Räkfrossa med vänner, enkelt och gott....vanliga räkor, rökta räkor, ostar, bröd, gott vin och....



....ett gott vin till som jag just nu kan rekommendera är Borchet , Vinet med "gäddan" :)

9 kommentarer:

  1. Tack för tips Mari!
    Alltid välkommet!

    Vackra goda bilder!

    Må så gott!

    /Mariette

    SvaraRadera
  2. Det vinet är verkligen super!

    SvaraRadera
  3. Åh, det ser verkligen härligt och frestande ut!
    Lisa

    SvaraRadera
  4. MUMS vad gott allt ser ut. Ser fram emot både vin och ostar. Men tids nog.

    Med vänlig hälsning, Josefin

    SvaraRadera
  5. Alltid gott med färska räkor. Vi har snöat in på rieslingvin till räkfrossan, men ska absolut prova ditt förslag. Har du provat surdegsbaugetter till räkorna...? Om inte gör det och ett tips är att skära i mindre bitar och rosta dem lätt innan du/ni ska äta dem...Mmm... Här på vår Coopbutik finns deras eget bakade bröd med soltorkade tomater och västerbottensbröd, hittar du det i er butik så tveka inte...det är det absolut bästa. Där gäller samma sak att rosta det lätt för då kommer smakerna fram så mycket mera...Åh, nu är det dags för lunch känner jag. Ha en fortsatt bra dag, kram från mig! / A

    SvaraRadera
  6. wow you have a wonderful blog. From now I visit you on occasion.
    I have added you to my darling blogs <3
    Dear one greets from Germany,
    Andy

    SvaraRadera
  7. Que charme essa mesa tudo chiquérrimo e inspirador.
    Tenha um ótimo dia.

    SvaraRadera
  8. Oj så gott det ser ut! Nu blir jag såå sugen på räkor! mums!...vill ha! :)

    SvaraRadera
  9. Sååå gott det där ser ut.Räkor och goda ostar!! Gäddvinet ska jag lägga på minnet. Bra att haka upp minnet på något djur igen... Hästvinet och pinnvinet (pingvinet) kommer jag ju ihåg sen tidigare.
    Kram Annika

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning!

Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" eller "anonym" + "publicera din kommentar"". Mari ♥