Vinn VALFRITT unikt porslinshjärta med silverkant!

Vinn valfritt vackert hjärtsmycke!!

Jag har äran att presentera en superduper-utlottning i samarbete med Anna Örnberg!!  Ni kanske känner Anna sedan tidigare, hon är inte bara smyckesdesigner utan även glasformgivare, stylist och skribent för många fina inredningsreportage och även författare!  Många av er har säkert läst böckerna "Inred lantligt på ditt eget sätt" , "Inred och dekorera ljust och lantligt" samt "Inred lantligt inne & ute." 

Det valfria hjärtat du har chans att vinna har Anna skurit för hand ur gamla tallrikar!! De har infattning av silver, med små silverkulor fästa som dekor runt kanten. Ursnygga!

För att du ska ha chans att vinna ditt eget porslinshjärta:


Gå in på Anna Örnbergs webbutik http://aosilver.se/shop/
och skriv i kommentarsfältet nedan vilket smycke som är din abslouta favorit i hela webbutikens sortiment! Och gärna varför...

Skriv samtidigt vilket hjärta du helst vill vinna!

Jättekul om du länkar till denna blogg/tävling eller följer med på Nordingårdens facebook.

Vinnaren meddelas här i min blogg den 22 januari då Anna Örnberg själv drar själv en vinnare!.

Varmt Lycka till!

138 kommentarer:

Monicas vita drömmar sa...

God Morgon !!

Kul med en tävling, hon har ju så många underbart fina saker, men mina favoriter är nog just hjärtana de är så otroligt fina :)

Skulle jag vinna så skulle jag nog vilja ha något av de med de fina blom motiven, var så många fina så jag har svårt att välja.

Hoppas på tur och vill oxå tacka för en fin och inspirerande blogg

Kram Monica

Camilla Smedberg sa...

Hej!

Jag vill börja med att säga att jag är en helt ny gäst till Nordingårdens sida, men har gjort bloggen till min startsida eftersom jag blir så glad av att se de fina bilderna det första jag gör när jag går ut på nätet. Tack för en fin blogg!

Jag tycker om alla hjärtan, men mest "Red rose" därför att mönstret påminner om en skål som fanns i mina gamlemormor och gamlemorfars hem. Som liten följde jag ofta med min mormor för att hälsa på hennes föräldrar. Det var för mig då en lång och lite farlig cykeltur. Men att komma till deras hem! Gamlemorfar gick alltid ute och det i galonbyxor och stora stövlar, sommar som vinter. Under galonbyxorna lär han alltid ha haft lånkalsonger oberoende av väder likaså. Han var ute och påtade bland sina älskade blommor, bär och frukter som han skyddade som sina barn. Hemmet var gammalt och det hälldes upp kokkaffe genom sil. I finrummet, som var stängt, smög jag alltid in och tittade på gamla fotografier. Trots att jag sett dem så många gånger var det med vördnad och aktning jag stod och tittade. På hyllan fanns också nämnda skål med motiv liknande hjärtat "Red rose". Det skulle kännas symboliskt mycket vackert att få bära hjärtat runt min hals.

Vänliga hälsningar
Camilla Smedberg

Hemmavid sa...

Godmorgon!

Helt underbara smycken - självklart vill jag prova lyckan att vinna ett av Anna finfina smycken..

Jag har alltid varit svag för blått och vitt porslin. Har väldigt svårt att låta bli att köpa om jag kommer över några fina tallrikar och fat på loppis..

Min favorit är MIKAELA!

Kramen Jenny

linnea-maria sa...

Åh, en sådan tävling kan man inte missa! Jag föll för hjärtat nybyggare. Det är en lite vintrig bild och Anna Örnberg har hittat ett bra fönster i tallriken för sitt smycke, jag tycker om färgerna i smycket också. Jag gör själv smycken av porslinstallrikar, inte på långt när så fina som hennes, så jag vet hur mycket tid det tar att kapa ur det lilla hjärtat. Jag följer din blogg och har den på min favoritlista på bloggen och så länkar jag tävlingen från min egen blogg. Kram /Therese

Vardagligating sa...

Hej! Vilken otrolig utlottning! Jag kikade på de olika smyckena, och tänkte först åh de blå/vita gillar jag bäst, sedan tittade jag vidare, nej röda, nej tant gredelin, Laila, nä för sjutton jag kan inte välja för ALLA är speciella, vackra och passar till olika tillfällen. Om jag mot förmodan skulle vinna denna tävling så får Anna bestämma vilket smycke för jag gillar alla!!!

Gillar också Nordingården på Fejjan.

Ha en bra dag! Kram

Vardagslycka sa...

Självklart vill jagt vara med och prova lyckan! Annas smycken är helt underbara och jag har varit in på hennes sida många gånger och drömt mig bort. Älskar hennes porslinshjärtan och tycker alla är fina på sitt sätt men om jag ska försöka välja ut en så blir det Beata idag. Det var någonting speciellt i det hjärtat som jag fastnade lite extra för.
Nu håller jag tummarna!
Kram, Carina

♥ Pia... sa...

Åhåå vilka smycken helt underbara! ALLA RÖDA HJÄRTAN gillade jag:) Rött är en favoritfärg.. Magalena för det påminner om mitt älsklingsporslin.. SÅ det vill jag väldigt gärna vinna .. *blink*blink*..:) ha de gött Mari...
kram..Pia

Anonym sa...

hej! Jag vill självklart vara med i denna fina utlottning. I hela kollektionen tycker jag allra bäst om Teleborgs slott. Ett helt underbart, välkomponerat smycke. Både sirligt vackert och tufft! Om jag skulle vinna vill jag nog ha hjärtat som heter Nybyggare. En fin liten bild där det händer saker med milda naturfärger som passar perfekt till kläderna i min garderob.Ha en bra dag! /yvonne

Dronninghuset sa...

HEI,
ringen vill-kan-våga er veldig fin og min favoritt.
hjertene er flotte alle sammen, men jeg velger meg Måna.
hvilken vidunderlig gave til en heldig vinner. vakker.
ha en fin dag,

klem TOVE

Anonym sa...

Hej. Väldigt fina smycken och svårt att välja. Har sett de fina porslinshjärtana tidigare och är mycket glad i blåvitt porslin. Min favorit är därmed Mikaela och det är också det hjärta jag önskar vinna.

Håller tummarna!
Jenny O, jenjo_76@hotmsil.com

mormor sa...

så mye vakkert-men best likte jeg de røde hjertene!nydelige!!!! ha en flott dag! mvh.turid.grubben@gmail.com

Lottas Fotografi sa...

