha en fantastisk fredag
Kram

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Jättefin gåva, så personlig :)
Tack för alla fina tips!
Ha en underbar fredag o stor kram till dig.
Jessica

Halmhatt och mamelucker sa...

Uppiggande! Häftig Loppis Hamstern och trevlig blogg. Synd att jag varit i Kungsbacka så många gånger helt ovetandes - eller kanske tur...

Trevlig helg! // Annika

Meta sa...

det var ett fint fodral, det är alltid kul att få hemma pulade saker, har lite mer värde när man vet att den som ger har lagt sin möda på det. Såg i Jeanne de Arks magasin om nycklar.
Ha en gosig fredag
Kram meta

lisashus sa...

Vilken härlig blogg och vilken fin present!
Den bloggen ska jag titta närmare på!
Tack för vintipset! Det ska provas vid tillfälle!

Ja, visst är det skönt att äntligen den trista januari är över!
Ha en fin och skön fredag!
Lisa

G:a Affären sa...

Bilderna med motiven är helt i min smak och vinfodralet, som jag inte alls gillar i vanliga fall, är hur läckert som helst! Så kreativt.
Med vissa vänner ÄR det bara så.
Tack för ännu ett tips, jag sparar de flesta!

Och du, vad är oddsen?! Vi har båda haft inlägg om klädda galgar...!!!

Nu ska jag kika in hos Annika.

Önskar dig en fin februari helg!

Kramar
Cia

Vardagstugg sa...

Underbar tulpanbukett! Härligt med vänner, både gamla och nya =)

Trevlig helg!

Annelie

MINA TVÅ HEM sa...

Flaskpåsen, den var fin, en bra ide`
när man ger bort en flaska vin till gåva.
Trevligt veckoslut!
Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

Rapport till Vänfors sa...

Mari, goaste av vänner!
Blir alldeles varm i hjärtat och jättegenerad på samma gång. Tack snälla du för ett sånt fint inlägg...om mig:) Alltid svårt att ta till sig positiva ord från andra,tror de flesta av oss känner så. Men jag ska banne mig inte skratta eller skämta bort detta utan ta det till mig.
Kanske är det lite banalt och naivt men jag skriver det ändå: Om vi är vänliga och snälla mot varandra så blir livet så mycket lättare och härligare. Positiva vattenringar bland människor kan bara bli bra. Och jag tycker att du Mari verkligen sprider positiva vattenringar omkring dig:)
Stor kram till dig från mig.

Lottas Fotografi sa...

Vad härligt att hitta varann på bloggen igen!
Håller med, vilken läcker "vinpåse"!
Trevlig helg!

Annas röda stol sa...

Vilken härlig vänskap!! Galgarna i förra inlägget är så finfina. Jag besöker Annikas blogg så ofta jag kan och tokgillar den. Ha det gott /Anna

Rose Garden Malevik sa...

Hej Mari
men jisses vad fint......å fina blommor :)
superduper,,,,,,,,
Håkan

Designe sa...

Supersnyggt! Kanonsnygg vägg och så snyggt med tulpanbuketten där! Jag brukar kika in hos Annika och jag gillar verkligen det jag ser. Jag har bara blivit lite blogg-lat och borde hålla bättre koll på alla jag gillar! Vilket supersnyggt vinfodral hon sytt och så läckert med nyckeln. Gott m dessertvin oxå! :)