Jag tror inte jag äger en enda orange grej i min inredning men när man ser dessa kan man ju inte annat än gilla dem, så läckert apelsinsorbé-orange liksom!  Så snyggt i ett trärent kök med i övrigt bara svarta detaljer tex eller ett vitt kök med en utstickande orange skål, Så läckert! 

Jag tänker denna som gåva till värdinnan fylld med morötter;) eller nyskördad krispigt grön sallad...

Kika in här, till butiken där jag jobbar extra, de har fått in en massa läcker Gerberakeramik i alla möjliga färger!

9 kommentarer:

Hulda sa...

De var friske og fine i fargen! Falt helt for innlegget under, med de skjønne putene i blått. Vakkert med forglemmegei på hyllen sammen med de blåhvite skålene. Så fint. :)

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Läckert, jag orange är inte alls min färg. Men kan tycka att det är ganska läckert som i dessa skålar tex. Snyggt! Ha de gott från Maria

Designe sa...

Jaa verkligen läckert!..även om jag inte heller äger en enda orange grej förutom min duschtvål och bodybutter från Body shop med doften satsumas som jag älskar!:) Blev pigg av det här inlägget!..
Ha en bra dag! Solen skiner här idag! :)

Majberggrens's Värld sa...

Ringblommor är en av mina sommarfavoriter och porslinet i samma färg är ju härligt! Tänk en sallad i grönt.....

Carolinas Vita sa...

Vilket skål och så fin färg! Den sticker ut ser den framme i min kära mors kök.. ska ta mig en titt med vänliga hälsningar Carolina

lisashus sa...

Så mycket fint ni har på Gruvgatan, så vacker Gerberakeramiken är, men det orangea kommer inte mera in i mitt hus! Jag har haft min orangea period, hade både väggar, möbler och även pianot i skrikigt orange en gång på 70-talet!:)
Härligt foto ändå - du är verkligen duktig på att fota!
Lisa

G:a Affären sa...

Läste Lisas inlägg och vi är nog av ungefär samma tid och har lagt orange bakom oss. Det enda orange jag har är en sjal men den är mer brun/orange.
Men visst är det uppiggande att se på och jag skulle tycka det var häftigt i någon annans kök!

Kramar från Cia (som inte har PMS!)

Juliannie sa...

Älskar orange! Härlig bild med de glada ringblommorna till!

Anonym sa...

Ja Göteborg är verkligen härligt! Har du sett Göteborgstyget som vi har gjort som hyllning till stan (som precis som för dig är en av våra absoluta favoritplatser, även om vi just nu bor vid en annan kust...). Finns som handdukar, kuddvar, metervara, brickor etc hos Josephssons och på Göteborgs Stadsmuseum. Du kan se mönstret på www.goteborgstyget.se