Nu har vi kommit till nästa drog och missbruk. Kuddar. Jag älskar kuddar. Ett sånt lätt sätt att förändra ett rum. Två nya kuddar på köksoffan och hela köket känns nytt!

Här är det ingen avancerad styling, utan jag har bara lassat på en massa kuddar i en enda hög. Detta är kuddarna jag har i köket just nu, där går det mesta i grått, svart och beige. Men ngt färginslag som kan variera efter årstid eller helg;)

Kuddarna är nerifrån och upp:  Linum, Axlings och Himla. Samtliga tre från Gruvgatan 13, Den läckra kudden med tryck på kommer från Norrfrid Design och är gjord av gammal linnesäck och med äkta fårskinn i sidorna, överst en smalrandig kudde från Ikea


Detta är vardagsrummets kuddar. Där går det i beige/svart och några få lila inslag. Nerifrån och upp: Beige kudde Gruvgatan 13, svartmönstrad Nordljus men finns även på Gruvgatan 13, Ljunglila kudde från Gruvgatan 13, Insektskudde från Illum och lila pläd Nordljus.


Detta är utehögen, som jag ska ha på verandan i sommar!  Det ska gå i blått OCH rött, även blommorna. De två nedersta kuddarna kommer från Gruvgatan 13, Polkagrisrandig kudde har Pirre på Galleri hönshuset gjort och den blårutiga överst kommer från Klinta & Co.


Gästrummet inne i huset har en lite maskulinare touch, där har jag svart säng och mest kuddar i blått och jeans. Samtliga kuddar från Gruvgatan 13 i Falun.

NUUU äntligen är hallen klar med tapetsering, min "nya" hall kanske ni får se nästa gång, om jag hinner fota, är ännu på vift efter att ha varit i Malmö/Köpenhamn hela helgen....

( Pst, neeej, detta var inte alla mina kuddar och jaaa, mer kuddar blir det denna vår, varför? Jo, "Because I'm worth it"; )

14 kommentarer:

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

WOW, bara "vill ha "kuddar där! helt i min stil o färg!!

ha en fin dag, Klem Anna

lisashus sa...

Oj, så många vackra kuddar! Jag ser flera som jag verkligen vill ha!
Visst är det härligt med kuddar och så enkelt att förändra en inredning med en kudde!

Lisa

Vita små hjärtan sa...

Å vad härligt med en massa vackra kuddar! Den ena finare än den andra.........
Ha en fin måndag!
Kram Agnetha

linnea-maria sa...

Vilken samling av vackra kuddar. Jag gillar de på översta bilden mest och i synnerhet den coola med fårpäls! Jag märker själv att färgskalan går åt det lite matta (beige + brunt + svart) hemma hos mig. Kram /Therese

Livet på Vestergård sa...

Å så härliga kuddar!
Det ska bli spännande att se din hall. Vi fick äntligen vår klar nu i helgen.
Kram Kicki

Mys och hemtrevnad sa...

jag är med kudd beroende...ler...kramis semlan

Norrfrids Eija sa...

Man kan faktiskt bli kuddberoende bara av att se dina bilder Mari! Så snyggt att bara lägga de på hög, lite nonschalant sådär. Tänk att få ha min egenknåpade också i din lilla samling. Och YES you´re worth it!!!

Lantliv i Norregård sa...

Superfin!!!
Eijas är galet fina:))

Kram Malin

Designe sa...

Shit så mycket kuddar!..och sååå snygga kuddar! Många kuddar blir det! :) Gillar dom mycket! Särskilt Norrfridskudden och de i blått-vitt-rött som är mina favoritfärger! :)

Tinas bo sa...

Jösses vilken samling underbara kuddar du har!!
Hääääärligt med mycket kuddar!!

Kram Tina

Marie sa...

Så många fina kuddar du har Mari, underbart vackra bilder!!!

Trevlig kväll!
Kram Marie

No34 sa...

Jeanskuddarna var läckra...!!! Kram Kate

G:a Affären sa...

Det är alltid en tröst att se när någon är lika galen, i kuddar!
Den svartmönstrade har jag haft begär på länge, tycker den är så fin.
Sedan har vi båda fina Norrfridskuddar, ha,ha "because we are worth it"
Vi vill se, vi vill se, vi vill se hallen Mari!
/Cia

Millygarden sa...

ja fina kuddar gör verkligen hemmet och så enkelt att byta och förnya!

Jättefina kuddar!
Kram Marina