3-årsjubileum & resumé...



Skål och tack för alla som kikat in här under tre års tid! Inte klokt vad åren går när man har kul! Denna vecka är det tre år sedan jag startade min blogg Guldkant på livet som jag sedan bytte ut mot Nordingården så denna blogg har bara existerat sedan i höstas...


Februari -07 började jag blogga om inredning på vår gård... här följer en bildresumé från sista året.. ( förra årets "årsresumé" kan ni se här. )



Vintern får en att "tvinga fram" våren snabbare men hjälp av bla färska örter...

Det är säkerligen en del som tycker att det verkar knepigt, stöddigt och kanske självupptaget att blogga och visa delar av sitt hem, den tanken har vi nog alla "bloggare" haft, men jag älskar ju att själv kika i inredningstidningar och andra bloggar för att få inspiration och tips, skulle alla tänka enligt jantelagen skulle vi ju inte ha ngt alls att gotta åt oss, eller hur?



Jag ger och jag tar helt enkelt...



Pärlhyacinterna flödar denna tiden...



Våren och vitsipporna kom till Nordingården, och hoppas de gör det detta år igen..


Och när mitt "utespa" kommer fram då är det sommar!


Älskade Lubbe. En av våra årliga "sommarbarn". Lubbe har hängt med ett par år nu, vet ej om han lever eller ej, det är jobbigt, han var en mycket personlig, söt och klok individ som kom på besök in i stugan varje dag! Hoppas gänget kommer i sommar igen, får se om han är med då...



Reportage gjordes här i augusti. Det kommer att publiceras i dels Expressens Leva & Bo, där huvudhuset kommer och så i månadsmagasinet " På Landet-Allt om fritidshus" där Lillstugan kommer.

Om det blir i vår eller sommar vet jag ej. Bilderna & stylingen blev jättebra! Kul att det blev material till två reportage men samtidigt hade jag velat att gården skulle bli en helhet, men kanske det blir ett sådant reportage en dag också...


Sommar en lättsam tid..


Några småresor hanns med denna sommar. Jag föredrar små weekendresor framför långresor, även om jag gjort en hel del såna också, som till Australien, hela Europa, Usa, Fidji, och även till Canada och Vancouver ett par gånger. Men varför flyga långt när man kan åka till ljuvliga Taxinge slott, som tex detta gamla hus finns! ( Och kakbuffén är verkligen värt ett besök- Europas största-man kan helt enkelt fika ihjäl sig om man väljer det sättet att dö på...)


En vecka i Österrike blev det med i samband med min sambos födelsedag. Wien - vilken stad, den har allt! Dit åker vi gärna igen....



Och så min favorit, Köpenhamn! Den staden besöker jag gärna sommar som vinter. Här får man aldrig långtråkigt....


Ett par sommarpartyn hemma på gården hanns också med. Här en läskande limedrink.
Mitt Recept hittar du här.


Sommar även vid vår gamla smedja..



Hösten kom och i september bytte jag blogg. Från Guldkant på Livet till Nordingården.



Advent kom smygande, så också in till lillstugan...


..och i dess veranda.



Vi var en del bloggare som bidrog med ett "enkelt och billigt" Ikeatips i juletid. Här var mitt bidrag. En gåva med lite smått och gott. Snabbt och billigt.



I oktober gjordes ännu ett reportage här. Denna gång med tema advent. Då gick det undan att försöka hitta alla julsaker.. Stolar och soffa auktionsfynd. Kuddar från Gruvgatan 13.Lamporna kommer från bloggvännen Anette.



Reportaget kom i tryck i Aftonbladets Härligt hemma ett par veckor innan första advent. Hela 8 sidor inkl hel framsida, jättekul! De goda saffransmuffinsen fanns med där... de finns tyvärr inte med på länken men kika in om du vill, en massa andra bilder finns med!


Och så glad jag blev när jag blev tillfrågad om jag ville medverka i Italienska magsinet med mina egna bilder-bloggvärlden är fantastisk! I senaste numret av Italienska inredningsmagsinet Casa Chic finns en specialutgåva och där finns mitt hem med på hela 15 sidor och bilderna är mina egna, så vansinnigt kul! Ni kan se hela reportaget här.



