En intensiv lust att ändra, arrangera och fota!



Jag har köpt en fårsax! Då blir det farligt för fårgrabbarna nästa sommar: )



Jag gillar tapeten här inne jättemycket, nästan så jag skulle viljat ha den i mitt vanliga kök i stället, men jag har ju tillgång till detta hus som ligger 5 meter från det permanenta. Det är väl sånt som kallas lyxproblem....



Den fina stickade kudden kommer från Gruvgatan 13.



Den grå lyktan som "till vardags" hänger i mitt ordinarie kök är ett loppisfynd.

Jag hoppas att det inte så många som kikar in här som inte gillar sånt här. Har hört att många av mina bloggvänner fått beska kommentarer.... mycket tråkigt.

Jag har dock inte fått ngn besk kommentar.Ännu. Men det kan kanske ibland uppfattas knäppt att arrangera och styla med sina egna saker om och om igen och fotografera dem och sitt hem.

Men jag är en glad amatör på detta område. Det är min hobby och jag brinner för det. Detta är mitt och många andras sätt att uttrycka sin "kreativa sida". Eftersom jag varken syr, bakar, pysslar el målar är detta mitt sätt att "måla en tavla", när jag skapar ett stilleben el dyl och sedan fotar det....

Sedan finns det några som känner mej privat, kikar in och inte säger något alls. Någonsin, vare sig via mail, sms, när man ses osv.. ...Det är också ett fenomen. ( Gäller inte nära vänner och goa kollegor förstås! )

Jag är inte ute efter att få beröm eller flera kommentarer. Det ger vi bloggare varandra nog ändå : ) men det blir en onaturlig relation att ignorera ngt som finns och veta att denna människa lägger ner sin själ på det. Det känns tråkigt...Kanske avundsjuka, kanske jante kanske ngt annat, det får jag skriver mer om en annan gång....



En gammal margarinlåda med vacker lektyr...



Lika goda som vackra var plommonen jag fick av min snälla kollega Annika. Tack, de är snart uppätna nu men låg mycket fint i den gamla skålen i trä...

Tusen tack för att ni kikar in till min nya blogg Nordingården! Har märkt att en del, och även jag själv ibland, utttalar bloggen Nording.... men bloggens namn kommer efter en familj som bodde här i början av förra sekelskiftet och hette Nordin. Så Nordingården är det rätta namnet!

Jag som strävar efter att ha en blogg med mycket bilder och lite text hade mer text än någonsin denna gång! Ha en bra ny solig höstvecka, vi ses snart igen!

82 kommentarer:

Sologbolig sa...

NYDELIG !! Tapeten og alle sakene er bare så kjempefint. Ha ein god dag !!

Lisas torp sa...

Så trist med beska kommentarer! Man undrar varför!!!!
Dina bilder är då konstverk i sej! Så vackert skapade med alla dina fina saker - som ett riktigt proffs är du verkligen!!!!

Den tapeten är helt underbar - annars är jag inte förtjust i tapeter, men denna...wow!!

Så vackert och lugn färgskala du har i bilderna idag - dessutom!
Ha en skön vecka!
Kramar
Lisa

Vita små hjärtan sa...

Hej!
Vad mycke mysigt jag hittade här då! Har aldrig tittat in här förut!
Tack för mig, återkommer gärna!
Ha en bra dag!
Kram Agnetha

Vit som snö sa...

Tur för oss som delar ditt intresse att vi får ta del av dina vackra bilder iallafall!!!
Sen får man tyvärr lov att acceptera att en del människor inte har roligare för sej än att titta in på sidor dom inte gillar, tråkigt för dom att dom inte hittar på något som gör dom glada istället.
Ha en härlig dag! Kram Cilla

Hulda sa...

Det er alltid noen som er misunnelige, har merket litt av det på min blogg også. Men, jeg tror man bare må heve seg over det. De som vil skrive og gi respons gjør det, de som vil gi negativ tilbakemelding syns jeg burde la være. En blogg skal være noe lystbetont og postitivt. :) Det har jo absolutt du greid å vise fra Nordingården!

Herlige bilder fra Lillstugan, syns også det tapetet er skjønt. :) Flott lykt, og ellers detaljer du viser. Jeg blir aldri lei av å se på bildene dine. Her en dag var jeg innom juleinnleggene dine fra i fjor, og fikk inspirasjon. :)

Ha en fin høstdag! :) Klem fra Hulda i Ingeborgstua.

Hannis sa...

Bra skrivet!
Tycker det är på dagisnivå med anonyma kommentarer...

Väldigt fint på din hylla!

Ha en bra dag//Hannis

LantlivsAnette sa...

