Vinn lyxig övernattning!


I samarbete med Sjögården, ett mysigt B & B i Härnösand, lottar vi här ut ett presentkort på en övernattning!  Ett ljuvligt ställe, inrett i romantisk stil med havsutsikt!!!

Det enda du behöver göra för att vara med och vinna är att lämna en kommentar här!

Såklart jättekul om du skriver varför du vill vinna detta presentkort!

 
Både Nordingården och Sjögården har facebook, så klart blir vi också glada om du vill följa oss där eller länkar till denna blogg/tävling.

Sjögårdens facebook finner du här.

Nordingårdens facebook finner du här.



Tävlingen pågår fram till och med den 29 maj.
Vinnaren presenteras här i bloggen. Stort lycka till!

87 kommentarer:

dianasdrommar sa...

Jag skulle gärna vilja vinna för att jag har aldrig varit i Härnösand så det vore ett ypperligt tillfälle att göra ett besök :) kram Diana

C h a r m i g t L a n t l i g t sa...

Hejsan!

Åå Ser ju alldeles ljuvligt ut och
en övernattning på ett sånt fantastiskt ställe skulle jag se mycket fram emot, så det är bara och hoppas på att turen är på min sida, och naturligtvis länkar jag också och gillar på fb.

Trevlig Helg!

Kraam Sanna

Livet på Vestergård sa...

Det kunde bli en fin semestertripp! Det ser ju så väldigt mysigt ut :)
Kram Kicki

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Så behagligt och vilsamt det ser ut ! Jag skulle så gärna vilja vinna en övernattning där..ett välbehövligt stopp när vi reser hem till Ångermanland på sommarsemestern!!

Kram Anette

Helena sa...

Jag och min familj är bosatta i södra Sverige, men jag är norrlänning och har mina föräldrar i Skellefteå. Då och då bilar vi upp till Skellefteå och åker förbi Härnösand, men det skulle vara mysigt att stanna och se sig omkring och ha en övernattning och faktiskt ett måste nu när vi har en liten som inte klarar den långa resan. Vi vill gärna övernatta på Sjögården som ser jättemysigt ut. Det skulle bli som en liten semestertripp för oss. Och Sjögården kanske skulle kunna bli ett återkommande inslag i våra resor upp till Norrland.

LandHausLeben sa...

I always like to look at your wonderful pictures! Greetings, Carmen

Hemmavid sa...

Hejsan...

En övernattning på ett lyxigt ställe som Sjögården skulle passa fint för två stressade föräldrar som inte riktigt har tid för varandra just nu...

Kramen Jenny

Marlene N sa...

Hoppas på denna drömvinst. En lagom första semester för två föräldrar som laddar för att våga lämna bort vår ettåriga dotter över natten för första gången. Dags att spendera tid på varandra igen ;)

Charlotte sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Hej
Det är klart jag vill vara med o tävla om denna underbara vinst.
Vi har aldrig varit i Härnösand, så bara det ;-) men så fyller jag år på Torsdag o min sambo fylle för två veckor sedan, så för oss skulle det verkligen vara den bästa födelsedagspresenten ever !
Vi hoppas på tur, har tyvärr ingen egen blogg, men tittar GÄRNA på din!
Håller tummarna! Hoppas du får en skön "minihelg" // Kicki Englund

Anna Olsson sa...

Kanske kan vi fira vår 1-åriga bröllopsdag där :-) :-)!!!

Sommarfågel sa...

En lyxig semesterresa vill vi gärna åka på, till ett ställe där byggdammet inte yr. ;-)

Anonym sa...

Hej!Har haft bröstcancer,är frisk förklarad om 3år,å nu ska gubben in på urologen....Blä!!! En romantisk övernattning skulle vara trevligt. Mvh Christine

Snusan sa...

Det vore helt underbart att vinna en övernattning på Sjögården B&B, det ser fantastiskt mysigt ut!
Tänk att få vinna, ta med sig mannen och njuta av en vistelse i romantikens tecken!
Mvh Snusan

Anonym sa...

Vilket fantastiskt ställe! Skulle gärna fira vår 18-åriga bröllopsdag där när vi hälsar på svärföräldrarna i Ångermanland i sommar. De får ta hand om barnen och jag och maken får rå om varandra - det händer minsann inte så ofta med tre yrväder i familjen! /Kram och lycka till med din fina blogg!

