Det vita, det vackra....


Kung Bore har tagit över planteringshörnan. Vintern är vacker, och en jul utan snö vore ju trist, men nog fasen är allt enklare sommartid, man slipper ha trögstartade bilar, en luftvärmepump som knappt vill gå om det är -20c, man slipper skrapa bilrutorna, skotta flera timmar och man slipper skyhöga elräkningar....( bor man centralt i lägenhet drabbas man ju givetvis inte av ngt ovannämnda..)


...snart fylls de med pellisar igen, men först ska jag njuta av julen... och lite påsk :) Det är tur man har äran att vara lyckligt lottad med förmågan att uppskatta alla årstider. Trots allt...Julstressa inte för mycket nu, vi ses snart igen!

23 kommentarer:

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Haha, såvisst er sommeren lettere! Jaja, vi får kreke oss gjennom vinteren, ikke annet å gjøre:) Nydelige vinterbilder du byr på, vakkert er det.
Ha en fin dag.
Klem

Mitt hvite hus sa...

God morgen MAri..


vakkert ute på plantebordet ditt...stemningsfullt med snø..selv om det kan skape litt problemer også..

Ønkser deg en fin uke mot jul..

klemmer =))

Dessie sa...

Godmorgon Marie. Vilka härliga bilder. Ja jag längtar också efter sommar och blommor i mängder. Men som sagt, först och främst ska julen avnjutas! =)

Ha en härlig Måndag

Kram Dessie

Skogslyckan sa...

Tycker det är så ljuvligt vackert nu. Har varit ute och fotat istappar och snö på träden i helgen. Jag är lycklig att jag bor i ett land med årstider. Önskar dig en fin start på julveckan!
Kram Pia

Anonym sa...

Det är otroligt vackert nu...men längtan efter sommaren finns alltid..:-) Ha en underbar jul!

Designe sa...

Så fint med planteringshörna även vintertid! Ser så mysigt ut! Ha en fin vecka! :)

Lena/isklockan sa...

Vackra bilder. Lena/isis

Renoveringsdags sa...

Jätte vackra bilder.Just nu känns det som en evighet kvar till sommaren när jag tittar ut till ca 50cm snö:( vist det är vackert men har man en man som plogar så är det inte kul längre för han har inte synts till på ett par v.....Men ett tu tre så är vi där bland blommor och blader :)

Helena, The Swenglish Home sa...

ÄLSKAR din planteringshörna, och vips så blir det vår och du får stå där med jord skvättandes åt alla håll, och pellisar som njuter av att bli ompysslade. Dessa bilder är så vackra, så vackra!

Men visst är det härligt att kunna njuta av de olika årstiderna, även om det är lite väl mycket "årstid" just nu , både i Sverige och här... :-)

Önskar dig en riktigt skön jul, du goa, inspirerande NordingårdsMari!
Helena

It's me sa...

Beautiful.........lovely holiday week darling.........love love Ria.....xxx......

Unknown sa...

Oh yes, this pictures I love!!

Tine

Husprojekt Drömhus sa...

Superfina bilder!! Jag älskar snön, men visst alla årstider har sina för & nackdelar... Kram Tiina

Puumuli sa...

Jag tänkte på just det samma i dag; varför kan det inte vara t ex. den 20 mars i stället... Men ja, visst skulle det faktiskt vara ganska trist med bara sommar hela tiden! Man skulle inte ha något att längta till då det är -20. Ha en skön jul!

Häls. Sari från Puumuli

Livet på Vestergård sa...

Nångång efter julen ska jag tillåta mig att börja längta efter våren :) Men jag gillar vintern också, bara den inte blir för lång.
Kram Kicki

Norrfrids Eija sa...

Nej, jag vägrar stressa, bestämde mig för flera år sen att sänka nivån och fokusera på det viktigaste, god mat och samvaro! Men det är lätt att smittas av hetsen...
Fint med lerkrukor och i sådana mängder, allt inramat av härlig snö!
Visst blir tillvaron lite jobbigare på vintern, speciellt om man har djur, men det är ändå härligt med årstider! Och vilket härligt samtalsämne denna rekordvinter är!
Eija

Josefine sa...

Sjarmerende og vakkert!

Ja er det ikke en fin vinter vi har, gleder meg over at det ser ut til å bli hvit jul. Litt juleinnspurt er det her hos meg nå, men snaart er det herlige og avslappende juledager...heldigvis:)) Klem

LIVS LYST sa...

Nå var det alt for lenge siden jeg hadde vært her inne hos deg... og jeg liker så godt hva jeg ser her! Nydelig.

Herlig med terrakotta-pottene ute. Jeg satte alle mine inn jeg - for vinteren. Trodde kanskje de ville knuse av kulden?? Men det gjør de kanskje ikke? De er jo så skjønne å ha ute...!!

God jul
Liv

Elisabeth sa...

Love, love, love your blog! Wish I could read the text too, but the pictures are enough anyway :) Merry Christmas!

Elisabeth

Anna sa...

I love snö! Även Gotland ligger täckt med vitt puder! Lovely!
Något som gjorde mig ännu gladare idag var det vackra smycken som låg brevlådan när jag kom hem från jobbet!

Tusen tack kära du!

Sussi sa...

Visst är allt enklare på sommaren....men om vi inte hade lite vinter med alla utmaningar som hör till så skulle vi antagligen inte njuta lika mycket när våren äntligen kommer...OK, en riktig floskel, men ändå så sann!
Härligt vintrigt på ditt planteringsbord och så fint med alla små krukor...
Vinterkram
Sussi

Vintage House sa...

Hej
Härligt vintriga bilder från dig idag, ja så mycket snö vi har....
Så underbart vackert...
kram
sandra

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Vardagens mindre umbäranden känns bra... för oss som orkar stå ut med dem.Jag har stor respekt för att alla inte gör det. Men vintern är ju sommarens baksida - utan baksida, ingen framsida heller:-)

Ha det gott, hoppas du får en skön jul.... undrar lite hur det går för dig själv med jobb och så. (Du skrev om bostad och jobb och sp å för ett långt tag sedan)

KRam H.

Miriam Lilliana Sundsrud Jensen sa...

Har alltid ønsket meg en stor og fin gård, så jeg følger deg med beundring.. :)