Men nu lämnar vi snart vintern, bakom oss och köper hem en frasande bukett tulpaner & ser fram emot våren och ett nytt bloggår! Stort TACK till alla bloggvänner och övriga som kikar in här! Stort tack till familj och mina vänner som sporrar och uppmuntrar. Och för alla jag reklammässigt haft samarbete med.

Livet är tungt för oss alla emellanåt men vi gör det bästa av saken och bloggar! Visar sådant som vi gillar och mår bra av. Hela den vardagliga sanningen finns ju sällan med i en blogg men det hoppas vi att alla läsare inser.

Bloggen betyder väldigt mycket, här får man leva ut det jag egentligen brunnit för i hela mitt liv. Man får mycket inspiration tillbaka, och alla nya vänner icke att förglömma, som är lika galna i det många säkert kallar "ytligt" men för oss är det ett livsexir.

92 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Har nog hängt med i din blogg allt sedan början. Du har förmågan att skapa en känsla i dina bilder som fångar mig.

Ditt spa har jag ju redan bokat men inte ännu hunnit utnyttja. När du är i krokarna av Taxinge då kan du väl kika in hos mig så vi kan diskutera datum ;).

Grattis till dina 3år av härlig inspiration till oss läsare :)

hemma hos lilla mej sa...

Grattis till 3 år av härlig insperation till vi som följer dej.Jag har varit med i 1år och gillar det jag ser.Ha nu en bra dag vännen varmkram Rita ♥

Anonym sa...

ingen dålig resumé får jag säga lycka till i fortsättningen

vivianné

Mitt hvite hus sa...

Gratulerer med 3 års bloggende... en herlige reise har du vært med på.. nydelige bilder du har delt med oss..

Gleder meg til fortsettelsen


klem kerstin

Louise sa...

Grattis till dina 3 år i Bloglandia. jag har ju bara hängt med sen i somras men gillar enomt mycket det jag ser hos dig - så jag är glad att sådana bloggar som din finns! Tack!!!

LantlivsAnette sa...

Nämen Mari !!! Jiippiieee...ett sånt fint inlägg alltså..hör du..nu klappar jag händerna !!!
Bilderna är helt fantastiska, och texten..ojjj precis så är det , precis !!! Och jag niger och bockar för att jag fick vara med på ett hörn..tack söta du..du e bäst !!! Kika in hos mig idag o tyck till om ett bokomslag, det skulle vara väldigt värdefullt för mig att få höra vad du tycker !!!
Kraaaam Anette

LantlivsAnette sa...

Du..jag glömde en viktig sak, att tacka dig för att du började blogga, så att vi får ta del av allt ditt vackra !!!
Kraaaam

Linda- Vildros och kaprifol sa...

Grattis till dina 3 år som bloggerska, underbara bilder du bjuder på från gångna året!

Vilket härligt och fantastiskt bloggår du har haft, jag hittade hit till dig i höstas och har följt sedan dess...

Önskar dig ett nytt fint och spännande bloggår!

Kramar Linda

Anonym sa...

Go morron och stort grattis till dig!

Vilken härlig resumé med bilder, du har ju alltid en sådan ljuvlig inspiration att bjuda oss alla på. Det kommer verkligen från hjärtat när jag skriver det.

Visst har bloggen blivit som en livselexir. Jag tycker det är härligt att skriva till "gamla vänner" fast man oftast inte har träffats. Otroligt egentligen, de flesta har nästan varit hemma hos en, vet mycket mer om en än vad många arbetskamrater gör som man ändå träffar ofta.

Önskar dig en riktigt bra vecka

//Lena

Madame Petite sa...

Åh vilka bilder... vilket hem du har... rena nockouten! Super duper fint, blir så inspirerad så det pirrar i hela kroppen... Nu ska här fixas!