Jag älskar Annas smycken, de är så fina och läckra! Vill absolut vara med!
Min absoluta favorit är hennes ring "Skärp dig!"
Om jag vinner önskar jag mig hjärtat "Nybyggare".
Kram Lotta
acjo69@yahoo.se

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ sa...

skojsigt med tävling♥
mitt favvo smycke hos henne: ♥ringen
favvohänge:Herta
Jag älskar gammalt porslin med mönster så jag tycker egentligen att det var svårt att välja ut en favorit.
Nu håller jag tummar och tår=)
Kram på dig!

Mille sa...

Tistla...
Tisteln är en vacker växt med sin lila tofs, på sensommaren fastnar den lätt i kläderna och på hunden för att dra vidare på nya äventyr.
Jag gillar tistlar. De är fria, inte så vackra i allas ögon men ack så smarta :)

Vita hjärtan sa...

Åhh, jag älskar ju hjärtan, så "Tistla" är min favorit och det smycke jag skulle vilja vinna :)

Kram Annemari

Katharina sa...

Hej:)
Vilken tävling, blev så glad när jag såg den. Jag bara älskar det romantiska, det värmer gott i mitt hjärta när man ser så fina smycken. Tänk då att få bära det:). Jag hoppas självklart som alla andra på tur:).
Hjärtat Grandiflora är nog det jag gillar bäst om jag måste välja, i övrigt är det ju fantastiskt fina smycken som Anna gör, i det närmaste omöjligt att välja ur.
Många Kramar
Katharina

Marianne sa...

Vill gärna va med och tävla! Mycket svårt att välja för allt är så speciellt på sitt sätt.
Jag gillar fågelboet -hängsmycket lite extra för det känns lite som jag nu när jag fått två små barnbarn, vaktar med taggar och spret och vårdar med värme och kärlek:) Bland porslinshjärtana finns det två favoriter, den ena är nybyggarna och den andra är mikaela, såå fina!
Din härliga blogg ligger redan på min blogglista och jag länkar naturligtvis till tävlingen:)
Ha en underbar dag! /Marianne

Älskade pion sa...

Vilken härlig utlottning.Jag fastnade för Annas hjärta, Elvira.Länkar från min blogg.Kram ulrika

Marie Rosén sa...

Hej
Vilka underbara smycken. Jag älskar att man tar vara på gamla fina assietter. Jag fastnade direkt för smycket "Mikaela"
"Blir så inspirerad av dig:) Kram Marie

Brunkullan sa...

Allt Anna gör är ju så otroligt fint.
Och porslinshjärtana! De är ju alla galet vackra och jag kan inte bestämma mig...åååh...!

Kan begränsa mig till några dock och det är
Herta, Mikaela, Laila, Tant Gredelin och Tistla.

Gillar dem alla lika mycket, och de skulle vara en ära att vinna ett av dem.

Anna får själv bestämma vilken av mina favoriter det blir:)

Gillar såklart på fejjan och länkar från bloggen.
Kram Susanne

Anonym sa...

Hej! Åh! vilka fina smycken. Vad roligt när man återskapar av gammalt porslin. Jag tycket halla hjärtan var otroligt fina och det skulle egentligen inte spela någon roll vilket jag fick om jag skulle vinna men nu får jag lov att välja ett och då tar jag det som heter "RED ROSE".

mvh Önakullan´s Tyg & Garn, Ann-Louise

Anonym sa...

Hej,

Bland alla fina smycken blev Breathless den som fångade min blick mest. Yppig och rolig, inget för taniga. Bland porslinshjärtana gillade jag Petronella mest.

Kajsa i Borgsjöbyn

Marlene N sa...

Hej!
Vill passa på och tacka för en mycket trevlig blogg, gör ett nyfiket här besök varje dag.

Mitt favorit porslinshjärta är "Mikaela". Jag föll för det på en gång. Gillar att det är lagom mycket motiv i det och det blå porslinet känns fräscht. Tänk mot en sommarfräsch hud, då skulle det göra sig som bäst!

Det hjärta jag allra helst av allt vill vinna, det får jag tävla om varje dag, inte bara idag! Fick en dotter i maj och är det något jag lärt mig som rätt nybliven mamma är att barns kärlek och respekt det får man inte bara. Inte ens för att man heter mamma. Det förtjänar man, genom att ge tid och kärlek i massor varje dag. Ett en gång vunnet hjärta, är för den sakens skull inte ditt för evigt, det får man fortsätta att kämpa för att behålla.

Carolin sa...

Jag är så förtjust i porslinshjärtanen så jag måste nog säga dem, Mikaela gillar jag mycket. Men serien Friendly Faces är ju också superläcker.

Länkar redan till er sedan tidigare =)

cat sa...

Vilken fin utlottning. Jag har länge sneglat på Annas smycken. Jag skulle välja Måna eller Tulipa av det enkla skälet att jag ÄLSKAR tulpaner och då gärna de med gammaldags former.
Jag länkar så klart till din fina utlottning.
Ha de gott. Kram, Catarina

ragna_marie sa...

Hallå där!
En sådan härlig blogg du har, blev snabbt en "följare" av den, och har också gillat på fb...
Och vilken fin utlottning, fantastiskt vackra smycken! Alla var ju fina, men några stack ut lite xtra. Örhängena Pling m min månadssten granat, hänget Skymmning, så underbart och så förstås porslinshjärtat Tulip.
Eftersom jag är januaribarn, så kom de första tulpanerna i butik, just i januari. Därför älskar jag just tulpanen. Nu för tiden finns ju tulpaner att få tag på året runt.
Men så var inte fallet när jag växte upp!!
Så nu hoppas jag verkligen på turen.
Ha det så gott/Marie från Gotland

Helen sa...

Vilken trevlig tävling! Jag skulle bli jätteglad om jag hade turen att vinna ett sånt vackert porslinshjärta.
Hm, det var svårt att välja någon favorit, allt var ju superfint, men jag fastnade nog mest för den fina flickan Alfrida, bland "Friendly faces".
Och om jag skulle vinna ett hjärta väljer jag Elvira.
Jag följer dig på Nordingården både via facebook och bloglovin'.
Kram!

rosenälvorna sa...

Hej! Vilken tävling, passar mig som handsken. Ända sedan Anette med Lantlifs bloggen visade sitt smycke i sin blogg har jag velat ha ett eget. Önskat mig i present, men såna saker går ju inte alltid i uppfyllelse. Men nu måste jag ju ta chansen även om jag förstår att det kommer bli många som vill vara med så chansen kommer ju att bli väldigt liten, men prova och hopas ja det måste man :) Av de smycken som fanns i da så är det Elivra som faller mig mest i smaken, gillar de söta mönstret och färgerna och så är det en liten ros och det tycker ju jag väldigt mycket om. Hade smycket varit med som finns här ovan på bloggen, så hade jag valt det:)
Underbar tävling och nu hoppas jag på tur! Christina

Anonym sa...