Gomorron vännen !!
Jaa, jag håller helt med dig, detta är vårt stooora intresse, inredning, ändra och dona för jämnan..och är det någon som inte gillar det så behöver de ju inte kika in..
Men jag bara älskar då du har gjort ett nytt inlägg !!
Du har sååå fint och hemtrevligt !!
Det där med avundsjuka, det är hemskt, en farlig sjukdom..bitterhet..
Man ska glädjas om och med varandra !!!
Ha nu en toppen dag vännen
Kraaam Anette

(eddas) sa...

Nydelige bilder...og en nydelig tapet.....ja huff det er desverre noen missunnelig mennesker rundt om...men dem bryr vi oss ikke om:)
ha en skjønn dag
klemmer fra edda

Livet på Vestergård sa...

Så ljuvliga bilder ! Jag håller med om att den tapeten är jättefin!
Ha en bra dag!

MumsiMumsan sa...

Hei på deg!
Flotte bilder!
Håper du får bare koselige kommentarer, for som andre sier her, har man ikke noe hyggelig å si så la vær!
For det er så sant som du sier, dette er din kunst, og flott blir det!
Masse inspirasjon.
Ha en flott dag, glder meg til neste innlegg fra deg! Hver gang!
Mumseklem fra meg :)

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Mari! Nyyydelige bilder - som alltid!! Elsker tapeten:) Helt enig med deg, den var kjempe-fin:) Hadde passet perfekt på et kjøkken!

Ikke bry deg om ufine kommentarer om du får det, Mari, det vil alltid være noen misunnelige sjeler der ute - desverre! Fortsett med det du kan best; ta vakre fotografier:) Jeg blir alltid så inspirert av å besøke din undebart vakre blogg!!

Ha en fin ny uke!

Stor klem Anette:)

Torunn sa...

Du er best Mari!!!!
Sammenlignet med mye annet, ER det jo snavert å drive med interiørblogging. MEN, jammen er det deilig å ha evnen til å være litt snever også. Koble av alt det alvorlige i verden og gjøre noe man virkelig kan kose seg med!

Det hersker mange diskusjoner om dette her i perioder her inne i Blogglandia og det får vi heller ta :-)
Du får bare stå på i din ånd. Det er jo det vi digger deg for. Og som jeg har sagt hundre ganger før: du er min største inspirasjonskilde av alle bloggere!!

Klem

Galleri Hönshuset sa...

Hej, allt väl?

Underbart inspirerande biler som alltid...
Visst är det så, när jag inte har tid och måla en ny tavla så byter jag plats med grejer istället, och då har man ju nånting nytt att titta på =))) enkelt och genialiskt!

Instämmer...Det du skriver är ju så bra...

Jag är verkligen förälskad i din tapet, den är så himla fin.

Ha det gott, och kram från en febrig o frysen Pirre =)

Tulipa sa...

Hej Mari!
Känns bra att läsa dina ord.

Jag måste säga att jag faktiskt skrattade sen åt den kommentaren och det spelade mig inte någon större roll, men jag kände ändå att jag ville nämna det för jag tyckte det var trist, onödigt och som sagt man har ju sett det hos en del andra på sista tiden så jag "väntade" på det.
Skulle själv aldrig få för mig att skriva nåt sånt negativt...

Vackra bilder som alltid.

Den där tapeten känns så hemtrevlig och tidlöst vacker.

Tjusigt arrangerat som alltid.

Hoppas du får en riktigt fin dag!/ Mariette

Ewa sa...

Hej,
vill bara säga att jag njuter av din blogg(den förra med förstås), blir glad varje gång jag går in och kikar på dina härliga bilder och texter...men har väl inte varit så flitig med att kommentera, men nu när jag har en egen blogg ska det bli bättre för jag förstår ju hur roligt det är när någon skriver en rad!
Ha nu en riktigt fin vecka
kram
Ewa

Anonym sa...

Så onödigt med beska kommentarer! Man behöver ju inte titta om man inte gillar det! Jag tycker det är inspirerande att kika in på olika bloggar, som att bläddra i en inredningstidning ungefär, och jag får massor med tips! Det är bara att fortsätta och inte bry sig! Du har sååå fina bilder. Hälsningar från Jane i Tumba.

Lilla huset på prärien sa...

Den där tapeten är bara helt fantastiskt snygg!! Åh vad jag gillar den! Super :) Och det är SÅ roligt att styla om och fixa med grejer i hemmet. Önskar verkligen att jag hade lite mer tid för det! Har så mycket fina saker jag kunde gjort någonting kul av... men så lite tid :)

Den där skålen med plommonen i - lovely!!

Kram J

Kära Hem sa...

Härliga bilder som vanligt! Och tapenten är verkligen jättefin!

Ha en underbar dag!
/Anna

Emmas utsikt sa...