Tusen tack för ett toppen inlägg! Bloggen är ett givande och tagande, en plats för ideér, tankar och inspiration! Jag är med dig till 100 %! Vi är nog alla lika tacksamma för ditt givande...

Kram från Jenny

Smått å Gott sa...

Tackar för denna trevliga resumé. Du kan du! Ser fram emot reportagen sen, du meddelar väl när det börjar närma sig??

Ha en bra vecka var du nu är nånstans!
//Maria

Livet på Vestergård sa...

Grattis till dina tre år med bloggen. Du har så fantastiskt fina och inspirerande bilder. Vad roligt att du fått så många hemma hos reportage. Din lillstuga är min favorit :)
Ha en bra vecka! Kram Kicki

(eddas) sa...

Tusen takk for nydelige bilder og ord.......det du skriver er så rett så rett:)Jeg har tenkt samme tankene når jeg viser frem ting jeg har....at nå virker jeg bra selvopptatt.....men det er jo som du sier en gir og en tar:)
Morsomt og få være med i flere blader....du har det jo bare så vakkert hjemme hos deg....jeg drømmer om et hus en dag jeg og:)
Ha en flott dag
goeKlemmer fra elinanita

Marie - Systrarna sa...

Så härliga bilder och text i din resumé! Tack för att du delar med dig. Måste säga att du är en av de mest generösa bloggisarna, sug åt dig det!
Kram /Marie

Kris sa...

Grattis till "treåringen!"
Du har sååå fina bilder, stämningsfulla och enkla :)
Gillar det!
Kram till dig!

Fru Ekeby sa...

Grattis Mari!
Och tack för att vi får "titta in" hos dej!
Precis så tänker jag om bloggandet - men det är ju inspirationen som är ett givande och tagande!
Genom alla dina bilder och texter går en röd tråd - den är härlig den!
Och den tråden tänker jag att fortsätta att följa! Tack Mari för den!
Ha ett bra nytt bloggår!
Från fru Ekeby!

irene sa...

Åååå det var jätteroligt å lesa!
Vilket ställe! Och du har fångat många känslor i dina kort!
Ha en fin dag!

Irene

På landet vid havet sa...

Är ny här på din blogg. Jättekul att se en resume. Tack för vackra inspirerane bilder!

Ha en bra dag! Kram Mia

Galleri Hönshuset sa...

Hej Mari

Så ljuvliga bilder, kan inte få nog av dem. Din blogg ja =) En njutning varje gång man kikar in här.

Jag ser bloggarna jag läser som inredningstidningar, och det hoppas jag att alla andra gör också =) Gratis är det också, och med tanke på hur många duktiga inredare det finns så kan det ju inte bli bättre.

Grattis till dem tre åren, du har verkligen lyckats med dina två blogg och jag hoppas att du fortsätter att blogga läääänge till =)

ha en toppendag. Kram Pirre

Hulda sa...

Flotte bilder du byr oss på på denne jubileumsdagen! Det er alltid en glede å følge med på bloggen din. :)

Vita små hjärtan sa...

Hej!
Å vilka vackra bilder på tillbakablickar!!!!!
Ha en bra dag!
Kram Agnetha

fröken knopp sa...

Vilka underbara bilder Mari o vilka ljuvliga ord!! jag ryser i hela kroppen!!

Du kan Du!!!!

varma kramar Elin

Millas hem sa...

Grattis till tre år!!!

Ja, tänk vilken resa du gjort!

Kram Camilla

Välkommen sa...

En helt fantastisk blogg.
Den kommer jag att besöka varje vecka. Här kommer jag finna mycket tips och idéer.
Grattis till de 3 åren.
Har själv precis börjat att blogga och hoppas kunna "få till det" på något bra sätt.
www.mittnyahus.blogspot.com
Ha det gott och tack för att jag kan kika in här.
Mvh Maria

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej! Många härliga bilder. Grattis till de 3 åren. Vi är ju precis i början på vårt bloggande och vi tycker att det är så roligt. Fast det tycker nog du också att det är kul att blogga, som har hållit på så pass länge.
Kram Anette

Lilla Blanka sa...