Vilket otroligt hantverk! Så enkelt och "lagom", men ändå extra och unikt. Tyvärr så har jag inte blogg eller facebook. De här smyckena borde många se så jag ska tipsa mina lika smyckesgalna vänner=)

Min favorit är halsbandet CREME de la CREME 40-55 cm. Om jag skulle ha turen att vinna så vill jag ha hjärtat "Tindra"

Mvh Annelie
a.e.m-49@hotmail.com

Anonym sa...

Hej! Vilken tur man skulle ha om jag kunde vinna ett hjärta av "guld" :-) Flora är den jag i sånt fall skulle välja.

Min absoluta favorit i Annas sortiment är ringen Saturnus den har jag tittat på FLERA gånger men har inte riktigt råd...
// Kicki

Johanna sa...

Hej jag hade jättesvårt att välja mellan allihopa men jag måste nog säga MÅNA. Hoppas verkligen att turen ligger hos mig!!! =)
MVH Johanna

Lisentott sa...

Men åh vad vackra smycken! Tack för tipset, alltid kul när man blir länkad till något nytt som man blir förtjust i. Blev väldigt svag för hennes HEART ring men de där porslinshjärtarna är så söta. Har alltid tyckt om halsband men har på sista tiden fastnat mer och mer för ringar. Men att vinna ett sånt där fint halsband vore så kul! Beata är vackert men alla är så vackra så det är rätt svårt att välja. :) Tack för en kanonbra blogg också!

Raffaella sa...

Complimenti! Bellissimo sito di gioielli molto originali io preferisco i cindoli e in particolare »Tindra molto delicato
Saluti
Raffaella

Vera @ Cozy Little Cabin sa...

How beautiful they all are. I would be happy w/any of them but I think my favorite is MIKAELA.

Thank you for a great giveaway!

Miriam Lilliana - Novemberbarn sa...

Oi, FOR en premie da! Moro! Jeg synes hjertet kalt 'MIKAELA' var det fineste, og vil gjerne vinne dette! Krysser fingrene!
Kom forresten gjerne inn og bli med på min giveaway også. Hvis du vil:-)

Sandra sa...

Väldigt vackra smycken. Min absoluta favorit på hemsidan är örhängena "Skimmer", så enkla och stilrena men samtidigt välidigt vackra och egna.

"Tant Gredelin" är mitt favori hjärta. Dels för att det är just gredelint, och dels för att namnet är så sött!

Tack för en fin tävling!

/Sandra

Christin sa...

Åh så vackra. Har tidigare varit inne och suktat efter dessa....:)
Om jag vinner spelar det ingen roll vilket. Har man otur att välja ett och hoppas, så kanske det blir sålt innan....alla är ju lika fina och fantastiska.

christin_hermansson@hotmail.com

Anonym sa...

Hjärtat där kärleken bor.Med en vacker ram av silver och små silverduttar Måna är den vackraste av dom alla Om hon vore min att bära bleve jag evigt varm om hjärtat.
Susan

susan.mansson@gmail.com sa...

Hjärtat där kärleken bor.Med en vacker ram av silver och små silverduttar Måna är den vackraste av dom alla Om hon vore min att bära bleve jag evigt varm om hjärtat.
Susan

Karin - Mina Rum sa...

Vilken härlig tävling! Dessa hjärtan har jag sneglat på länge, så jag hoppas verkligen på tur nu.

Mitt favorithjärta är IRMA. Det skulle jag välja om jag vann.

I hela smyckeskollektionen är örhängena Pling eller Plong mina absoluta favoriter. Jag älskar örhängen och använder olika varje dag, speciellt hängande. Namnen tyckte jag dessutom var roliga och passande. De får mig att tänka på min Robban Broberg-LP som jag hade när jag var liten. Den hette "PlingPlong-show!"

Kram, Karin

Anonym sa...

Så roligt med en så fin utlottning. Det smycke jag tycker är vackrast är porslinshjärtat Mikaela så det också det jag helst vill vinna eftersom jag älskar blått. Tack för en inspirerande blogg. Kram Åsa

Lyckoslanten sa...

Första gången jag såg dessa vackra porslinshjärtan var på en föreläsning med Anna och jag föll från första stund. Jag har börjat samla på rosigt porslin mer och mer, men färgmässigt och vad jag kan identifiera mig med är smycket "Irma". Vackert! Vilken otrolig genial idé att göra dylika smycken! ♥

Marie1 sa...

Hej
Min stora favorit i shopen är ringen Froggy, eftersom jag är svag för grodor!
Skulle jag ha den stora turen att vinna ett vackert hjärta, så skulle jag välja Tulipa!
Mvh Marie1

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken fin utlottning du har, Annas hjärtan är helt underbara. Och jag tror att det är just hennes härtan jag gillar allra bäst. Och speciellt Nybyggarna, både för att det är en så vacker bild och att jag hoppas bli en nybyggare till våren. Har ett glashus på gång i trädgården.
Länkar också såklart.
Kramar
AnnaMaria

Louise Krabbe sa...

Hej! Av en slump, eller var det ödet, fördes jag för första gången till din blogg. AO silver däremot har jag sett tidigare och även inhandlat favoritsmycket som en present...cross my heart var like vackert i verklighet som jag hoppats på. Av hjärtana fastnade jag för gröna Flora, just av den gröna milda färgen och den oemotståndliga känslan av vår och glädje. Hoppas innerligt få bära den hela våren 2012 :-)

EmmaP sa...

Som den hundälskare jag är är "fido" min favorit, tätt följd av den söta ugglan "ho-ho-homer"

Anonym sa...

Jag älskade ole, dole doff, ett armband med ramsan. Den skulle mina elever tycka om att titta på. Jag skulle helst vinna hjärtat "red rose".

Änglarum sa...

Hej! åh vilka fina smycken ♥ klart jag är med o tävlar..Måna är en klar favorit Kramiz Jessica

monikanen sa...

Jag bara älskade hängsmycket Knappeligen BRITTA <3
Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag vilja ha MÅNA:)

Mvh Monica

Parfymista sa...

Mitt favoritsmycke av dem alla är hängsmycket "Scarabé! i stilren design med vackert blått och grönt - Färger som passar mitt vattentecken Skorpionen. Det porslinshjärta jag helst vill vinna om jag har lyckan med mig, är LAILA :-)

psychedelic6@gmail.com

Maria W sa...

