Hösten, den vackra och jag känner ett pirr i kroppen, liksom jag gör i maj, för vad som komma skall
- a d v e n t;)  Lyckligt lottad ? Ja ;)

Går jag händelserna i förväg?  Nejdå, inte alls. Jag är bara glad i livet.. och om bara två veckor kommer tidningen Lantliv ut med första julnumret, jiipii!!  ( Men så länge njuter jag givetvis av hösten..)

11 kommentarer:

Hulda sa...

Dette var høstlig og vakkert! Nydelig bukett i gult og brunt som stod så godt til puten i bakgrunnen. Jeg gleder meg også til advent, legger planer for hvordan jeg skal pynte i lysthuset. :)

hemma hos lilla mej sa...

bara så höstigt ,Vacker bukett.Ha en fin start på nya veckan och en skön måndag.Kramar Rita ♥

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Det är så härligt att höra om din adventslängtan...skönt att det finns fler som är lite smått galna..det ska man va..det blir roligare då !

Kraaam

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Vilken fin bild :)
Jag är precis som du.. längtar och njuter av att det snart är adventtider!! Jag tror jag köper vaje inredningstidning med julmys i :)
Ha en fin måndag.
kram kram
Jessica

H ennA sa...

Vilken vacker höstbukett! :-)

lisashus sa...

Vilken härlig höstbild du har idag! Ljuvliga färger! Själv är jag nog mera lags åt "vårhållet", men visst är det fint med alla ljusen när det skymmer och blir mörkare.
Lisa

Vitspets sa...

Härlig höst bild
Kram Karina

Annas röda stol sa...

Fina höstfärger och visst är det härligt den smygande längtan till advent. Ha en bra kväll./Anna

Anonym sa...

Hej! Har aldrig kommenterat förut med följt din blogg länge och tycker den är underbar! Så häftigt att läsa om människor som har exakt samma tankar som en själv! Kollade förut i almanackan hur långt det är kvar tills Lantliv dimper ner i brevlådan och går precis som du runt med ett pirr för vad som komma skall! Om några veckor går startskottet, November en underbar månad med massa mys och frosseri med julinredning! Tack för fina bilder och den inredningsnjutning din blogg skänker! MVH/Jessika

Ewa`s Galleri sa...

Jättefin höstbukett
Visst är det så att man börjar tänka lite på advent ,nu när mörkret kommer på kvällarna och det är roligt att vara inne o pyssla
men vi tar en dag i taget
Ha en bra vecka

n o r d i n g å r d e n sa...

Tack för alla kommentarer och va kul att läsa att man inte är ensam om denna "pirrande känsla". TACK också till dig utan blogg som vågat dig på att lämna en kommentar, Jessika, sååå glad jag blir att få den, tusen tack!!! Mari.