Jag undrar också vilka det är som kommer "hem" till mig och inte säger nåt. Men hellre inga kommentarer än elakheter. Jag försöker att kommentera så mycket jag hinner med. Bara för att säga hej.

Och du Nording-gården - festligt det hade jag inte tänkt på ens. Det står ju Nordin-gården.

Ha en fin vecka!

The Secret Garden sa...

Halloj! Jättesnygga tapeter! Skulle själv kunna tänka mig att ha dem här hemma någonstans. Jo, jag tror att det är jante-lagen och ren och skär avundsjuka hos somliga. Tråkigt. Att vara kreativ, konstnärlig och ha ett öga för det estetiska är inte alltid så lätt...men varför ska man inte få vara den man är? Alla är ju någon, oavsett hur man är eller vad man gör. Bränn på du med dina otroligt vackra bilder!!! Fortsätt att säga JA till det estetiska!! :) Jag kanske tog i litet, men jag brinner också för detta och går min egen väg...och har råkat många smått hatiska människor i min tid. Ha det gott!

Lillstuga sa...

Hej hej!!

Jag förstår precis vad du menar!! Det är få som inte har en egen blogg som lämnar en kommentar. Undrar vad det beror på?
Tapeten är SÅÅÅ fin!! Har gått och funderat på om jag ska ha den i köket nu när vi är på väg att göra om, ja vi får se!!
Kram Anna

Life by J sa...

Man får ju hoppas att någon som möjligen kikar in och INTE uppskattar det den ser helt enkelt inte tittar in igen. Men det finns ju uppenbarligen sådana som inte bara kan svälja sin avundsjuka och gå vidare. Jag svänger in här varje dag, och uppskattar verkligen alla fina bilder! =)

Jenny

Saras Inredning sa...

Superfina bilder och så lyxigt att ha ett annat hem bara 5m bort =) Jag kan oxå tänka mig flera hus. Jag skulle nog fylla ett med alla prylar jag har undanskuffat...

Tänkvärda ord, jag har massor med "vänner" som inte kommenterar varken på bloggen eller i verkliga livet. Avundsjuka? Jag vet inte - dom kanske bara helt enkelt är totalt ointresserade..

Jag är som du, tokintresserad, ändrar och fixar fotar och mixtrar.

Kramkram/Sara

Saras inredning sa...

Förresten - kan man köpa dom vita lotusblommorna i zink hos dig? (se förra inlägget)

Kram/Sara

Rumour has it sa...

Very nice items here! But I´m especially attracted by that gorgeous wallpaper! To me it seems to have a real ´Scandinavian´ (Gustavian?) print, but I might be mistaken. Beautiful!

katarina sa...

Hallå!
Underbara bilder som vanligt!
jag äääälskar ditt hem!!
Du har ett sånt sinne för att verkligen få till det där lilla extra.
Jag tycker du får fram ett budskap på ett perfekt sätt...
Beska kommentarer förstår jag inte....hur kan människor välja att skriva saker som sårar andra..??
Att läsa bloggar är ju helt valfritt. Man borde ju lägga sin tid på bättre saker om man inte har ett intresse av den här typen av inredning.
Jag har ju startat min nya blogg med anledning av att jag vill fortsätta blogga när butiken läggs ner...och på ett personligare plan...alltså med bilder från mitt hem o vardag...eftersom jag ville sålla bort de "kunder" som inte delar mitt inredningsintresse blev det mest naturligt att starta en ny som de flesta av dem inte känner till.
Men visst känns det lite konstigt ibland o veta att en del följer vad man skriver men aldrig säger så mycket som ett pip....
Ha en ny mysig vecka!
Kraaaaaaaaaaam Katarina

Isabella sa...

Underbara bilder du delar med dig, tusen tack!
Beska kommentarer är inget att bry sig om, det är så många fler som gillar och ger beröm än de negativa.

So, keep up the good work!

Må gott,
Isabella

Eva P sa...

Håller helt med "Vit som snö" kan inte sägas bättre!
Dina bilder är konstverk! Kanske det vore nått? Göra posters/tavlor av några! Jag skulle köpa och säkert många fler!
Lyktan är fantastisk!
/Eva P

cat sa...

Hallå där. Jag hoppas att du och flera fortsätter att fotografera "era stylade" hem. Frö mig blir det lite som att läsa Lantliv eller Sköna hem beroende på vems blogg jag är inne på.
Jag gillade verligen de senaste bilderna! :D
Catarina

Hem och Lycka sa...

Jag förstår inte det där, gillar man inte nåt så är det ju bara att låta bli att läsa liksom. Din blogg är jättefin och det är därför jag läser den. Så fortsätt som du gör!

