Sylttider och butikstider...


Idag har jag kokat sylt av hallonen som växer på gården, känns lyxigt, särskilt i vacker burk från Gruvgatan 13. Kika in på deras blogg om du brukar besöka butiken, där finns viktig info om nuvarande öppettider!

16 kommentarer:

  1. God morgon!!!
    Vad mysigt med egen kokt sylt!
    Ha en fin dag.
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  2. Åh, så gott med hallonsylt.
    Kram Stina

    SvaraRadera
  3. Fristende og godt! Ikke minst lekkert i det fine glasset. :)

    Likte så godt bildet under med benken, hatten og margerittene. :)

    SvaraRadera
  4. Finfina burkar och så gott det ser ut! :)

    SvaraRadera
  5. Ååå vad gott med hallonsylt.Ha en fin dag.Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  6. Nog är det extra gott att äta egen sylt...Det smakar så mycket bättre och känns så mycket bättre...

    Vackert!

    SvaraRadera
  7. Ohhh, hemmagjord hallonsylt, vilken lyx :-)

    Igår såg jag på tv (Halv åtta hos mig) om ett recept på hallonsylt med svartpeppar och rödvin! Det skulle vara kul att prova.

    Stor kram från en snörvlig Susanne

    SvaraRadera
  8. Mmm..smask..smask...
    hemgjord hallonsylt...kan det bli bättre?
    Duktig är du..;)
    Kraaaaaaaaaam

    SvaraRadera
  9. Vad gott med hemkokad hallonsylt!

    Ha en fortsatt bra dag Mari!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  10. Ser otroligt gott ut, fint till ostkaka:)
    Kram Caroline

    SvaraRadera
  11. Hallonsylt är ljuvligt gott!
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  12. Finns det nåt godare än hemlagad sylt på nybakade scones? Nej, jag tror inte det.....det skulle väl vara lite goda ostar till också. För det gillar jag med ;o)

    Till helgen hoppas jag att björnbären i trädgården är klara. Då blir det sylt av dem med!

    Ha en fin dag!
    Kram
    Ulrika

    SvaraRadera
  13. Mums, vad huslig du är! Älskar allt som har med syltning och saftning att göra, det bor ju en liten hamster i mig! Vill någon gång fylla alla hyllor i den suveräna matkällaren vi har under köket. Som det är nu äter mina små möss allt jag hinner koka, baka och sylta...Hur gjorde de förr?
    Eija

    SvaraRadera
  14. Mumsigt i vackra burkar!!! kram Johanna

    SvaraRadera
  15. Åh vad gott och härligt att ha egna hallon. Christina

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning!

Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" eller "anonym" + "publicera din kommentar"". Mari ♥