Hej goa Mari!

Jag är en som hängt med sen start och tycker din blogg är helt underbar!!! ♥

Fantastiskt inlägg..! Det där Taxinge slott ser ju ut att vara ett resmål som jag skulle tok-gilla!!!

Kram och GRATTIS på tre-årsdagen!!!
Jag har ju nästan ett halvår kvar till min bloggs tre-års-dag :)

Mia

Hem och Lycka sa...

Grattis till dina 3 år, hoppas på minst 3 år till! Ska bli spännande att se ditt reportage!

kram Mia

Helena Dovier sa...

Jag håller med de andra här ovan om att det här var ett fantastiskt inlägg! Underbara bilder och härliga ord. Som alltid hos dig! Superbra jobbat under de tre första åren - jag hoppas att du fortsätter många år till :-).

Kram från Helena

S o F sa...

En fantastiskt vacker sammanfattning Mari!
Njuter av din kreativitet och alla bilder på ditt hem.

Tack!

...och Lycka till framöver!

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Grattis Mari! till dina 3 år i bloggvärlden.
Kul krönika du gjort, jättefina bilder, och mycket som hänt...
Kram
Marie

JULIEK sa...

Grattis med jubileum. Takk for 3 mysiga år : )

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Åh Mari vilket underbart inlägg!!! Ja man blir helt stum över allt det vackra du visar! Tack för de inspirerande tre åren! Du är sååå duktig =)

KRAM Anita

Vintage House sa...

Hej Mari,
Grattis till 3 år och vilket fantastiskt inlägg :) jag blev så glad när jag satt och läste det.. Hoppas du fortsätter med lika ljuvliga inlägg i framtiden ha det så himla gott kram sandra

Anonym sa...

Hej Mari!
Grattis till dina tre år på bloggen. Jag upptäckte din blogg för ca ett år sedan, därefter har jag tittat in nästan varje dag. Din blogg är så fin och trivsam och vilket fint inlägg du gör idag. Det var kul att träffa dig i verkligheten på " Gruvgatan 13, jag köpte ett bord av dig där. Jag har även vunnit ett pris i en tävling på din blogg detta året. Jag kommer att följa din blogg.
Ha en skön dag.
Gun-Britt

C. Tvillingmamma sa...

Så lycklig man blir av dina bilder! Underbart,enkel lyx i vardagen som gör livet underbart!!!

Ninne sa...

Bara säga att jag har varit in o kollat. det har blivit ett måste
Grattis till de tre årens fina grej.
KRam Ninne

Anonym sa...

Grattis till tre år, inspiration för mig från allra första början! Tassar in till dig regelbundet fastän jag sällan kommenterar... njuter av din fina blogg och önskar dig fortsatt blogglädje!

Kram från "gamla" dalkullan Eva-Mari

Marlenes Varjehanda sa...

Grattis till årsjubileum... gillade dina sista rader, så sant, så sant

Hem och Harmoni Marie sa...

Grattis till 3 år, till tre fantastiska år... jag har ju haft lyckan att följa dig nästan från start och varje gång det är ett nytt inlägg så vet jag att det är fint och inspirerande.

Dina bilder och texter, wow!

Ha en fin vecka, kram Marie

LOPPISLIV sa...

Stort GRATTIS till 3 fantastiska år Mari! Hoppas du fortsätter och blogga lääääänge till. Underbar bildkavalkad, såååå vackra bilder! Sanna ord i slutet, galet men ack så härligt :-) Kraaam Paula

azalean sa...

Hoppas du fortsätter med din fina blogg länge till.
Den som lider de allra minsta av avundsjuka, skall aldrig kolla några bloggar. Vi andra njuter och inspirerar bara varandra!
/Anita B

Unknown sa...

Mari,

Tack för all inspiration du gett mig 3 år på raken nu.
Grattis kramar till dig för att du delar med dig av allt det vackra du skapar och gör på Er gård.

Hoppas verkligen att Lubbe kommer även i år. Så härligt det hade varit för Er. Vilken glädje ett djur kan skänka oss människor.

