Livet på landet, i Italien..


I det Italienska magasinet La Casa fick Nordingården än en gång äran att medverka. Denna gång i ett nummer som var ute i juli & augusti, inte så mycket att orda om, för bilderna är mina egna och de flesta har redan förekommit i min blogg, men på denna bilden syns gården bara lämpligt mycket och passar bra att visa här i bloggen. Här syns det hur nära husen står varandra. Den nya utbyggnaden skymmer dock hela huvudhuset som är större...

Gården i sommarskrud, nu är det höst igen. Redan...
Tack för alla kommentarer om mitt röda kök! Och ni som vågar skriva fast ni inte har ngn blogg, jag blir så glad, Eva, ( om det är ngn Eva jag känner får du berätta det, jag känner nämligen 5 st Eva: ) Corrine och till dig Caroline!

28 kommentarer:

Viola sa...

Vad roligt, ser ut som ett så vackert reportage, här ska man nu snart bege sig hem till Bossgård för jobb, vaknade idag till älgbesök och ett strålande väder, ha en fin dag, kram från VIOLA

(eddas) sa...

Så hyggelig da:)En flott gård du bor på..
ha en fin dag
eddaKlemmer

Unknown sa...

Nämen, WOW vad häftigt, italienskt magasin =) Jag jag är ju iofs inte ett dugg förvånad att de vill ha med ditt vackra och inspirerande hem i sin tidning.

Kram Catta

Rose Garden Malevik sa...

W
O
O
W

V
I
L
K
E
T

F
I
N
T

R
E
P
O
R
T
A
G
E

Ha det gott
Håkan

Lisas torp sa...

Grattis! Det måste vara exotiskt i Italien...annorlunda och mycket vackert!
Kul att få med sina egna bilder dessutom!
Ja, köksbilderna från förra inlägget är ljuvliga! Så skönt och mysigt det ser ut i ditt kök!
Ha en fin dag!
Kram
Lisa

lottens vita och gröna sa...

hej mari!
mmm ditt kök där sååå fint med de röda detajena och vilka vackra sen, du är en konstnär du!
läste också ditt svar där på anonym...hmm tänk vad folk framför allt anonyma måste pilla och peta, det är kul med åsikter men frågan om det är betällt liksom, tänk att vitt kan vara så provocerande, fnissar faktiskt för det är rätt fjuttigt att irritera sig på det, guuuu så mycket annat det finns att lägga den energin på istället va!jaja tyckar av den sorten kommer man inte ifrån, bra svarat mari!
såååååååå kul att du är i ett sånt magasin, kan tänka mig att de trillar av stolen där nere och bara tokgillar allt som jag!
må väl, varmkram lotten

Mejrams! sa...

Det ser riktigt vackert ut! Skulle vara roligt och få ta del av italienarnas tycke. Du verkar bo helt underbart!/Kram Merja

Livet på Vestergård sa...

Det ser så idylliskt ut!
Sommarskruden är vacker, men det är ganska mysigt med höstfägring också.
Kram Kicki

Anonym sa...

thank you !!! i'm going to Italy today for a longweek-end, do you want me to buy a copy of this magasine and have it sent to you ???
Rush to send me a mail I'm leaving in 5hrs :)
ciao !!

n o r d i n g å r d e n sa...

Thanks for your offer!!!! However, I have already been sent home a few copies of the newspaper to me. Glad you read my blog, nice trip and thanks again! Ciao!

Tausenderlei Glück sa...

Åh Mari, kan du vara mycket stolt över dig. Det är en mycket fin bild på din trädgård.
Har du solsken idag??
Mycket önskemål bäst Heike

Tigris Predikantan sa...

Grattis ... vi skulle behöva städa väldigt mt om ngn skulle vilja ta bild på vårt hus och trädgård! *ler*

Gruvgatan 13 sa...

VÄLKOMNA IN TILL GRUVGATAN 13'S NYA BUTIKSBLOGG!

Designe sa...

Åh va roligt! Häftigt att va med i en italiensk tidning! Förstår du va de kommer att tycka det är pittoreskt med svenskt och lantligt! Nu kommer du även att få italienska besökare, kul!
Ha en bra dag!

Härligt hemma sa...

Oj, ser helt fantastiskt fint ut!!! Vad roligt, tänk där sitter italienarna och drömmer om den svenska vackra lansbygden :).
Kramar Madeleine

Lerblomster sa...

Häftigt Mari! Jättekul att dina bilder är med i en italiensk tidning! Fint du gör i Gruvg. blogg! Lycka till med allt! Mvh. Annika

Skogsdoft & havsbris sa...

Vad roligt att du fått äran att vara med i en italiensk tidning, det är det inte alla som får! Säkert uppskattat av italienarna, för det är ju väldigt annorlunda mot hur det ser ut i Italien.
Ha det så bra!

Huset vid ån sa...

Vad kul o få vara med i ett italienskt magasin, kan tänka mig att dom tycker om den svenska o lantliga stilen.....Kram T

Anonym sa...

spännande att vara med i en Italiensk tidning, eller spännande för läsarna menar jag egentligen....det är säkert mycket speciellt med ert hus i tidningen! Så kul! kram Vivi soltorp

Kamomilla sa...

Vad kul, och verkligen härligt!!

Vintage House sa...

Hej
Måste säga vilket mysigt kök...
Så kul för dig med ett reportage:)
kram
sandra

Frøken Jægers Hus sa...

Yohoooooo!! Så gøy og så nydelig.. Grattis:) Du har jo drømmen av et hjem og hage.
Klem, H

Nanna sa...

Lika underbart att komma tillbaka till din blogg varje gång! Har startat en ny blogg där jag kommer fokusera mer på foto, mat o inredning, dock blandad och inte bara lantlig. Du får hemskt gärna tipsa mig om hur du ändrar text storlek, färg osv på inläggstexterna. Supersvårt känns det som...
Stor kram!

Mamma C sa...

Men jisses så kul, ett stort grattis till dig.
Kram mamma C

Josefine sa...

Så fine bilder de har av huset og hagen din! Du har det så koselig Mari, ikke rart at italienerne vil skrive om deg:)) Klemmer fra meg

Helena, The Swenglish Home sa...

SÅ himla skoj för dig! Det kan ju inte hjälpas, men visst är det liksom ett extra bevis på hur otroligt smakfullt du inreder och fixar till det, då t o m internationella inspirationsmagasin vill visa just ditt hem! Superskoj och det är bara att gratulera italienarna - bered er på att dregla där nere i bella Italia, ni lyckliga läsare!

Jag har kikat in på Gruvgatan 13s fina blogg och känt shoppingbegäret pulsera i ådrorna. Tur nog att jag bor så pass långt bort att jag inte kan kvista över oftare...det skulle ruinera mig! ;-D Det kändes ganska mycket Mari över en del bilder där... kan det vara så att du har varit framme med kameran, månne?

Stor kram från en svengelsk bloggsyster,
Helena, The Swenglish Home

n o r d i n g å r d e n sa...

Tack för som alltid roliga, snälla och trevliga kommentarera och tack Vivi, du som inte har ngn blogg men lämnade en hälsning i af- det är extra kul!

Nanna, lycka till med bloggen, man lär sig varje dag, inte alls svårt, det handlar mer om att ta sig tiden, men din profil är inte tillgänglig så jag kan tyvärr inte hitta till din blogg... Mari.

Katherin sa...

Ein wirklich schöner Garten, ich hätte gerne ein solches Album und suche nach Inspiration.
__________
Firma Aloes