Innan julmaten äntrar scenen så äter vi gott med egenfiskad öring, fylld med örter o citron!

Sätt ugnen på 200 grader. Rensa, skölj och torka fisken. Gnid in fisken (ca 1 kg) utvändigt med en tesked salt. Pressa citron inuti fisken. ( Jag brukar lägga några citronskivor både i och runtom fisken också)

Lägg in dill, gräslök, persilja eller vilka örter du vill i buken och slå in hela fisken i aluminiumfolie. Vitpeppar el citronpepper. Stek i ugn i cirka 35 minuter

4 kommentarer:

  1. Mums, det låter både väldigt enkelt och gott!

    SvaraRadera
  2. Åh så gott med fisk! Ha en fin lördag! Kram Nina

    SvaraRadera
  3. Ønsker deg fortsatt en herlig lørdag:)
    Klem Merete

    SvaraRadera
  4. Så gott det lät! Är själv väldigt förtjust i fisk:)

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning!

Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" eller "anonym" + "publicera din kommentar"". Mari ♥