Och det där med att en del läser bloggen i tysthet och aldrig lämnar kommentar förstår jag faktiskt inte heller. Jag har flertalet vänner som gör så och jag säger som du, man lägger ner mycket jobb med bloggen och även om jag inte förväntar mig beröm så vore några ord någon gång inte kanske för mycket begärt. Eller som en vän gjort, hon har skrivit kommentar EN gång och då för att vara med och tävla. Känns lite sisådär..

Mia

Gnistrande snö sa...

Åh vad jag njuter av dina vackra bilder!
De som lämnar beska kommentarer har missat hela grejen, de fattar ju inte hur glad man blir av vackra och välkomponerade bilder och lika roligt som det är att titta på andras är det att själv försöka fånga litegrann av allt det vackra livet har att erbjuda :-)

Jag blir lika glad varje gång jag kikar in här och möts av dina underbara bilder.

Kram
Katarina

Backstitch sa...

Lite beska kommentarer har även jag fått på min blogg men jag har tagit dem med en smula salt för jag vet att de kommer från avundsjuka lokal befolkning. Även om de kommenterar anonymt så vet man med texten varifrån de kommer. Och vi kan ju inte alla tycka lika och det är väl också bra antar jag.
Kram Moster
PS. jag gillar din blogg super mycket!

Annika sa...

Pst.... ett liiitet livstecken från en sån där smyyygbloggare...:) tassar runt i det tysta för det mesta o kollar in alla underbart vackra bloggar..... har inge märkvärdigt själv att blogga om utan det blir livet i allmänhet.... sitter bara o suckar o dreglar över allt fint man hittar..... Kram Annika

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Jag är lyckligt besparad från påhopp och beska kommentarer jag med. Och det gör mig såklart glad att få vara ifred med min hobby. Men jag blir SÅ ARG när bloggvänner drabbas av detta!!!

Härliga bilder! Sådana där litermått har jag ett helt gäng:) Tycker de är jättefina:)

Kram Annica

Josefine sa...

Takk og pris for at du blogger Mari!Du er en stor inspirasjonskilde, og en flink stylist:)

Nydelig tapet sammen med dine grå ting...godt for øye og hvile på..
Den grå lykten er såå sjarmerende!

Det er din blogg og du gjør hva du vil der selvsagt! De som ikke liker det de ser kan holde seg langt unna.. Vi andre koser oss glugg her hos deg...så det så!

Stor klem fra meg

LIVS LYST sa...

Å for noen vakre bilder. Så gode fargetoner og den gammeldagse tapeten var fantastisk nydelig!

Her var det god smak ja!
Hilsen Liv

ANNIKA sa...

Så jättefin tapet och vilken härlig färgskala på bilderna,jag njuter av att titta in hos dig.
Folk som är beska är bara avundsjuka inget att bry sig om...
De har nog problem med sig själva och är inte värda att skänka en tanke en gång....
Fortsätt i samma stil som förut...
kram från en trogen läsare...
Annika G

Susanne sa...

Hej..Först vill jag säga att jag älskar dina tapeter.Skulle gärna vilja ha dom i mitt gästrum..Innan jag själv skaffade min blogg satt jag länge och kikade på alla dessa vackra inredningsbloggar..Så mycket vackert med tips idéer och inspiration..Ska villigt erkänna att jag inte la så många ord men visste inte riktigt hur det funka..När jag sen själv startade min blogg hade jag massa idéer hur den skulle se ut,,men nu har den bara blivit Jag..Och det är ju det som är så härligt med alla dessa bloggar som finns..Att vi alla är unika och att vi trivs med det vi gör..Sen att andra tycker om oss är ju ett plus i kanten.Att det sen alltid kommer att finnas avundsjuka människor som tycker om att reta sig på allt det kommer vi nog aldrig i från..Jag undrar också ibland vem som tassar omkring på min blogg och inte skriver nått men jag hoppas då att det kanske är en som jag var en gång som bara kikar och njuter..Nu har jag skrivit många ord till dig och nu skall jag sätta mig en stund och bara njuta..Tycker jätte mycket om din blogg..Kram från ett Höstligt Fare

Smått å Gott sa...

Hej på er på Nordingården! Hmm, undrar varför det finns människor som ska kommentera det andra gör. Jag tycker alla NI som pysslar och arrangerar är hur duktiga som helst. Fortsätt med allt DU/NI gör för det är sååå fint. När man sitter här hemma och har idétorka så går det ju alltid att kika in på någon blogg så växer inspirationen. HEJA för alla duktiga bloggare. //Maria

Viola sa...