Krusidull sa...

Hej
Klart man vill åka och få vila ut lite i en sån fin miljö...Lyx jag inte har råd att unna mig.
Krusidullan

OlgaA sa...

Klart vill jag vara med! :)

Varför jag ska vinna? För att jag vill det, räcker det väl ;) Om inte - jag uppskattar nya miljöer och upplevelser. Räcker inte? ;) Ja, för att jag behöver en paus i vardagen :)
Räcker inte det heller? Men då så... Då får jag väl bara vara glad att få vara med ;)

Ha en fin helg! /Olg@

Doftranka sa...

Åh den här vinsten skulle jag inte tacka nej till! Bor i Härnösand å har kikat lite längtande in när jag passerat. Jag skulle ta med min äldsta dotter som fyller 15 på lördag. Hon har haft det tufft ett par år men har nu lyckats jobba ikapp 7:an å 8:an under vårterminen. Hon är värd en mysstund med sin mamma <3

Doftranka sa...

Åh den här vinsten skulle jag inte tacka nej till! Bor i Härnösand å har kikat lite längtande in när jag passerat. Jag skulle ta med min äldsta dotter som fyller 15 på lördag. Hon har haft det tufft ett par år men har nu lyckats jobba ikapp 7:an å 8:an under vårterminen. Hon är värd en mysstund med sin mamma <3

Anonym sa...

Vilken dröm det skulle vara att få vinna en övernattning på den fantastiska Sjögården. Jag har aldrig varit där men tagit del av allt de har att erbjuda via deras hemsida och facebook och jag kan lova att man blir sugen på att göra ett besök. En vinst skulle vara väldigt behövligt i mitt hem just nu. Maken och jag har hållit på med en större renovering i ett års tid nu och hela huset är upp och nedvänt och det är stökigt precis överallt. Det skulle innebära ett litet andningshål och en möjlighet att återhämta krafterna och få lite ny energi för att orka färdigställa vårt påbörjade och utdragna projekt. Hoppas på tur! Hälsar Kicki i Ö-vik :)

Anonym sa...

Men vad härlig så klart vill jag ta chansen!
Hälsn
Kristina Nilsson
teamnilsson@telia.com

Anonym sa...

For et flott sted å feire den fineste samboeren min som nettopp har levert sin masteroppgave på skolen, og skal ut i jobb over sommeren :)

Cattis sa...

Jag vill verkligen vara med!

Det skulle vara underbart att få åka till Sjögården med mannen i mitt liv :-)

Jag har gillat er båda på Facebook och jag delar på min blogg-

Kram Cattis

titti sa...

Åh precis vad jag skulle behöva just nu! Utan jobb, sjukskriven, restskatt och en jätteavi på studielån.. Livet är härligt, för det mesta, men inte just nu! Trots allt, nu är det positiva tankar som gäller så.. nu drömmer jag om en natt på Sjögården i Härnösand!
Mari, hoppas du får en skön helg med lite ledighet?! Vi hörs kram Titti

Malin - stjärnflocka sa...

Åh, det skulle jag jättegärna vilja vinna. Längtar efter lite lyxmys med mannen min. Så lätt att bara fixa och skjutsa med barnen. Ibland behöver man bara vara tillsammans.
Kram Malin

Fröken Embretsén sa...

Jag ska ta chansen att vara med i utlottningen! Som många andra skulle jag må bra av att komma bort på en avkopplande minisemester. Härnösand ligger på perfekt reseavstånd och jag har dessutom aldrig stannat särskilt länge för att njuta av den vackra staden. Och vilket urmysigt B&B! Ett sådant man drömt om att få sova på :)
Ha en skön långhelg! /Elisabeth

Charlotte sa...

Självklart vill jag vara med och tävla om en övernattning! Varför just jag sak vinna? Efter stroken för snart två år sen skulle jag vilja åka bort och bara vila, se nåt annat, få rå mej själv och min man! EN natt! Det vore underbart!

Anonym sa...