Håller med i dina ord om att bloggen blivit som ett livselixir för alla oss som älskar heminredning.
Varje dag man tittar in i denna värld finns det alltid något nytt spännande, kreativt eller inspirerande att ta till sig ut av.

Denna värld har dessutom hjälpt så många på traven med att våga starta upp egna projekt, skriva egna böcker, ta vackra bilder och sälja.....
Så roligt att så många kan tycka så lika men ändå så individuellt och skapa alla dessa vackra hem man får ta del av i blogg världen.

Grattis än en gång Mari jag är glad för att du fortfarande tycker det är roligt att dela med dig av din vardag.

Kramisar Jeanette

Birgitta sa...

Gratulerar till 3 års bloggande. Så långt har inte jag hunnit än, men snart 1 år. Roligt att titta in till dej och se allt vackert.
Kram Birgitta

Josefine sa...

Gratulerer så mye Mari..

Imponerende med tre år!! Takk og pris at du startet med blogging, håper du aldri gir deg med det:)

Jeg har en ganske tung jobb i hverdagen hvor jeg jobber med mennesker i konflikt. Da er det jammen godt å kunne kose seg med vakre bilder på fritiden og la seg inspirere av flinke bloggere som deg:)))
Ser frem til flere innlegg Mari,
varme klemmer fra meg

Viola sa...

DU är en av de första jag började att blogga med för snart två år sedan och ännu är jag en trogen läsare, är nog inte många inlägg jag missat här, en underbar blogg det har du, tack för all härlig inspiration,

KRAM

Mina dagar sa...

Ååååh Mari, sluta aldrig att blogga!

Det är llvsexir för mig att få läsa!!!!!

Du tar såååå vackra bilder!

DU ÄR BÄST!!!

Kram
Eva en beundrare :D

Mina dagar sa...

Glömde.....

STÖRSTA GRATULATIONERNA MAN KAN GE!

Kram igen från en beundrare :D

cat sa...

Grattis på treårsdagen. Vilken härlig resumé, du har så fina inspirerande bilder.
Kram
Catarina

Norregård sa...

Grattis till 3 fantastiska år!!
Vilken inspirationskälla du skapat med din finfina blogg!!
Underbar resumè;o)
Ha det bäst!!

Kram Kram Malin

Fröken Piff sa...

Då passar jag på att tacka för en väldigt fin blogg med underbara inspirerande bilder:)

Kram Charlotte!

lottens vita och gröna sa...

härliga bloggvän, tänk 3 år, du är verkligen en härlig inspirationskälla du, jisses du var en av de första jag fann och blev som förtrollad...jaaaaa det är helt underbart att få njuta en stund och de som inte fattar att det är liksom inte allt kan ju dra, fniss! vilket år mari, sååå fint reportaget var i den italienska tidningen, det hade jag missat, dom andra har jag!!!
må väl mari!!!
varmkram lotten

Nygammalt sa...

Stort grattis Mari till dina framgångsrika 3 år! Firar ju snart själv också, dock inte lika framgångsrikt men definitivt händelserikt, ha ha.

Försökte hitta den italienska tidningen här men har gått bet på det.

Taxinge slott är något jag verklgien vill besöka, speciellt efter det där med kakorna ;)

Tack än en gång, du är alltid lika inspirerande.
Kram.

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Grattis! till de tre.
Hoppas du får en lika bra fortsättning på din blogg.
Kram Anette

Kamomilla sa...

Jag älskar dina bilder!!! Det är ett så fint ljus i dem, så fin stämning och det följer igenom hela bloggen. tack för att du delar med dig! Vi är många som är glada för det!!
Kram, Kamomilla

Tulipa sa...

Vilken resa Mari!
Det är lycka att läsa dina ord, vad bloggen betyder/betytt och ger... Sen vet vi ju alla att bakom finns det mera, men bloggen är ju en glädjekälla och en evig inspiration på alla sätt och vis!