Har aldrig förstått mig på de elaka kommentarerna, varför i så fall tar man sig tid med att läsa och sedan skriva negativa saker tillbaka...vet inte vad detta beror på avundsjuka skulle jag kunna..man bloggar ju själv för att man tycker det är så himla roligt att kunna få uttrycka sig både i bild och text...och idag har du verkligen skrivit mycket...;0)

Har alltid älskat din blogg och så kommer det att förbli, blir alltid glad när jag tittar in till dig, hoppas du har en fin måndag, kramen

FEDERICA sa...

Your blog is absolutely stunning! Gorgeous pics and wonderful items! Congrats. I'm so glad to be one of your new followers!
Greetings from Italy!

Mitt hvite hus sa...

heisan mari...
vakkert ordnet till...og ja vi elsker jo dette sant... hvis noen ikke liker det så okei det også..men det er jo ikke nødvendig å gå inn å fortelle det..
hvis noen er misunnelig så er det jo veldig synd...
Syns vi skal glede oss med hverandre ...
Din blogg er en stor inspirasjonskilde for meg iallefall... Tusen takk for at du deler med deg... klem kerstin

Designe sa...

Såå himla snyggt! Dova fina färger! Älskar din tapet och det gråvita till! Fint med de stickade tröjorna på hyllan! Supersnygg bild med plommonen i träkaret mot tapet och stol i bakgrunden! Trist med negativa kommentarer!..jag har sluppit undan såna oxå som tur är!
Du kan verkligen piffa du så det blir lantligt och fint! Fortsätt med det! Ha en bra vecka! :)

Bibbi sa...

Varför läsa och kommentera sidor man inte är intresserad av? Konstiga typer.. Själv hoppar jag över om det är ett "reportage" jag inte finner något av intresse i. Som när jag läser en tidning. Jag tar bara vara och till mig det bästa:)

Jag är då mycket glad över dina fina bilder som ger mig mycket inspiration i vardagen.
Ha en skön vecka
Kramen

Anonym sa...

Hejhej!! Jag är en sån som är urdålig på att kommentera,men jag läser din blogg och beundrar allt vackert du skapar!!Har mycket svårt att förstå folk som skickar idiotiska kommentarer,kan bara tolka det som avundsjuka!! med vänliga hälsningar Åsa.

Hem och Harmoni Marie sa...

Så mycket fint!
Och jag gillar verkligen ditt sätt att vara kreativ.. alla behöver ju inte pyssla, sy och baka hela tiden. Dina 'tavlor' är helt underbara!

Ha det gott, kram Marie

Älfgärdet sa...

Helt underbart vacker är denna tapet! Ska verkligen själv ta & fundera på om det inte kan finnas något ställe hemma som den passar på... Dock är den väl tyvärr lite för gammal för vårt hus :(. Kanske får man bygga sig en stuga någonstans där man kan göra helt som man vill :D!

Elsa och Helena sa...

Tack för Din rara kommentar, blir så glad och det värmer. Håller med dig i det du skriver att fota är oxå ett sätt att uttrycka sig kreativt och varför ska man vara snål med berömande ord de kostar så lite. Dina gamla saker är jättevackra och bär de på minnen är de ännu mer värda.

Kram Helena

Huset vid ån sa...

Hej Mari! Tack för dina fina ord hos mig....Börjar med att hålla med dig om dessa anonyma kommentarer som tydligen en del råkar ut för...Och visst är det knepigt att folk inte kan "kosta" på sig en kommentar nån gång när dom är inne på ens blogg kanske varje dag! För det är väl ändå ett tecken på att man har nåt som "drar".....men avundsjuka människor kommer det alltid att finnas! Nog om det....Din tapet i köket är ju såå fin! Jag är ju ingen "blåmänniska" men den tapeten skulle jag vilja ha i köket! Allt annat som du visar är såå vackert o effektfullt o genomtänkt! I love it! Kram Therese

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej igen Marie!

Tack snälla för kommentaren inne hos mig :)

Nu vet jag inte om jag blivit snurrig eller...? Men jag tyckte precis att jag lämnat en kommentar idag på ditt senaste inlägg om bla din fina lykta. Nu har jag bläddrat flera gånger och hittar den inte?

Kram igen till dig

Viveka

Anonym sa...

Halloj!

Du har en jättefin blogg. Helt klart!

Och det här med att smyga omkring och inte lämna någon kommentarar kanske handlar om att man inte har tid...vet inte....det tar tid att skriva kommentarer...


Lämnar du kommetarer i alla bloggar du besöker? Ärligt?
:=)


Mvh Stina i Uddevalla

Unknown sa...

