Än är det vinter men enligt almanackan är vi nu inne i första vårmånaden. Min Lillstuga på gården brukar vi "inviga" med middag vanligtvis till sista april- då går liksom startskottet för den bästa perioden på året.
Men det har varit dagar med plusgrader, snön håller sakta men säkert på att försvinna från gården, och med massor av levande ljus, syrenkvistar som börjat få blad så blev det varmt här i verandan i alla fall!
Så jag fixade en liten "räkfest" på tu man hand i helgen. Med goda ostar och frukter...
Färska räkor, bröd och aioli.....
Ett gott Rieslingvin passade bra till...Jag föredrar röda viner överlag men till skaldjur vill jag ha vitt, detta kan jag rekommendera.
Varför spara på festen när man kan äta gott och ha mysigt nu :) Sätt guldkant på livet medan du kan!
Hej Mari.
SvaraRaderaåhh vilken fest :)
Älskar ost kex och vin så detta ser i mina ögon underbart ut :)
Hoppas du hade trevligt sällskap.
Kram kram
Jessica
Hej hej!
SvaraRaderaMen ååå va mysigt det där ser ut!
Å va smarrigt!
Lite räkor får det nog allt bli snart!
Mysigt med lyxlunch så där på helgen också..;)
Bilderna är sååå fina och joo nu vill vi ha våååår!
Jag har också tagit in syren och mina håller just på att spricka o det kommer små blommor..;)
Kram Katarina
Vilken härlig fest! Det ser verkligen så läckert ut!
SvaraRaderaJa, just nu är det väl varken vår eller vinter...det känns snarare som en enda lång utdragen höst. Men vi får hoppas på soligare tider, för det är ljuset jag saknar mest!
Ha en fin onsdag!
Lisa
SvaraRaderaVilken mysig fest! ❤
Må gott!
Kramen
Ina
De här bilderna kändes verkligen "guldkantade" :) MYSIGT!
SvaraRaderaHa en fin onsdag!
Kram
Birgitta
Härligt att följa fler som älskar att sätta guldkant på livet. Mat är underbart och gott!
SvaraRaderaRäkorna och vinet vill jag ha nu! Men får väl vänta till helgen ;-)
Vakre bilder og fristende mat og drikke. enkelt og godt.
SvaraRaderaha en fin vår.
klem TOVE
Jädrar i det snuset, sade jämt min morfar n när det var något bra. Det säger jag åt dig nu, vilken trevlig fest och så gott
SvaraRaderadet ser ut- Reislingsvin tycker jag är bäst.
tummen upp för dig
Å vad mysigt med råkor .bara älskar det ,Helt ljuvliga bilder med mycket smått och gott.Kramar Rita
SvaraRaderaNu blev jag hur sugen som helst....kramis semlan
SvaraRaderaHi Dear,
SvaraRaderawhat a delicous way to wellcome spring!
Nice place you have. Snow is in my part of Austria gone ...
Wish you sunny days
Elisabeth
Jösses, så mumsigt!
SvaraRaderaTack för vintipset! Är också mer för rött men detta vita ska jag pröva.
Kram
Så härligt det ser ut! Och gott:)
SvaraRaderaMaj gad vad fint! Vilken inspiration du ger med dina härliga bilder.
SvaraRaderaSåå himla fint och vårigt du gjort! Och det ser såå gott ut så jag blir tokhungrig! Vill ha!:) Där måste ni njutit!
SvaraRaderaMums så gott för alla sinnen!
SvaraRaderaHelt rätt!
SvaraRaderaVem vet, tänk om vi bara lever en gång och inte njuter av livet den gången? Du är ett föredöme vad gäller detta. Och du, vilka toppenbilder du fått till, så fina.
Kram Annika