Jag fortsätter hänga med dig här på dina fortsatta bloggäventyr och hoppas resan fortsätter länge!

Önskar dig en fin vintervecka!/ Mariette

marianaskeramik sa...

vilket härligt år du visar! Skit i jantelagen- GO GIRL!
tänk att du fixat allt detta under året-var stolt
ha de gott
marianaskeramik

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Weeee! Grattis med 3 år!

Det er så bra! Gleder meg til mange år frem i tid med din fine blogg som bestandig er full av herlige nyte bilder.

God Klem

Nina`s Lantliga med Pamp sa...

Hej Mari,
Jag är en utav de nya som missat din resa men tagit igen den i full fart framåt. Du är otroligt generös och att ge och ta (eller som vi säger- ge och få)är väl det det mesta utav livet går ut på. Vilka fantastiska bilder och ditt sätt att visa bilder via skrift. Och vilka komplimanger att få vara med i många olika tidningar. En riktig klapp på axeln ska du ha. Jag har endast vart med i ca en och en halv månad, och hade jag vetat att det skulle vara på detta viset så hade jag gjort det för länge sen. Det finns inget roligare än att titta in till er och i retur få besök utav er. Resan är långt ifrån ytlig (dessa stackare som tycker det, skratt) utan en ren njutning.
Tack igen, Nina

Designe sa...

Stort grattis! Ja, tiden går fort då man har roligt! Eller hur?! :) Så fräscht med tulpanerna och de är så himla snygga i den där vasen med flera vaser i en! Härligt att få se tillbaka på dina fina bilder från året som gått och tänk va många reportage det har gjorts hos dig under året fast alla inte har visats ännu! Du har hunnit med en hel del! Har fyndat en liknande lykta som den du visar i nån av de nedersta bilderna häromdan!
Ha det bra i veckan!...ps..har gjort muggarna själv som du trodde:)

[ c o y o t e ] sa...

Grattis!! Alltid lika roligt att titta in här! Tack för allt vackert du ger oss att titta på och alla goda tips du så ofta ger oss.

Grattiskram Mari!
Mia

Karin - Mina Rum sa...

"Jag ger och tar helt enkelt..." Och som du ger sen! Alla dessa fina bilder, vyer och stilleben. Tack för att du delar med dig. Grattis till tre år!
Kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis till 3 år, jag har inte följt din blogg så länge, men det jag sett är underbart. Din kavalkad av bilder är så fin, ser fram emot ditt fortsatta bloggande.
Kramar
AnnaMaria

Lisas torp sa...

GRATTIS till dina tre år! Jag har nog följt dej sedan jag började - i sept-07! Det är alltid lika inspirerande och njutbart att titta in hos dej! Så vackra saker och välarrangerade bilder och dessutom en hel del bra tips!! En av mina favoritbloggar faktiskt!

Inte undra på att det görs reportage hemma hos dej med allt vackert! Det ser ju ut som en saga!

Jag ser fram emot fortsättningen på ditt bloggande!

Kram
Lisa

Bitte sa...

Jag vet att du skrivit om det tidigare, att vissa kanske tycker det är stöddigt att man visar bilder från sitt hem, men precis som du tycker jag att det ger en massa inspiration att se hur andra har pysslat och fixat hemma, hur de har fyndat på loppis eller liknande.

Nu när jag ser din bildkavalkad så måste jag få säga igen att du är en otroligt duktig fotograf! :-) Därför hoppas jag att du fortsätter ta vackra bilder från ditt hem och att du visar dem för oss andra.

Vad spännande med fler reportage, jag ser fram emot dem!

Kramar
Beatrice

Lerblomster sa...

Skål och grattis till 3-års jubileumet! Alltid lika trevligt att titta in hos dig! Mvh. Annika

Lisbeth sa...

Grattis Kompis!
DU är bäst!
Så underbart att följa din blogg...
Den ger inspiration, glädje och trånade suckar...SÅÅÅ fint.
Var rädd om dig och vi hörs.

Lisbeth

Anonym sa...

Grattis till dina tre år!
Och stort TACK för all inspiration du ger!! /Ulrika

Johanna sa...

