Lisbeth luktar illa!


Jag kunde inte låta bli att drämma till med den rubriken=) Jag har två vänner som heter Lisbeth och ingen av dem gör det men däremot denna ost med samma namn!  Illaluktande ostar smakar ofta gott tycker jag!


Vårliga primörer och frukter, så fräscht i en sallad...


Jag har sista veckorna fått en del förfrågningar om vin och främst roséviner. Jag är ingen vinexpert och just roséviner vet jag inte alls mycket om, gillar ofta bubbelrosé eller den gamla klassikern Matteus men detta är en sort jag testat och jag kan bara säga, den är den godaste rosé jag smakat!  Mycket lättdrucket!

Ni som bor i Falun med omnejd, kika in till butiken "Gruvgatan 13" i morgon lördag då vi har 20% rabatt på ALL metervara samt 50 % rabatt på en massa varor vi säljer på bakgården!!

22 kommentarer:

Designe sa...

Nämen fy! Det var det värsta! :) Tänkte när jag läste rubriken att va 17, nu har hon nog skrivit fel:) Den där osten har jag aldrig sett, var hittar man den? Skulle ju va lite kul å ha en ost som heter som en själv och särskilt om den är god oxå! :) Så läckert med primörerna...melonen ser så god ut oxå! Den rosen provade jag ett glas av för ett tag sen men då var den varm och det var inte så gott..får prova den kall istället! Ha en fin helg! Vädret ska ju vända nu säger dom som vet! :)

Fru Ekeby sa...

Trevlig helg på dej Marie! Bra tips ger du...jag känner smakerna i munnen...inte osten, den har jag inte smakat på, men den måste jag testa om jag hittar den.
Kram.

Tina - www.Vintage-Blog.dk sa...

Ja det er ikke altid at oste lugter godt - dog må de ikke smage for stærkt synes jeg ;o) Min far spiste tit rigtig stærk ost - den lugtede næsten i hele huset når køleskabet blev åbnet ;o)
Puha ;o))
Rigtig dejlig weekend til dig
Klem Tina

dagdrömmar i vitt sa...

Tack för tipset om vinet, det ska jag inhandla till sommaren:)
Kramkram / nettan

Malin's Hus sa...

Tack för dom smarriga bilderna ;)

Anonym sa...

Åh det ser jo kjempe godt ut:)
Elsker avocado, og denne så grønn og fin ut. Kjedelig når man kjøper avocado som har begynt å bli brun. Osten har jeg ikke sett eller smakt før, men ost og vin er nyyydelig:)
God helg.
Klem

EKTE INTERIØR sa...

Haha häftig rubrik! Jag har ett jättebra rosévin tips. Flaskan ser ju ut som en riktig B flaska för att va ärlig (med en tecknad bugge på) men det smakar otroligt friskt och gott! Det är från Californien, heter Lord Zinclair och jag tror det kostar 49 kronor!

EKTE INTERIØR sa...

En teckand GUBBE på... :-)

Unknown sa...

I love cheese!!!! As long as it taste great I don't mind the smell!. Fresh fruits and vegetables....mmm, I could live on those alone!!!
Have a great weekend!
Chris :o0

Härligt hemma sa...

Uj uj uj, vad det ser smaskigt ut!! Rose kan vara lite gott ibland annars är det ju rödvin som gäller här :). Men vi drack ett lite moserande rosé förra helgen som var riktigt fräscht och gott!!
Bilden nedan på er uteplats är ju bara för underbar!!!!
Ha en trevlig helg!!
Kramar Madeleine

Linda- Vildros och kaprifol sa...

Tack för tipset på rosévin, tänkte faktiskt köpa just den sorten sist jag var på systemet men det slutade med att jag köpte en box vitt vin!!

Ljuvliga bilder, känns riktigt somriga :)

Kramar Linda

C. Tvillingmamma sa...

Jag har varit mer eller mindre nykterist i nästan fem år,men förra sommren avnjöt jag några glas då och då,det va bla rosé,chill out, fungerar helt klart! :)

Annelie sa...

Ja dom säger ju det, ju mer osten luktar... desto godare. Hoppas det stämde.
Så härligt att se rabarber i affärerna nu. Det känns vårigt.

Annelie

Norrfrids Eija sa...

Ja, Lisbeth ser jättesmarrig ut, och ett glas vin till helgen skulle sitta fint! Och min rabarberlängtan blev inte mindre av dina bilder...Hoppas vädergudarna är med oss i helgen, mannen har åter börjat måla fasad!
Finfin helg och stora kramar från mig!

Nordljus sa...

Ost & vin vad är godare??:) Ska förresten på Rosevinsprovning om några veckor får göra ett inlägg om det då tror jag:) TREVLIG HELG
!!

Lotta sa...

Tack för osttipset. Jag har en arbetskompis som heter Lisbeth...
synd att jag inte bor närmare. Skellefteå och Falun är en bit ifrån varandra!Ha en underbar vårhelg! Kramar Lotta

Mina dagar sa...

Jamen då kör du och jag varsitt delikat inlägg idag då:)

Visst är det såååå gott med vin och ost!! (ska hämta dottern på kallas kl.20.00 så det får bli efter det..längtar;))
När det blir riktig sommar ska jag prova ditt vin för då är det kanongott med rosé!
Den där Lisbeth har jag aldrig sett, får ta spaning efter den i ostdisken!

Ha en fin helg Mari!!
Kram och skål på dig:)
Eva

Fröken Grön sa...

Åh vilket bra tips, jag har en svärmor som heter Lisbeth och som fyller år snart. - Nu vet jag vad hon ska få!
Ha en riktigt skön helg!
/Anna-Karin

Klokegård - Designa ditt Liv! sa...

Ost är gott.

Följer dig nu via Bloglovin.

Önskar dig en underbar helg!

Norregård sa...

Ser smarrigt ut;o)
Kikar in & önskar Dog en trevlig Helg!!!

Kram Malin

Madame Petite sa...

Vin ja... mums vad gott det hade varit med ett glas just nu! Vi är nog väldens sämsta på att lyxa med ost och vin här hemma... glömmer jämt av att handla hem och så sitter man där sen tomhänt när det är dags för helg. Typiskt mig att vara orutinerad... :)

Kramar från Jenny

Kamomilla sa...

Du är rolig du- så jag garvade åt rubriken- för i det samma som jag läste den så släppte hunden en.... ja- fjärt. det blev ju liksom lite väl autentiskt det hela.. haha!