Vilken fin tävling!! Att välja favoritsmycke bland alla dessa godbitar var ju jättesvårt. Mitt favoritdjur fick avgöra, det blev "Froggy" med svart pärlemor, så söt och vacker på en gång. Bland alla söta hjärtan blev "Herta" min favorit, blått o vitt porslin är så vackert.
Jag följer på FB.
Ha det så bra, kram Maria

Vardagligt svammel /Anette sa...

Vilka fina hjärtan, jag vill gärna vinna hjärtat "nybyggarna"

Ha det gott!

VillaSmedsbo sa...

Jag vill oxå vara med!
Första gången jag såg ett porslins smycke var när Lantlivs Anette visade sitt. Fantastiskt fint.

Om jag har tur att vinna vet jag precis vilket det skulle vara; Tant Gredelin ♥♥♥
det påminner om sommrarna hos farmor å farfar på landet i Hedemora! vilka minnen :)

Lycka till alla som tävlar om fina priset!

Mvh Maria i VillaSmedsbo.

Anonym sa...

Hej!
Jag har ofta gått in och titta på Ann Ö fina silversmycken, det är alltid svårare att beställa via nätet när man ej kan hålla i smycket och titta närmare, men jag kanske med detta inlägg kan ha turen att vinna ett hjärta så man kan "bryta isen" och våga beställa.
Bilderna på silversmyckena är fantastiska och hjärtana är väldigt personliga. Silverporslinhjärtat Tistla tycker jag är väldigt fint och är en favorit.
Lycka till Anna Örnberg med dina smycken och inspirerande bilder i dina annonser dessa gör att man går in på din hemsida och tittar på smyckerna.
Vänliga hälsningar från Hjärtligt från Falun Susanne.

Anonym sa...

Hej,
Vilka underbara hjärtan!! Det jag mest föll för är Laila för det påminner om servisen jag ärvde av min älskade gammelmoster Anna.
Förutom alla vackra porslinshjärtan så fastnade jag för örhängena Pling och Plong, alla 4 varianterna, för att de är så eleganta och stilrena, och samtidigt lite spännande. De märks!

Hälsningar Annika O

Anonym sa...

Hej!
Åh vilket underbart halsband! Kul med tävling också! :)
Jag har kikat runt och föll verkligen för dessa porslinshalsband. Alla var fina men jag föll direkt för "Lucy" och skulle gärna vilja vinna det om jag har den turen!
Jag har ingen egen blogg, så jag kan inte länka tyvärr.

Tack för en underbart inspirerande blogg!

Erika
erikanorberg80@yahoo.com

Anonym sa...

TISTLA!

Min storasyster fick ett sådant här fint hjärta av övriga syskon i julklapp. Hjärtat hette 'Vilda Vera', vilket passade bra då hon har en liten dotter som heter Vera...

-Hedvig

Tinis vita hem sa...

Så fina hjärtan Anna gör! Jag är gärna med och tävlar om ett hjärta. Det var svårt att välja för de är alla så fina, men Herta är kanske mest min stil. Jag länkar och hoppas på tur :)
kram Tini

Fröken Tindra sa...

Jag länkar självklart till denna fina utlottning! Min absoluta favorit sen ett par år är BREATHLESS. Eftersom jag bl.a syr underkläder som hobby så känns den korsetten så passande och lite ovanlig. Vinner jag så önskar jag mig hjärtat Måna. Hoppas på en stor portion tur!
Kram!

Bromans Bravader sa...

Mitt favoritsmycke är Tweet. Det är det näpnaste lilla hängsmycket jag någon sin sätt, förälskad!

Om jag vann skulle jag önska hjärtat Herta. Så vackert!

Länkar från min blogg
Jannike

Anonym sa...

Vackrast; Princess
Önske hjärta; Tant Gredelin
Vill så gärna vara med i utlottningen!!
Maria K

snede sa...

Men jaaah,jag hittade något som verkligen berättar nåt om mig,ända sen jag varit 7år gammal har jag förflyttat grodyngel från platsen där dom blivit till på,till en ny plats,orsak..original platsen torkar ut under sommaren och oftast föränn grodynglen hinner bli så stora att dom kan flytta sej,jag flyttar dom till en anna plats som inte torkar ut,och på så sätt har det blivit en hel del nya grodor,I love them!!
Så min absoluta favorit är Froggy ring!

av hjärtanen gillar jag bäst Laila,liknar porslinet min mormor annvände!

Hugs: snede

Carin sa...

Tyckte så mycket om hjärtat LAILA eftersom det påminner om tallrikar som fanns hemma hos min farmor när jag var liten. Och dessutom så är det ju ett ganska "neutralt" hjärta som man kan ha till vardag och till fest jag faktiskt precis jämt! :)

Margareta sa...

Hej!
Jag vill så gärna vara med i denna fina utlottning.Känner för det alldeles särskilt för att Anna ska komma till oss i Fållorna på fredag 13/1.
Ett hängsmycke heter Princess och innehåller en liten spegel .Dessutom vacker text runt om:"den vackraste av dem alla"Det är nog min absoluta favorit i hela webbutiken.
Alla hjärtanen är så fina.En favorit där är dock MÅNA.

Ha det så bra!!!
Kram Margareta

Mina dagar sa...

Jag gillar hjärtat TISTLA. Tittade snabbt på alla och kände direkt att det var just det som tilltalade mig mest.

Vilken härlig ide att skära ut ur gamla tallrikar!!!!

Hoppas allt är bra med dig Mari!!!!!
Kramar Eva

http://mammaamu.blogg.se/ sa...

Jag är gärna med i tävlingen och jag gillar dessa enormt fina smycken. Det som passar mig personligen bäst är berlocket "Fågelbo" eftersom jag är en mamma mu som nästlat om min familj. Jag har vuxna utflugna barn men mitt fågelbo finns fortfarande kvar. Barnen har lärt sig flyga för länge sedan men ibland så kommer de tillbaka och njuter av moderns omhändertagande.

Tack för din trevliga blogg som jag besöker varje dag.

Må gott!
Elisabeth

Anonym sa...

Oroligt fina smycken hon gör, vilken fantastisk ide att använda gammalt porslin på! Jag tycker att friendly faces är väldigt trevliga, men hjärtanen och speciellt Karin är jag svag för! Hoppas på tur med en lott.
Britt
britt.jonesig@telia.com

Anonym sa...

Hej! Det finns mycket fint att välja på hos Anna, fastnade för armbandet "festfin".
Av porslinshjärtan tyckte jag mest om Herta. Tack för en fin blogg!
Mvh. Tuula
tuulalehtola@hotmail.com

Tonje sa...

