Än är det vinter men enligt almanackan är vi nu inne i första vårmånaden. Min Lillstuga på gården brukar vi "inviga" med middag vanligtvis till sista april- då går liksom startskottet för den bästa perioden på året.

Men det har varit dagar med plusgrader, snön håller sakta men säkert på att försvinna från gården, och med massor av levande ljus, syrenkvistar som börjat få blad så blev det varmt här i verandan i alla fall!


Så jag fixade en liten "räkfest" på tu man hand i helgen. Med goda ostar och frukter...


Färska räkor, bröd och aioli.....


Ett gott Rieslingvin passade bra till...Jag föredrar röda viner överlag men till skaldjur vill jag ha vitt, detta kan jag rekommendera.



Varför spara på festen när man kan äta gott och ha mysigt nu :) Sätt guldkant på livet medan du kan!

17 kommentarer:

  1. Hej Mari.
    åhh vilken fest :)
    Älskar ost kex och vin så detta ser i mina ögon underbart ut :)
    Hoppas du hade trevligt sällskap.
    Kram kram
    Jessica

    SvaraRadera
  2. Hej hej!

    Men ååå va mysigt det där ser ut!
    Å va smarrigt!
    Lite räkor får det nog allt bli snart!
    Mysigt med lyxlunch så där på helgen också..;)
    Bilderna är sååå fina och joo nu vill vi ha våååår!
    Jag har också tagit in syren och mina håller just på att spricka o det kommer små blommor..;)
    Kram Katarina

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig fest! Det ser verkligen så läckert ut!

    Ja, just nu är det väl varken vår eller vinter...det känns snarare som en enda lång utdragen höst. Men vi får hoppas på soligare tider, för det är ljuset jag saknar mest!

    Ha en fin onsdag!
    Lisa

    SvaraRadera

  4. Vilken mysig fest! ❤

    Må gott!
    Kramen
    Ina

    SvaraRadera
  5. De här bilderna kändes verkligen "guldkantade" :) MYSIGT!
    Ha en fin onsdag!
    Kram
    Birgitta

    SvaraRadera
  6. Härligt att följa fler som älskar att sätta guldkant på livet. Mat är underbart och gott!

    Räkorna och vinet vill jag ha nu! Men får väl vänta till helgen ;-)

    SvaraRadera
  7. Vakre bilder og fristende mat og drikke. enkelt og godt.
    ha en fin vår.
    klem TOVE

    SvaraRadera
  8. Jädrar i det snuset, sade jämt min morfar n när det var något bra. Det säger jag åt dig nu, vilken trevlig fest och så gott
    det ser ut- Reislingsvin tycker jag är bäst.

    tummen upp för dig

    SvaraRadera
  9. Å vad mysigt med råkor .bara älskar det ,Helt ljuvliga bilder med mycket smått och gott.Kramar Rita

    SvaraRadera
  10. Nu blev jag hur sugen som helst....kramis semlan

    SvaraRadera
  11. Hi Dear,
    what a delicous way to wellcome spring!
    Nice place you have. Snow is in my part of Austria gone ...
    Wish you sunny days
    Elisabeth

    SvaraRadera
  12. Jösses, så mumsigt!
    Tack för vintipset! Är också mer för rött men detta vita ska jag pröva.
    Kram

    SvaraRadera
  13. Så härligt det ser ut! Och gott:)

    SvaraRadera
  14. Maj gad vad fint! Vilken inspiration du ger med dina härliga bilder.

    SvaraRadera
  15. Såå himla fint och vårigt du gjort! Och det ser såå gott ut så jag blir tokhungrig! Vill ha!:) Där måste ni njutit!

    SvaraRadera
  16. Helt rätt!
    Vem vet, tänk om vi bara lever en gång och inte njuter av livet den gången? Du är ett föredöme vad gäller detta. Och du, vilka toppenbilder du fått till, så fina.
    Kram Annika

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning!

Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" eller "anonym" + "publicera din kommentar"". Mari ♥