Super trevligt med fotografier på ditt hem, och visst är det trevligt med kommentarer. allt gott till dig/Catthie

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej och tack för alla hälsningar och kommentarer, ni med bloggar och ni utan såsom Jane, Eva P och Åsa!!!! Jag känner dock att jag måste,trots mitt långa inlägg redogöra ÄN en gång att det handlar inte om att lämna kommentarer! Det sista jag skrev handlade mer om att jag menade folk som känner mej PRIVAT och inte låtsas om min blogg, dvs att man inte nämner ngt om den när man ses, per tele el sänder mail. Detta gäller dock inte mina närmaste vänner. Så nej Stina, att lämna kommentarer var gång skulle barka ur helt, det är klart att varken jag el ngn annan gör. Det är verkligen inte så jag vill ha det....om 800 pers går in här i dag, det skulle inte bli kul om alla de lämnade en kommentar: ) ( faktum är att jag har haft planer på att ta bort kommentarsfältet helt)detta gällde alltså inte er alla anonyma som inte känner mej, jag är så glad och tacksam att ni bara kikar in här, det betyder jättemycket för mej!! Mari.

Dona blogg sa...

Hej!
Intressant ämne...
Det är rätt fascinerande faktiskt med människor som ingenting säger men säkert tycker en hel massa! Själv har jag valt att bara berätta om bloggen för mina närmaste, de som delar mitt intresse. Annars har jag hållt tyst, kanske av ren och skär självbevarelsedrift?
/Pernilla

Änglarnas hus sa...

Bra skrivet!!

Förstår inte att man kan lägga tid på att negativt komenetera och sen påstå att vi är löjliga och ytliga!!

Gillar idén med din lillstuga..tänk vad skönt när det blir för mycket inne och hemma..att bara kunna tassa ut ett par meter till "sommarstugan" ;)

ha det gott!!

Kraam Sanne1

Kamomilla sa...

Just såna här vackra bilder och stilleben älskar jag så fortsätt du bara i samma stil! och råkar du få någon av de där beska kommentarerna så ska du strunta i det! Jag förstår inte sånt överhuvudtaget, det är ju faktiskt frivilligt att läsa, så varför kollar man ens om man inte gillar?...

Gillar din blogg massor! Tack för dina fina inlägg!
Varm kram,
Kamomilla

Anonym sa...

Hej, oj vad jag blev glad när jag läste din sista kommentar Mari! Jag har ingen blogg och är mycket dålig att kommentera men tycker mycket om din blogg. Sådana som jag inte tycker om, läser jag inte. Jag får ofta många ideer när jag läser fina bloggar. Först när jag läste din text och andra kommentarer tänkte jag att jag inte mera får läsa bloggar...
Med vänliga hälsningar Maria från Finland

Louise sa...

Tack för din fina blogg. Du har så fina bilder- stilleben- att det är en njutning för ögat att titta på dem.
Förstår inte de som lämnar fula kommentarer, så värdelöst! Få se om jag som ny bloggare också råkar ut för det...
Du har i alla fall en jättefin blogg (liksom också din gamla som jag redan då följde)
Ha en skön vecka!

AkH sa...

Kul att du orkar arrangera och ta så fina bilder, jättefint att se!
Det är så fint med gamla saker, ser mysigt ut!
Ha en fortsatt bra vecka!
Anna-Karin

NinaH sa...

Trist när de smyger sig in "surisar"! Hoppas verkligen att du slipper så´na "besökare"! Men framförallt: vi är såååå många som njuter!!! Och vi är flest!! Och vi vill förstås såååå gärna fortsätta njuta dina ( ...och andra skönshetsälskares) bilder & arrangemang....!;-) So please: Keep on!

VITA NYANSER sa...

Vilka fina bilder! Du är superduktig!

Men du, vad är det med människor. Jag har varit med om exakt det du beskriver. Att t.o.m du med din fina blogg har blivit utsatt av såna människor, sorgligt!!! Jag har oxå "vänner" som inte säger ett ord om bloggen, vad är det för fel. Något kan man ju ändå säga, jo, det hörde jag ju förresten "det var länge sen jag var in på bloggen nu" (sades i april någon gång och bloggen startades i februari, sen inte ett ord!!!) Tänk om de kunde säga något som t.ex vilket bra jobb du gör...de behöver inte berömma, men det är en hobby som är enormt stor. Men de besitter inte förmågan att säga bra saker och berömma andra. Tur som du säger att de flesta man har omkring säg besitter en förmåga att säga bra saker. Jag har skalat av lite av mina s.k "vänner", det är bättre att omge sig av de som får mig att må bra och som bryr sig om mig och det jag gör, så som jag bryr mig om dem. Det är trist för de som lever utan att berömma och puffa, det måste saknas SÅ mycket i deras liv. Tänk vad vi ger varandra här inne, allt är så positivt (för det allra mesta), en snäll värld.

Tur att vi har FÖRMÅGAN!!!
Kram L-L

Ullis/Leva på landet sa...