Det är helt otroligt att efter 3 år fortfarande kunna ge så mycket inspiration. Tar den aldrig slut? Jag kommer inte ihåg när jag började följa din blogg men det var ett tag sedan nu. Man kan ju säga att du sådde ett litet frö hos mig när vi träffades men det tog ett bra tag tills jag vågade skapa en egen blogg. Kram Johanna

Rockermom, Anneli sa...

Vilket härligt sätt att dö på (det väljer jag om man nu måste välja) HAHAH

Jag bara ÄLSKAR dina härliga bilder och hela din blogg, jag följer gärna med i 3 år till, GRATTIS till jubileumet!

Kram

♥ Fyra årstider sa...

Ditt hem är bland det ljuvligaste man kan få besöka.
Kram Lotta

MODERN COUNTRY sa...

Men ååh Mari, gratulerer så mye med 3 års dagen for din blogg!!
Så mye fint som du har laget istand på den her tiden skulle rekke til flere vakre Innredningsbøker!! Det er som jeg leser et blad, og kan ikke fatte at ingen enda har tilbudt deg en jobb i redaksjonen ;) Og at hjemmet ditt har kommet med i flere blader er deg vel forundt! Som du sier kan livet ofte være både tråkig og vanskelig, og da er det deilig og kunne rømme vekk en liten stund. Man merker godt at dette er noe du brenner for, og jeg håper av hele mitt hjerte at du en gang i fremtiden kan jobbe med dette på full tid. Det skulle gjøre deg så utrolig lykkelig, det er noe jeg garantert vet!! Jeg selv føler meg enormt heldig over og kunne få arbeide med det jeg gjør, og skulle ha visnet helt på et vanlig kontor. For alle burde dette være en nødvendighet, få utfolde seg kreavtivt med sin lidenskap.

Vet du, jeg tittet nettopp tilbake på når jeg selv begynte og blogge, ser at jeg helt glemte bort min egen 3 års dag. Den var i slutten av Januar. Ja tiden flyr jo så fort..

Ha det godt i uka Mari, og nyt av den vakre vinteren!

Varme klemmer,
Aina


Ps: Takk snille deg for dine ord om det jeg lager, det styrker og gleder enormt!!

Marie sa...

Ett stort GRATTIS till dina 3 bloggår Mari, jag tror att jag i princip har varit med sen starten. Om någon månad är det jag som firar 3 år, tiden går verkligen fort när man har roligt. Och det är ju just det vi har och du beskriver det så bra så jag nästan får en tår i ögat!!!!!
Underbara bilder och underbar text. Måtte du fortsätta blogga länge än!

Många kramar
Marie

mig & alice sa...

Så himla bra sammanfattat Mari!

Uuuuuurvackra bilder som man nästintill blir hög av att se. Jag skulle vilja dra ut alla och sätta dem i taket ovanför sängen så att det är det förtsa jag ser på morgonen när jag vaknar och det sista jag ser innan jag somnar.
Så vackra är dina bilder och då självklart ert /era hem.

Jag kan aldrig se mig mätt på bilder tagna i Lillstugan...det är liksom en ständig outsinande källa.

Min absoluta favoritbild är den på Lubbe i Farstun och den underbara vackra julbilden ifrån Lillstugans sovrum med den lilla granen.

Älskar allt du visar och ett stort Grattis till din underbara treåring med förhoppning att du fortsätter länge, länge...

En varm kram till dig och ett stort tack för all inspiration du ständigt bjuder på.

Melinda

Huset vid ån sa...

Vilken härlig mix av din blogg både med ord o bilder! Grattis! Tisdagskramar Therese

Ewa sa...

GRATTIS till Dej o din blogg!
Är sååå tacksam att jag fann denna bloggen, blir lika glad i hjärtat varje gång jag kikar in....dina bilder o dina text gör mej på såå gott humör.
O vilken resumé..underbar!
Ser redan frm emot nästa inlägg
Kram
Ewa

Torunn sa...

