Hoppas ni har en fin jul!  Annnandagen och många är redan "julmätta", man börjar förstå mer och mer varför man börjar jula så smått redan i november, för till mellandagarna vill man inte se jul mera!  I alla fall inte jag!  Jag har klätt granen i vitt och färgen lila i år, då känns den ok även till nyår...


Men lite rött förblir även efter julen, bland annat denna burk. Fynd från Rusta, fylld med goda Lonkakolor!  Jag minns inte priset, kanske 79 kr?  Men i Köpenhamn såg jag att den fanns i en enorm godisbutik till priset av 99dkr, ca 120 svenska! Den får stå på min hylla i köket med en hänggrankvist!

22 kommentarer:

Saras stove sa...

God Jul! Nydelig bilde fra hjemmet ditt! Klem Sara

Lotta 8`) sa...

God fortsättning ♥ Så julfint hemma hos dig :) Här har vi haft en fin julafton, en lat juldag och idag börjar jag bli lite rastlös... så lite städning och liten tur utomhus får det bli.
Ser dina fina trälådor med veden! Blir lite full i skratt för när dottern var på jakt efter JulEn i skogen vid pojkvännens hus, så hittade de en skattgömma! Massor av fina trälådor och det är ju klart, att de skall flytta hem till mig :)
Ha en skön dag ♥

Mamma C sa...

Önskar dig en god fortsättning.
Kram mamma C

Norrfrids Eija sa...

God fortsättning Mari! Ska jag vara riktigt ärlig och med risk att låta som Mr Scrooge är jag oftast trött på julhysterin innan julen ens har varit! Drar en lättnadens suck efter julmiddagen och paketöppningen...nu är det bara lata dagar och de är bäst!
Kramen Eija

Rapport till Vänfors sa...

Så sant, glad att jag inte pyntar speciellt mycket för här tar det 3 minuter för att städa bort julen...men fler hyacinter ska inhandlas, för blommor det får jag aldrig nog av:)
Kram Annika

Vintage House sa...

härliga bilder och kanonfin burk...
här tar vi det bara lugnt:)
kram
sandra

Lilla Blanka sa...

God fortsättning Mari!

Jag började vääldigt sent med julpyntande i år, bara någon dag före julafton, så än så länge är det mysigt tycker jag. Men till Nyår brukar allt ändå åka bort :)

Kram och ha det gott!
Mia

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ sa...

snygg burk♥
god fortsättning på dig..
kram

hemma hos lilla mej sa...

Bara så läcker burk!Önskar dej en fin och mysig annandag.Många kramar Rita ♥

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Man blir ju väldigt mätt, så mycket mat det blir! Jag har allt sneglat lite på granen, men vet ju att det är så fint när den står och lyser på nyårsafton också, så den får stå kvar.
Fina vedlådor du gjort.
God fortsättning och kram
AnnaMaria

Lotta sa...

Fina bilder, jag är också mätt på julen när annandagen är över, men jag tycker hela december med alla förberedelser är urmysig! Här har vi gått långpromenad i vårvädret och hittat den första snödroppen!!
God fortsättning.
/Lotta

Hulda sa...

Så fine bilder. Likte så godt stjernene du har hengt i det gamle vinduet på veggen. Lunt og godt med matten og veden i kassene. Kos deg videre i jula. :)

linnea-maria sa...

Jättesnygg burk! Jag gillar namnet på kolorna, jag tänker på Willy Wonka :). Nej jag är faktiskt inte "julmätt" jag har varit sparsam med både godis och mat så nu är jag jättesugen på mer av det där hemlagade julgodiset :) Det har varit lagom med pynt här hemma också. Kram /Therese

Johanna Stålros sa...

ja nu börjar jag bli mätt;) Fn burken var. Kram Johanna

Annas skattkammare sa...

Hej Mari!
God fortsättning! Hoppas du haft en mysig jul.
Kram /Anna

Ullis/Leva på landet sa...

Rusta kan verkligen överraska ibland.... Härliga bilder. Julen brukar inte bli så långvarig här heller efter jul.
Önskar dig en god fortsättning!
Kram Ullis

Inspiration i vitt sa...

Hej gulliga Mari, det är alltid så fint att titta in till dig och jag vill tacka dig för alla vackra bilder du visat under året. Jag blir så inspirerad av det. Stor kram till dig/Ingela.

SwedishCorner ~ DownUnder...Pernilla sa...

Härliga bilder - som vanligt :)

God fortsättning!

Kram från Australien♥

lisaevelina sa...

fina bilder, gillar äppellådorna som vedförvaring.. Och fönsteret med stjärnorna,finfint!

Petra sa...

Å ja den är fin, jag glömde att plocka fram min Lonka den ligger ner packad i källaren. Borde ha plockat fram den nu till jul...men det glöms ju så lätt då jag är en burk samlare och har väldigt många burkar;) Allt gott/Mvh Petra

Lottas Fotografi sa...

Vilken fin vedförvaring! Var har du fått tag på dessa?
Kram Lotta

Gabriella sa...

Åh så fint det ser ut hos er!