For en flott premie! Utrolig masse fint i nettbutikken til Anna, disse tror jeg må bli min favoritt: http://aosilver.se/shop/detail.asp?iParentMenuID=619&iMenuID=619&iArtCatID=26&iProductID=2472
Enkle, men utrolig stilige!
Om jeg er så heldig å vinne, så ønsker jeg meg dette hjertet til datteren min:
http://aosilver.se/shop/detail.asp?iParentMenuID=619&iMenuID=619&iArtCatID=28&iProductID=2541
Klem fra Tonje

Katryn sa...

Hej! Jag vill självklart vara med i denna kul utlottning. Och oj vad fina smycken Anna har. Den bästa i hela sortiment är Hearts - jätte-jättefina örhängen. Och den hjärtan som jag gillar mest är Tindra - det är väldigt vacker (mönstret) och jag har en kompis som dotter heter Tindra! Jag kunde tänka mig att vidarebefoga detta smycken till henne att "bära" dotter med henne alltid :)

Anonym sa...

Det vackraste smycket är samtidigt det hjärta jag helst av allt vill vinna; nämligen "Nybyggare".
Smycket är vad jag är just nu, nybliven torpägare till ett torp beläget mitt i skogen på min morfars födelseplats.
Tant M

Anonym sa...

Hej bästa du!!
Tack för en otroligt inspirerande blogg!! :)

Jag skulle så gärna vilja vinna "Flora" för att det hjärtat liknar ett porslin som vi hade hemma när jag var liten, en liten bit av nostalgi liksom :)

Annas smycken är helt underbara men jag har aldrig hittat någon lucka i min budget för ett köp!

Hade jag haft en blogg så hade jag gärna länkat, men det har jag inte :(
Stor kram och tack igen för din grymt inspirerande blogg!

/Sofia Olofsson (sofia.m.olofsson@gmail.com)

Lilla Källängen sa...

Älskar hjärtan så jag måste säga att de finaste smycket är ljust något av porslinshjärtanen. Jag vinner helst hjärtat "Måna", så fint och skulle vara så roligt att ge som minne till min dotter, som snart fyller 8 år. Hon tycker om både hjärtan och blommor precis som jag:-)
Mvh
Anneli

Anonym sa...

Oj, här var det folk :-)

Jag tar en lott och hoppas på att vinna en "skärp-dig"-ring, underbart hantverk med en twist av humor, precis som jag vill ha det!

Tack för fantastisk blogg, jag ser alltid fram mot nya inlägg, och blir glad när de duggar tätt!

MVH
Carin
cfunseth(a)hotmail.com

Ankan sa...

Åååå,vilka underbara berlocker! Alla är fina, men jag faller mest för Scilla. Jag känner igen mönstret från mormors små efterrättstallrikar. Vilken nostalgi!
Länkar från min blogg!

Kram och tack för en jättefin bligg som jag troget följer!
/ Ankan

Stenmur & Gärdsgård sa...

Fantastiskt fina smycken!

Om jag ska välja ett valfritt som jag tycker väldigt mycket om så är det "Knappeligen Britta" tidlöst och väldigt enkelt...

Porslinshjärtan är sagolika och jag fastnade för "Mikaela" ljuvligt till våren...

Många kramar och hälsningar från mig!
Malin

Annika B sa...

Så många fina smycken. Hjärtat Petronella är jättefint men gillar också Snurran kanske beror på att det alltid är gott med kanelbullar. Mycket fint och kul idee'r.

Många hälsningar Annika B

A Piece Of Pai sa...

Hej
Tänkte på hennes smycken bara igår... Jag ääälskar hennes hjärtan örhängen med små bluppar på utsidan, de är så fiiina!!! Skulle jag vinna ett hjärta skulle jag allra hellst vilja ha Tulipa. Tänker på min mamma, hon älskar våren och tulpaner. Det skulle vara roligt att kunna ge det till henne. Många kramar och tack för en fin blogg!
Elisabeth

Anonym sa...

Vilka otroligt vackra smycken Anna gör. Är verkligen svårt att bara välja ett som är finast. Jag gillar ringen "Fairytale" i form av en krona, eftersom jag är svag för kronor i alla möjliga former. Jag tycker även om berlocken "Hjärtats väktare" med de vackra nycklarna!
Om jag vinner skulle jag vilja ha porslinshjärtat "Flora" eftersom jag älskar grönt.
Fortsätter att kika in här hos dig!
//Sara (sara_gustavzon@yahoo.se)

Cecilia sa...

Hej!

Fantastiskt fina smycken. Jag gillar hjärtsmyckena och ringarna. Hjärtanen för att de är gjorda av gammalt porslin, kul!!

Jag tyckte mycket om hjärtat "måna" och "red rose".

Mvh Cecilia

Alexandra sa...

Hej Hej! Mitt favorit smycke är dessa örongängen. http://aosilver.se/shop/detail.asp?iParentMenuID=619&iMenuID=619&iArtCatID=3&iProductID=2221
Hoppas jag har tur.

MVH
Alexandra stjarna_93@hotmail.com

Kristina sa...

Oj vilken tävling! SJÄLVKLART vill jag vara med.Jag vet vem Anna är och gillar hennes smycken skarpt!Just hjärtanen gillar jag allra mest just för att de får mitt hjärta att klappa lite extra....
Skulle jag vinna så skulle jag uppskatta vilket hjärta som helst men måste jag välja säger jag Tindra!
Länkar självklart i min blogg.
Vänliga hälsningar från Värmland!
Ha det så himla fint!

Anonym sa...

Porslinshjärtat Laila var min absoluta favorit. Dels för den vackra färgen och dels för att min fina mamma heter Laila ❤
Vänlig hälsning Johanna (simson.g@sverige.nu)

Inger sa...

Vilka fina smycken! Har nästan alla böcker som Anna örnberg gjort och jag bläddrar och inspireras av hennes idéer. Mitt favorit smycke är nog ringen "vill kan våga" som jag tycker är härliga ord att tänka på.

Vinner jag så vill jag gärna ha halsbandet "Karin".

Kram Inger

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Hej Mari.
Jag vill så gärna vara med i tävlingen, jag har tittat och alla hjärtan är underbara med jag fastnade för Tant Gredelin, det önskar jag verkligen att jag kunde vinna... varför.. underbart fint och härliga minnen till namnet.
Jag länkar också från mig :)
Tack snälla goa du för att du tittat in till mig och för din fina kommentar.
Kram
Jessica

Anonym sa...

