Rotation i kannor och krukor...


Vilken fest! Vilket pompa och ståt! Vilket bröllop och vilket vackert par! Jag blev mest sittandes framför tv:n igår fast jag hade så mycket att göra...
Dessutom fick vi än en gång bekräftat att Stockholm måste vara en av världens vackraste huvudstäder med allt vatten, gamla pampiga byggnader mm. Sommarstaden nummer ett!

Syrener. Så vackra. Så goddoftande. Tyvärr blommar de över snart.Likadant är det ju med dessa bedårande minipenséer, men än får de hänga med ett tag, fast jag mest förknippar den med en vårblomma men den stod sig så bra i min gamla lilamönstrade spruckna soppterrin...

Många frågade efter receptet på marängkakan i inlägget längre ned. Nu finns det bland kommentarena där!
Jag har också fått reda på att reportaget som gjordes förra helgen kommer redan i nästa nummer utav Vakre Hjem, den 23 juli. Ha en skön söndag!

17 kommentarer:

Mys och hemtrevnad sa...

åh då ska jag köpa den tidningen...kramis semlan

OlgaA sa...

Så roligt för dig! Det blir roligt för mig med att läsa (inte så mycket att läsa mest att se ;) om ditt hem!

Soliga kramar/Olg@

The Secret Garden sa...

Ja vilken dag! Jag blev också sittandes framför tv:n. Men styggvädret ute var inte så lockande så det var som gjort för en innesittardag.

Ha det gott!

Helena sa...

Fint brölopp. Du har en trevlig blogg med fina bilder.

Tanten sa...

Härligt med Syren, ja här har de blommat över men istället hänger Gullregnet ner som en böljande gul portal vid sidan om de utblommade syrenerna. Vallmon intensiv röd i kornfälten och Lupiner står tätt i dikeskanterna. Redan har man glömt den vackra magnolian för alla nya blommor som exploderar. Ge oss bara lite sol och värme också.

Vacker soppterrin, har något liknande hemma i Östersund. Varje gång jag tittar på dina bilder så blir längtan efter den där sommarstugan i Jämtland mer o mer påtaglig. Så mycket som ligger i mina ägor som skulle passa exakt i en sådan.

Tack för underbara ljuva bilder som vanligt och bröllopet var fantastiskt avslappnat och familjärt. Så "icke-kungligt" på ett sätt om man jämför med många andra länder.
Otroligt tal av Daniel.

Ha en skön söndag

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så jättefint det var med penséerna i terrinen, bra tips, jag har också en sprucken. Så länge som jag satt framför tv:n igår har jag inte gjort på länge en lördag. Ögonen gick i kors, blev en låång middag så jag missade tårtan. Roade mig med och ta lite foton, är svårt och få bra för bilden rullar på något vis. Idag har vi nog en trött prinsessa och prins, fast väldigt lyckliga.
Ha en fin söndag
Kram till dig
AnnaMaria
Ps, ska bli kul och se reportaget i Vakre hjem, den köper jag jämt.

Felix sa...

Vad roligt att du tittade in! Ser att man har hamnat i din blogglista också... Kul!

Vilka härliga blomsterbilder!

Här hade vi också massor att göra utomhus igår, men vi fastnade framför TV:n. Ett sådant härligt brudpar, de utstrålade verkligen lycka! Det gick inte att slita sig från TV:n. Fotbollsintresserade maken offrade glatt det mesta av fotbollen. En och annan tår fälldes under både vigseln och vid de vackra talen. Fantastiskt var ordet för dagen! Och tänk att vi fick vara med på deras bröllopsfest! Brudvalsen var helt underbar, för att inte tala om tårtan...!

Sommarhälsningar
Elisabet

Susanne sa...

Visst var det ett underbart Bröllop..Jag satt framför tvn och grät,,så underbart att dom äntligen får visa sin kärlek..Kram Susannne

Lisas torp sa...

Ja, vilket fantastiskt bröllop det var!! Det gick bara inte att slita sej!

Så härliga krukor och syrener! Här har det blommat över för en tid sedan, mina dubbla vita blommar däremot fortfarande, de är lite senare! Vilken ljuvlig tid!

Ha en fin dag!
Kram
Lisa

Vita små hjärtan sa...

Hej Marie!!!
Underbara bilder här hos dig!
Å visst såg man det vackra sagobröllopet!!!!
Ha en fin dag!
Kram Agnetha

It's me sa...

Nice your home in the next Vakre !!....i can't wait........have a happy sunday...........hugs from me.....Ria...

Inspiration i vitt sa...

Vi har samma kanna du och jag hihi. Ja kannor och krukor byter innehåll hela tiden. Ser såå mycket fram emot ditt reportage Mari, vad roligt det ska bli. kramar i massor/Ingela.

Husbilsresan sa...

Visst var det ett underbart vackert bröllop....jag fastnade också, det gick ju inte att slita sej från TV:n.
Jag kommer givetvis att köpa tidningen när den kommer ut...jag är ju beroende av såna tidningar, även om jag inte köper just den så ofta.
Ha en skön söndag!
Kram/Gunn

Fröken Piff sa...

Bröllopet var helt underbart! Jag blev också sittandes länge framför tvn! Och vilken tur med vädret i Sthlm, här kom en riktig regnskur!

Syrenerna har tyvärr redan blommat över sedan länge här hos mig:( Önskar de blommade lite lite längre:)

Kram Charlotte

Steekjes en Stygn sa...

Inte har jag en tv här och inte sändes det här heller men jag har min dator. Satt klistrat hela dagan till in på natten. Det var underbart och Stockholm är unik.
vackra bilder på dina blommor. Här har vi bara regn.
Ha det bra.
Anje

Dreamy Whites sa...

I hope to someday visit Stockholm, I can only imagine how beautiful it is there!
Hugs,
Maria

Catharina Maria sa...

You have lovely flowers there !
Love ♥RINI♥ the Netherlands