Det är ju alltid lika inspirerande att titta in här. så underbara bilder. Tråkigt med alla som får så trista kommentarer. Skönt att du har klarat dig, du har ändå väldigt många besökare.


Ha det bra!
Kram Ullis

Anonym sa...

Förstår inte varför folk ska lämna beska kommentarer. Det är så onödigt! Gillar de inte vad de ser eller läser behöver de ju inte kolla på bloggen.

Här är iallafall en som verkligen uppskattar dina vackra bilder (och andras). Ibland faller ju inte allt en helt i smaken (fast det är sällan) men inspiration får man ju ändå!

Jag är superdålig på att lämna kommentarer hos folk, men jag kanske ska försöka skärpa till mig, vet ju själv hur kul det är att få lite uppskattning för det jobb man faktiskt lägger ner på sin blogg!

Förresten så blir jag helt grön av avund när jag ser din vackra gamla margarinlåda, fylld med inspiration. En sådan ska jag också ha, en vacker dag! :)

Inspiration i vitt sa...

Vad härligt Mari att vi inredningstokiga ägnar oss åt att göra det vi gillar i livet, det kallar jag kreativitet och skaparlust på hög nivå, sånt gör oss alla gott i själen, något annat är omöjligt så det så.
Dina bilder är lika ljuvliga som alltid, jag njuter.
Kram på dig/Ingela.

Therese sa...

Jag tycker du gör ett jätte bra jobb på bloggen. Fortsätt så!

Myownhome sa...

Åh vilka fina bilder!! Härliga färger. :)

ha det fint!

Hagbacken sa...

Så tänkvärt du skriver! jag kan bara hålla med.....

Och tapeten ÄR underbar....

Kram Linda

mig & alice sa...

Hej Mari.

Allt handlar baaara om avundsjuka, så är det bara!

Men det kan ack n göra så ont ändå, för de som drabbas!

Jag älskar när du stylar och fotar, det ger en ergikick utan dess like och jag känner lust att fixa och dona själv när jag ser dina bilder.

Att det sedan inte ser ut så jämt utan är "uppdukat" för stundens foto...Det ger jag blanka sjutton i rent ut sagt!

Med det sagt så var det en ljuvlig uppstylad ;-) bild på den gamla skålen med plommon i :-).

Jag mailar dig nu!
Ha det så gott.

Kraam
Mari

Jennyshemochharmoni sa...

Det är verkligen tråkigt att det ska behöva finnas människor som måste ösa ur sig beska kommentarer. Det är aldrig kul. Samtidigt säger det mer om dem än den som bloggar. Jag gillar iallafall dina fina bilder skarpt, hög klass-som alltid! KRAM

Pilgården-Susanne sa...

Fiiin fint! Tror vi inredningsbloggare känner o tänker som du. Det är en hobby som skänker glädje att få fixa o flytta runt o hitta nya möjligheter, ta vackra bilder. O de som är kritiska behöver ju inte titta på våra bloggar kan jag tycka. Det är ju fritt val! Hälsningar är ju alltid kul att få även om man inte förväntar sig beröm.
Kram Susanne

Lerblomster sa...

Alltid lika roligt att titta in hos dig, Mari!
Du har alltid så inspirerande bilder - jag kommer alltid tillbaka! Mvh. Annika

Annas skattkammare sa...

Ja det finns ju folk som är missunnsamma och avundsjuka tyvärr.. tråkigt tycker jag! Men tur att vi stöttar varandra vi bloggare!
Dina arrangemang och bilder är helt ljuvliga!
Kram /Anna

Fredrik och Micael sa...

hej.. tror inte det är sant det jag läser.. vet inte om jag förstår rätt.. men finns det människor som kommenterar negativt på sidor som dem uppenbarligen inte gillar eller har intresse av??

själv har jag fullt upp med att besöka sidor jag gillar och kommenterar så mycket jag kan.. kan bli bättre på det :)

men jag hoppas jag har missförstått det hela..

Kram //Fredrik

Made in Persbo...Carina sa...

Hej Marie!

Ja men visst är det lite märkligt det där att vissa bara ignorerar att prata om bloggen alls fast man vet att de är inne och läser då och då.

Jättesnyggt arrangerat och fotat av dig! Gillar så när det känns så där gammaldags och äkta, och det gör det alltid hos dig!

Kram, Carina

n o r d i n g å r d e n sa...

Bloggägaren här: )

Tack för alla era hälsningar och kommentarer!
Bloggare och icke bloggare!

Som sagt, vissa hade dock missuppfattat detta helt, men det är förståligt, jag är ganska bra på att själv "skumma" igenom långa inlägg och då blir det lätt så: )

Sammanfattningsvis: Jag har själv aldrig fått ngn besk kommentar, tycker bara det är synd att det förekommer.