Kan bara instämma med alla andra, så vackra smycken Anna Ö tillverkar! och det är återvinning av högsta klass.
Om jag skulle vinna skulle jag välja hjärtat Tindra.
Det fick mig att tänka på min pappa som avled nu i december.
Hjärtat skulle symbolisera våren som kommer, kärleken till de mina och att livet måste gå vidare.
Mina ögon kan TINDRA
mina läppar kan le
Men sorgen i mitt HJÄRTA
kan ingen se.

maria.fahlstrom@hotmail.se

Anonym sa...

Nydelig håndverk! Og gjenbruk på sitt beste, det liker jeg.

Blir følger på Nordingårdens Facebookside nå og har fått meg en ny favoritt smykkedesigner :)

Klem fra Kine

kinemor17 @hotmail.com

Linn - lantligt med (stort) L sa...

Min Absoluta favorit bland alla underbara smycken blev denna, SKYMNING http://aosilver.se/shop/detail.asp?iParentMenuID=619&iMenuID=619&iArtCatID=11&iProductID=2131

Jag kan inte riktigt beskriva varför, men det riktigt Andas Jag på ett fullkomligt förträffligt sätt! Helt underbart vackert smycke!

Det hjärtat som jag helst skulle vilja vinna är detta som går i grönt, FLORA http://aosilver.se/shop/detail.asp?iParentMenuID=619&iMenuID=619&iArtCatID=28&iProductID=2302

Grönt är en av mina främsta favoritfärger och därför var valet lätt! Dock så är alla hjärtana himla rara :) Jag som inte ens brukar fatta tycke för hjärtformade smycken! ;) Men så älskar jag gammalt vackert porslin, kanske kan vara en bidragande orsak :)

Jag följer Nordingården på fb. Samt länkar till tävlingen via min blogg http://lantligtmedstortl.blogspot.com/2012/01/porslinshjarta.html

Håller alla mina tummar och tår för att jag en något försenad 30 års present får!

/Linn, linn_122@hotmail.com

Hanna sa...

Vilken fantastisk tävling. Har varit inne på den fantastiska sidan flera gånger och köpte en julklapp där som nog blev årets mest lyckade! Om jag skulle vinna skulle jag bli helt tokigt glad! Min favorit är porslinshjärtat tulipa. Jag älskar tulpaner och dessutom påminner det om min mormors porslin. Och jag älskade min mormor!

Puumuli sa...

En härlig utlottning! Och en otroligt fin idé att återanvända gammalt porslin. Min favorit är ELVIRA med de söta gammaldags blommorna. Ha en skön helg!

Kram
Sari från Puumuli

Anonym sa...

Hej
Vilken fin utlottning. Gillar skarpt ringarna med "Våga.." . Hjärtan är ju min favorit form. Vill gärna va med och hoppas på tur!
Hälsn
Kristina
teamnilsson@telia.com

Suz sa...

Oj va mycket fint det fanns.
Alla hjärtana var fina men mitt hjärta bultade lite extra för Irma, Gunilla och Beata. Varför just de blev favoriter beror på att de var milda i motiven.

Trevlig helg!

Hälsningar Suz som hoppas på ett hjärta runt halsen:-)

Anonym sa...

Brukar ofta "bläddra" i alla vackra bloggar. Blev alldeles varm i hjärtat av att man kan lotta ut något så vacket som dessa hjärtan.
En fantastisk ide att komma på. Helt unika!

Min favorit är Nybyggaren. Så milda färger och antik känsla.
Skulle inte ens våga drömma om att vara den som vann. Men försöker man inte så har man ju inte ens försökt.....:)

Med vänlig hälsning från Ulla
ullasguldkorn.wordpress.com

Rapport till Vänfors sa...

Vill absolut vara med, vilket vackert smycke. Har kikat och fastnade direkt för Kalas, koppen med bullar:) Jag hade nog inte bara haft den som smycke utan gjort en pytteliten öppningsbar tavla av den så jag kunnat se den jämt i mitt kök. Hoppas den serien finns kvar när min dotter går ut sin konditorutbildning om 1,5 år. Knappeligenserien är inte heller att leka med.
Skulle jag vinna så vill jag helst ha Tant Gredelin för den färgen ligger mig närmast om hjärtat av alla färger.
Självklart länkar jag.
Kram Annika

Silja Frotvedt sa...

Hei Mari<3
Har fulgt bloggen din lenge,kveldens høydepunkt når jeg kan kikke inn i ditt herlige hjem!Nydelige smykker,ble helt forelsket,spes i de røde,tror Rose blir min favoritt.
siljah@online.no

Gugis Pärlor sa...

Vilken fantastisk utlottning! Jag har många gånger kikat in på Annas underbara smycken och att välja bara en av dessa är bara för svårt.. alla är klenoder vill jag påstå! Om jag nu väljer en så säger jag Bi-bi som en stor favorit!

Kram Gugi

Systrarna Borg sa...

Denna utlottning kan jag ju bara inte missa! Jag älskar fairytale-ringen. Den är så läcker och jag har helt snöat in på kronor av olika slag och vad passar då bättre än denna?!
Om jag skulle vinna hjärtat vill jag gärna ha "Måna". Det 'r så skirt och vackert, passar till vardags och till fest.
Följer på FB :)

mormorMärtas sa...

Det är verkligen speciella smycken... såååå fina.
Jag tycker att hjärtanberlockerna är finast, igenkänningsfaktorn är stor. Den jag tycker mest om är Scilla.
Jag länkar till din fina blogg! /Annika

Jane S sa...

Nu har jag tittat på allt, det var mycket, som fanns att välja på och så är jag helt klar över att hjätat på bloggbilden är det jag helst skulle vilja ha!
Tack på förhand om jag skulle vinna det!

Anonym sa...

Åh mycket fint.Vilken otroligt rolig och orginell ide´!
Svårt att välja....
Men den jag fastnat för är Friendly faces smycket Lille Pip, underbar!!!
Hjärtberlocken som jag mycket gärna skulle vilja ha runt halsen heter Tulipa.
Nu ska jag hålla tummarna!
Mvh Pernilla
ps. Tack för en fin blogg med så mycket inspiration!
pernillanylen@hotmail.com

Lilla Nästet sa...

Jag vill gärna delta i utlottningen av ett hjärta, och eftersom jag snart ska bli mormor så väljer jag självklart Karin !
Tack Nordingården för en riktigt bra blogg!
/ Lilla nästet

♥Zink & Vita ting♥ sa...

Vilken unerbar utlottning!
Har funderat en lång stund över vad jag skulle välja om jag bidde den lyckliga...
Mitt absoluta favorit ♥ är FLORA, och det är det jag skulle valt. Det skulle vara perfekt då jag i sommar "ska bära något gammalt...".

