Köttfärsfyllda paprikor. En 70-talsklassiker som bör få lyftas fram igen. Enkelt, gott och nyttigt! Bilden ser kanske inte alltför smakfull ut men det var jättegott!  Det finns många recept, det här är ett bra, jag uteslöt dock både kanel, spiskummin och vinäger, tillsatte däremot lite cayenepeppar och chilipulver OCH i stället för riven ost hade jag Creme bonjuors mjukost med smak av soltorkade tomater, jättepassande till! ( de borde stå mer upprätta men det bidde inte så denna gången ; ) ;) 

3 kommentarer:

Hajan sa...

Det håller jag med dig om, att De behöver komma upp på matsedeln igen. Vi hade det ofta på 70 talet
när vi hade våra syjuntor, och vi hade bara öl till, väldigt gott och festligt.
Ni finns det inga syjuntor längre,
och nu är det Vin till allt, när man skall dricka. På 30 år ändrar det seg.
hälsar Hajan, mycket bra förslag

Bourgogne Suite Maastricht sa...

Hej hittade din blog! Bra ideer!
checka här min trädgård
www.potagerie-in-maastricht.blogspot.nl
Hälsningar Marcus från Maastricht:-)

Rapport till Vänfors sa...

Gillar verkligen dessa paprikor som går att fylla med så mycket olika ingredienser beroende på vad mnan tycker om och äter. Tycker de ser jättegoda ut även om de böjt sig lite, då är de bara ännu godare.
Kram Annika