Och att vissa bloggvänner dessutom fått sura påhoppande kommentarerar av folk de känner både här och muntligen är verkligen skrämmande hur sjuka och avundsjuka folk kan vara...

Jag vill heller inte ha flera kommentarer. Tvärtom. Ingen ska känna sig tvingad att kommentera som går in här! Jag är bara så innerligt glad att ni kikar in!

Min undran var mer, hur det kan komma sig att folk man känner till privat, el som i af är halvbekant med mej, kikar in här men aldrig nämner ngt om bloggen. DET är olustigt och tråkigt.

Mina närmaste vänner och många fina kollegor nämner den så det är helt ok.
Och att det finns de som är helt ointresserade är helt ok också. De kikar ju inte in så det gäller ju inte dem.

Men så finns det en pytteliten skara som faktiskt gillar inredning, bilder, mat, vin och är nyfiken för att det just är MIN blogg. Men aldrig någosnin låtsas om att den finns! ( inga nära vänner men halvbekanta..)

Det är obehagligt och sårande och gör att man aldrig kan bli nära vänner, detta är ju en sådan stor bit av mitt liv,....jag lägger ned mycket själ och tid på detta.

Och som sagt, beröm är jag inte ute efter, ej heller mer kommentarer, det är vi bloggare så bra på att ge varandra ändå, även om det självklart är roligt med en hälsning fr en icke bloggare ( anynom) ibland.

Många kommentarer tror jag också sticker i ögonen på folk. Man kan höra en viss avundsjuka om det är många kommentarer till ngt inlägg. Men, jag har bloggat i snart tre år, mao, fått många bloggvänner. Jag lämnar själv periodvis ganska flitigt kommentarer och sen inte att förglömma, kommentarer lämnas också för att bli sedd. För att en kommentar innehåller en länk som för tittare till andra hemsidor/bloggar.

Har haft funderingar på att ta bort kommentarsfältet helt men det är ju kul också att få hälsningar så jag grunnar på det ett tag till....

Så. Då var det utrett.

Hoppas du Stina fr Uddevalla förstod nu också att jag ALDRIG någinsin varit ute efter att få fler kommentarer, det vore absurt, jag får ju så vansinnigt många ändå! Och du undrade och ville ha ett ärligt svar om jag kommenterade hos andra jämt- nej självklart inte, det gör ingen, det skulle ju bli ett heltidsjobb.

Mari på Nordingården.

Anonym sa...


[url=http://shenenmaoyie.hubpages.com/][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shensacen.webs.com/][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shenenmaoyi.blinkweb.com/][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shensacens.freeblog.hu/][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shenenmao.dinstudio.com/][b]sac longchamp[/b][/url]

Anonym sa...

[url=http://www.freewebs.com/duloxetine-online/]order duloxetine
[/url] xeristar y menstruacion
duloxetine cvs
xeristar ciclo mestruale

Anonym sa...

We [url=http://www.singapore-casino.ws/]online roulette[/url] have a rotund library of absolutely unsolicited casino games championing you to challenge privilege here in your browser. Whether you call for to training a table encounter master plan or just attempt out a insufficient new slots first playing for legitimate money, we procure you covered. These are the exacting verbatim at the same time games that you can play at real online casinos and you can play them all in requital for free.

Anonym sa...

[url=http://amoxicilline.webs.com/]Fluidixine en ligne
[/url][url=http://acheter-amoxicilline.webs.com/]clamoxyl nourrisson
[/url] clamoxyl vidal
amoxicilline sandoz
amoxicilline pendant la grossesse

Anonym sa...

[url=http://cyclosporine.webs.com]buying Sandimmun Neoral online
[/url] neoral in pregnancy
cyclosporine psoriasis
sandimmun ficha tecnica

Anonym sa...

[url=http://www.microgiving.com/profile/ribavirin]ribavirin buy
[/url] rebetol buy
copegus 100 mg
buy copegus

Anonym sa...


Люди, может кому-то тема покажется глупой,но я не знаю что делать... Дело в том, что недавно я встретила парня, в которого безумно влюбилась, да и он ко мне так же хорошо относится. Мы общались недели две с половиний-три, всё было просто замечательно, но есть одно но... Он моряк, и вот недавно ушёл в рейс на пол года. И я не знаю, что делать, я сказала, что буду ждать его, а сама не уверенна, что дождусь. Если бы я точно знала, что я и дальше буду его так любить и не разочаруюсь в нём, я бы точно дождалась... А так, пол года без флирта, без отношений, без секса... А вдруг он приедет, и вскоре наши чувства закончатся? Как знать... Я что-то запуталась...
[url=http://eyesvision.ru/laser-correction][color=#E4F4FE]лазерная коррекция зрения[/color][/url]