En annan favorit är FAIRYTALE då jag har fått prinsen och halva kungariket...

Jag länkar så klart!!!
Kram Mimmi♥

Anonym sa...

Oj så mycket snyggt, synd att jag nyss fyllt år;)
Armbandet "Snurrigt" tycker jag har något extra. Härliga silverbullar som t.o.m har pärlsocker. Ett smycke för ett kakmonster, gillar blandningen av skönhet och symbollik. Att det har tyngd är en stor fördel, "ligger" snyggt och ger en maffig känsla.

RED ROSE och HERTA, det är mina favoriter av hjärtan. Kan banne mig inte bestämma mig, men om jag har den stora turen att vinna ska jag väl tills dess ha bestämt mig:)

Kram Caroline
vitabergenserik@hotmail.com

Fröken Grön sa...

Vilken fantastisk utlottning!
Jag kikade in på Annas hemsida och blev såld på kollektionen med "Friendly Faces", - härlig idé! Allra mest föll jag för damen som heter Alfrida.
Om jag har turen att vinna ett av de vackra hjärtana så vill jag gärna ha det som heter "Red Rose". Det har något alldeles extra!
Jag länkar med bild från min blogg och hoppas på tur!
/Anna-Karin

Lena E sa...

Vilka vackra smyckeshjärtan!
Jag skulle gärna vilja vinna smycket ELVIRA. Helt enkelt för att min dotter (som är mitt allt) heter det <3

Mvh Lena Eriksson
leneri@hotmail.com

Alexandra sa...

Vad mycket tjusigt det fanns :D
Favoriten på hela hemsidan måste nog vara hängsmycket Breathless eller Slottsmycket.

Av porslinshjärtan kände jag mest för Mikaela eller Irma :)

katha´s kortmakeri sa...

Å detta är ingen lätt uppgift allt är vackert och talar till hjärtat men nybyggarna är en favvo. Så hoppas på tur!
Kram Katha

Frida sa...

Hej,
Vilken rolig tävling!
Min absoluta favorit i webbshopen är porslinhjärtat Tant Gredelin. (Som god tvåa kommer ringarna Saturnus, Heart och Fairytale. Jag tilltalas av att man inte ser hela mönstret, utan man skymtar de vackra detaljerna.
Just detta hjärta får mig att fantaisera om svunna tider då porslinet i det faktiskt användes... man av undrar av vem och till vad... och det är lätt att drömma sig bort.
Förutom den unika designen så tilltalar det mig att man tar tillvara på det som redan finns och att varje hjärta bär på sin egen historia och hemlighet, och om jag vinner det fantastiska Tant Gredelin-hjärtat så är det just jag som får äran att bygga på historien och få bli en egen del av hjärtats mystik...
Jag hoppas på tur och önskar mig hjärtat Tant Gredelin.

Anna B sa...

Vilka otroligt underbara smycken. Riktiga konstverk. Klart jag vill vara med. Tindra var favoriten och det är även det jag vill vinna, varför?? Jo för min dotter heter just Tindra.

anna.berglund70@yahoo.se

Blenda sa...

Åh, så klart jag vill vara med i utlottningen, Anna Örnbergs smycken är grymt fina!

EN av mina favoriter, även om det är svårt att välja, är CROSS MY HEART. För att det är så himla "grafiskt", det är fint på både fram- och baksida, och för att det verkligen sticker ut och syns!

Om jag skulle vinna, så skulle jag bli jätteglad över TANT GREDELIN, eller varför inte MÅNA!

Ha det gott /Blenda

Vitt hus med svarta knutar sa...

Min favorit är HEARTS på krok, dessa örhängen fastnade jag för med desamma, de är både rara men samtidigt väldigt tuffa. Om jag hade tur att vinna blir det hjärtat MÅNA! Jag länkar till utlottningen hos mig!

Kramar,
Regina

mari sa...

Hej
Vad mycket fint det finns hos Anna! Där kan man hitta många favoriter... Jag tycker att kanelsnurran (men så hette den inte) är så härligt unik, men ändå så enkel på nåt sätt.
Gällande porslinshjärtarna så är blått och vitt en vinnande kombination för mej, föll mest för Mikaela.
Nu håller jag båda tummarna!
/mari

Lizettes Krypin sa...

Hej.
Min favvo är porslinshjärtat " MIKAELA". Det skulle passa perfekt till mina kläder som just går i den blå andan just nu.

Vallersvik 7 sa...

Oj vilka vackra smycken. Min favorit blev direkt "Gredelin" underbart mystiskt precis som vi människor. Vore mycket lycklig om jag fick äran att skylta med detta hjärta!

Villa Björkebo sa...

Tack för en underbart fin blogg och en fin fin tävlig!

Har såklart kikat in på Annas shop flera gånger. Först tyckte jag bäst om de små söta dock- aniskten,, men du önskar jag mej ett hjärta. När jag nu ser att det finns ett som heter Flora blir jag extra glad.

Är en riktig samlare, framför allt gammalt porslin. För ett par somrar sedan fyndade jag ( 5kr !) det underbara fatet Flora från Gustavsberg. Hemma hos mej fick det verkställa som fågelbad på trappen till sommaren och äppleskål till hösten, tills jag helt klantigt tappade det och det gick i tusen bitar! Givetvis sparade jag alla bitar och en dag när andan föll på försökte jag limma ihop det. Men vad händer?! EN bit fattades! Nu när jag ser det underbara halsbandet hos Anna, är jag mer än säker på att det är min bit!!

// Linda i Villabjörkebo

Anonym sa...

Hei

Jeg synes ringene Hearts ring var pene. De er enkle og rene i formen og passer til alt.

Hvis jeg blir trukket ut, synes jeg hjertet med motivet Nybyggere var fint. :)

Anonym sa...

Hej! Jag har tidigare tipsat om Annas smycken i vår brudblogg. Hon hade tidigare gjort fina tiaror. Mitt val är red rose. Ett vackert utsnitt ur porslinet skapar ett rött vackert hjärta. Skulle vara glad att få bära det och glädja inte minst mig själv men även en dduktig porslinsmålare och smyckedesigner. Ulrika

Sofia A sa...

Vackra smycken tillverkar hon och svag som jag är för örhängen så är det där mina favoriter finns. Som blivande naturvetenskapslärare så älskar jag blommor och bin örhängena, så söta och SÅ speciella!

Porslinshjärtana är också helt underbara och TINDRA skulle jag vilja vinna. De små söta blommorna ger mig underbara sommarkänslor och påminner om sommarens floristikkurser ute i naturen. Sofia

Livingroom sa...