Gartulerer med jubileet Mari! Det har vært en fryd å følge deg så langt.

Klem

Inspiration i vitt sa...

Ojojoj Marii, du är en riktig topp bloggare du, alldeles på riktigt. Du har en unik förmåga att sätta ihop vackra bilder du får till det där lilla extra som är svårt ibland att fånga på bild. jag hoppas att du fortsätter blogga i all evighet och du är en stor inspirationskälla för många. Nu ska jag riktigt ta och titta in på ditt hem i det italienska magasinet, vad hääääääftigt, jag säger bara det.
Kramar i massor/Ingela.

Rummet för välbefinnande sa...

Verkligen ett STORT GRATTIS Mari!
Vilket fint inlägg. Fantastiska bilder från ett underbart hem, mycket bra text och jag förstår att du synts i media...... Du har verkligen känsla och jag mår så gott när jag ser allt vackert.
Ha det fint!
Kram Mia

Emmie sa...

Tack för att du delar med dig av ditt hem!!! jag tycker inte alls att det är självupptaget eller stöddigt som du skrev att någon kanske kan uppfatta det som när man bloggar!
Jag tycker ju att det är alldeles fantastiskt att få ta del av någon annans smak och inredning och kanske få tips och idéer osv.
så tack igen!!:)

Älskade pion sa...

Såååååå,mycket vackert du visar,underbart. ha en fortsatt skön vecka. Kramar Ulrika

Vitt hus med svarta knutar sa...

Tack för en härlig resumé. Vad mycket roligt som hänt dig under året som gått. Gratulerar till dina 3 år med blogg.
I vår familj gillar vi oxå dagsutflykter och kakslottet i Taxinge måste vi besöka minst en gång varje sommar.
Kram,
Regina

Minna Mercke Schmidt sa...

grattis sötaste Mari!!! bloggvärlden hade inte varit samma utan dig!!! största kramen, Minna :)

Bibbi sa...

Grattis till jubileumet! Vart ett (eller två...) glas bubbel.
Vill passa på att tacka för all insperation du gett mig sen jag "hittade igen dig". Är ca 1,5 år sen.
Hoppas få följa dig några år till;)
Kramen

Kol och Rosors sa...

Godmorgon Mari!

Man får gratulera :)

Visst har man fått nya vänner,nya bloggar att kika in på...kanske lite som ringar på vattnat. Du måste själv kasta i någon sten i bland & ibland gör andra det åt dej...givande & roligt är det.

kram
L-Lott

Dona blogg sa...

Grattis, grattis!! Vilken härlig resa - tack för att vi får hänga med!

Kram & fortsatt lycka till!
/Pernilla

titti sa...

Grattis Mari! Fortsätt med bloggandet du. Du inspirerar och sätter fortfarande guldkant på vardagen för oss alla som kikar in på din blogg! kram Titti

Skogsdoft & havsbris sa...

Grattis till de 3 åren! Din blogg är helt underbar, det är en fröjd att följa den! Tusen tack för tillbakablicken med alla de fina bilderna och tankarna kring det gångna året.
Att blogga ger så mycket, har man en gång börjat går det inte att sluta!
Ha det så bra! :)

Rut och Signe sa...

Grattis till dina tre blogg år och underbar resumé. Ser fram emot flera repotag och inlägg! Ha det gott!

Spirande grönt sa...

Hej!

Hittade precis till din blogg. Jättefin med många härliga bilder! Här kikar jag gärna in igen:)

Rebecca

anna k. sa...

Stort grattis till bloggens 3 års dag! Massor av tittgodis bjuder du på i inlägget med - älskar speciellt installationen du gjort med glasflaskorna och tulpaner, tjusigt!

Hipp, hipp hurra!

vadmalen sa...

Tack för din fina ärskrönika den ger inspiration.
kram
Birgit

Anonym sa...

Hej Mari!
Vilka fina bilder!
Sitter varje morgon och tittar på dessa innan jag börjar jobba.
Saknar dig jättemycket på jobbet!
Lycka till med allt.
Kram Annika