Vilken fin utlottning. Kikade in hos Anna och min absoluta favorit är häsgsmycket Fairytale. Gillar det för dess utseende och för att livet är som en Firytale!
Av hjärtanen tycker jag väldigt mycket om Måna.
Länkar med bilden och hoppas på tur
-Lotta-

Unknown sa...

Hej Mari!
Mitt favoritsmycke är ringen Fairytale! Den skulle jag vilja bära!! Och det hjärtat jag skulle bära lika stolt om jag vann, är Red Rose.

Nu håller jag tummarna!
//Maria

Ockes Vita Villa sa...

Hej!

Första gången jag kikar in och vilken härligt inspirerande blogg :) Måste ta mig mer tid att kika runt...
Favorit smycket blev utan tvekan armbandet "Ole Dole Doff" de gav mig ett stort leende på läpparna... Gamla minnen!
Och om jag skulle ha sån tur att vinna så önskar jag hjärtat som ligger på din blogg, utan den bilden hade jag inte varit här och skrivit!

Kram Angelica

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Chansen är väl inte så stor, men jag måste ju försöka i alla fall, med så fina smycken :)
I hela webbutiken så tycker jag Maja är finast just nu. Och av hjärtanen så är det nog Laila som fångat min uppmärksamhet mest.
Kram
Marie

Josefine sa...

Vilka otroligt vackra smycken. Hjärtat jag föll hårdast för var Tindra, så det skulle jag vilja vinna. Jag hade så många favoriter, man skulle kunna säga att hela kategorierna Porslinshjärtan och Friendly Faces är mina absoluta favoriter. Och de där snurriga kanelsnurrorna i form av armband såg jag för ett tag sedan i någon tidning och blev helt överlycklig utav, så de får nog bli det smycket jag gillar bäst.

Anonym sa...

Jag är gärna med med en lott
med chans på denna underbara pott
'glimten i ögat' halsbandet eat
är min verkliga favorit
bland hjärtana blir det dött lopp
då jag har både Elvira och Beata i topp
/Kicki
vartomt@hotmail.com

Eddan sa...

Gillar ju i princip allt som Anna gör men det som gjorde att jag fick upp ögonen för hennes smycken är ju
"Breathless". Tycker att den är så himla härlig, lite kaxig som sagt och mycket kvinnlig och kurvig.
Jag länkar till tävlingen i vänstra marginalen på min blogg!
Nordingården gillar jag sedan tidigare på Facebook (Anette Kristoffersson)

Eddan sa...

Hoppsan, där gick det lite för fort ser jag ;-). Glömde ju att skriva att jag önskade "Tant Gredelin" eller "Karin" om jag hade turen att vinna
:-)!

Monica sa...

Många vackra smycken, ja alla, men en favorit är Scarabé, land, hav och sommar i skön förening tycker jag som gillar jeans om sommaren också:-). Skulle jag vinna ett hjärta så är det flera jag tycker om men väljer "Tindra".

Marie - Systrarna sa...

Hej du min namne!
Tittar in för att läsa ifatt lite inlägg och få inspiration. Å vad hittar man då - jo en härlig utlottning! Klart jag vill vara med. OM jag skulle vinna, så vill jag absolut ha Red rose! Så fantastiskt vackert, jag gillar att det är lite skarpt rött. OM jag vinner, då ska smycket bäras på alla hjärtans dag. Denna dag får alla hjärtan gärna vara röda tycker jag!
Jag ska naturligtvis gilla Nordingården på Fb, ska genast logga in!
Kram!

Tove `blogg verden sa...

Nydelige hjerter ♥

Anonym sa...

Hej
Vilken tur att jag fick vetskap om denna inspirerande blogg.
Smyckena är fina och unika.
Tycker bäst om mycket men har iallafall valt ut Maja som får mig att tänka på Isabelle som är mitt älskade barnbarn.
Av hjärtanen har jag valt Tindra och Beata.
Vill gärna följa dig via facebook då jag inte har en egen blogg.
Kram från Kristin
kristin_strom@telia.com

intebaravitt sa...

Gillar verkligen ringarna som heter "Skärp dig"! En häftig och orginell ring! Om jag vann skulle jag vilja ha "Tulipa". Länkar redan till din blogg!

Kamilla sa...

Jag älskar verkligen hennes smycken. Mycket av porslinet i hjärtanen finns i köksskåpen hos min mormor. Jag tycker Laila-hjärtat är vackrast! Kram

Syster vit sa...

Hej så fin utlottning måste jag ju bara vara med på. Svårt att välja ut bara ett, men örhängen och ringar med fågelbo och bin på. Även pärlörhängen är så fina. Mitt favorithjärta är FLORA för jag gillar färgen.
Kram Liselott.

Ammi sa...

Hej! Älskar den här bloggen, den är så himla fin.. Smycket Mikaela var finast, påminner om sommarens kaffetår på bryggan. Varma kramar Ammi! :)

Felix sa...

Vilken härlig tävling! Jag är förstås gärna med och tävlar så här i sista stund. Mitt favoritsmycke ur hela kollektionen är hängsmycket Skymning. Det är sobert och passar lika bra till vardags som till fest. Om jag har turen att vinna väljer jag Tant Gredelin-hjärtat eftersom lila är en favoritfärg. Men jag gillar även Måna som är så vårfint. Nu håller jag tummarna!

Januarihälsningar
Elisabet

.::CaRiN::. sa...

Oooo, den här chansen vill man ju inte missa! :D Favorit i webbshoppen är nog Saturnus ring för jag gillar maffiga och vackra silverringar! Men även hängsmycket Snurra för jag älskar kanelbullar och det är en kul idé att göra ett smycke av en sån! :D Otroligt fina porslinshjärtan! Men måste jag välja så blir det "Lucy"! ;D Nu är det bara att göra som grodorna och leva på hoppet! :D Kram!

Pockethexan sa...

Vilket otroligt pris det här vill jag inte missa! För det först var det så svårt att välja EN sak eftersom det är så mycket vackert hon har gjort jag tittade länge på Nyckeln till prinsessans hjärta el. korsetten på galge men det första som mitt hjärta föll för var faktist porslinshjärtat Nybyggare.
Det blev tanktar från bokälskaren i mig till V. Mobergs böcker Invandrarna osv. o att jag själv är bygging. fast jag sen 18 år är handikappad sen jag fick min dotter av bäckenprobl.
Den skulle betyda VÄLDIGT mycket för mig om jag vann!

Kramis ifrån Pockethexan

Pockethexan sa...

PS;jag länkar ifrån min blogg!DS
<;D