Hej! Jag och min man har 11 underbara barn tillsammans. Men ibland känner vi hur skönt skulle bli om bara för en natt är bara VI...han och jag,,;) Jag hoppas verkligen att VI vinner en kärleks minisemester! Hälsningar: Elitsa Hallqvist

helle sa...

Min mand og jeg elsker at rejse i Sverige og en overnatning her ville jo være toppen!

Linker fra min blog!

Kram Helle

Yael sa...

Åh det ser ju helt ljuvligt ut! Det skulle min man och jag verkligen behöva. Med en bebis och ett barn med speciella behov och egen sviktande hälsa behöver vi all avkoppling vi kan få!
Jag gillar er på FB!

Johanna Stålros sa...

Ja skulle vilja överraska min man med en övernattning i en av dessa ljuvliga sängar. Vi går just nu igenom det värsta man kan uppleva och har en svår sorg som tar all energi. Han fyller år nu i slutet av maj så vad kan bli bättre än en tripp på tu man hand till ett romantiskt ställe som detta!
Självklart följer jag.
Kramar Johanna

Anonym sa...

Vill vinna så att jag kan bjuda bästaste mamman på morsdag.

Marina sa...

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta fina pris . Min underbara mor skulle få denna övernattning. Hon finns alltid där i vått och torrt även om hon inte alltid har det så lätt själv. Det är hon värd :)

Åsa Östlund sa...

Jag vill vinna för maken och jag har sällan råd att unna oss nåt lyx, detta skulle vara toppen!
Hälsningar Åsa

Anonym sa...

För att jag är jag och för att jag behöver det här/ är värd det här.......

mariasvitabo sa...

Vill gärna vara med och tävla! Jag vill vinna en övernattning eftersom min make sliter med vår utbyggnad alldeles själv! Nu är det tredje sommaren med bygget och vi skulle behöva lite tid bara för varandra! Utan barn och bara umgås!

Kram Maria

Kamomilla sa...

Vore ju skoj- en bra orsak att åka över viken :)

Lyckofröken sa...

Efter ett intensivt läsår såväl som fröken och mamma, skulle det vara den bästa rekreationen att få bo i ett charmigt rum på Sjögården vid havet!

Vitt hus med svarta knutar sa...

Den 29:e maj firar maken och jag vår bröllopsdag och det skulle vara såååå mysigt att få fira den på en så vacker och romantisk plats=)

Ha en fin dag!
Kram,
Regina

Anonym sa...

Hei, klart jeg gjerne vil delt.

sigfridpettersen63@hotmail.com

Anonym sa...

Det ser mysigt ut. Det skulle vara toppen att kunna få koppla av efter den strålbehandling jag snart ska genomgå pga bröstcancer.

Mias lilla granby sa...

Det skulle ju vara fantastiskt att vinna det presentkortet.
Förändringar på jobbet har gjort att det inte är fullt så bra stämning som det brukar vara. Negativiteten ligger som en dimma på min arbetsplats och jag blir allt för påverkad av det. Skulle behöva komma iväg och njuta av nånting vackert.

Anonym sa...

Jag vill gärna vinna en trevlig övernattning i Härnösand för då skulle jag få chans att hälsa på min kompis som nyligen flyttade tillbaka till sina hemtrakter.
Hälsningar
Charlotte i Borlänge

Anonym sa...

Hej! Jag har just brutit min vänstra överarm och missar mycket av det tidiga trädgårdsarbetet! En
utflykt till Härnösand skulle göra mig gott!
Kram
Barbro

Sommerhuset i bakken sa...

Åh, ja! For en fantastisk premie! Det ser og høres helt vidunderlig ut. Om jeg hadde vært den heldige vinner, ville jeg invitert min kjære, som fylte 40 år nå i mai, på en romantisk tur ;-) Han fikk kamera i 40-årsgave - og på en sånn tur hadde han virkelig fått prøvd det nye kameraet sitt. Det ser ut som herlige omgivelser å ta bilder i. Min kjære er svensk, men jeg tror aldri han har vært Harnøsand før.

Stor klem

Jeanette sa...

som småbarnsförälder så blir det ju inte så mycke med såna resor så de skulle va jätte kul att komma iväg. har aldrig varit i Härnösand heller så då blir de hela ännu roligare :) Kram*

Anette E sa...

Tänk att få övernatta i vackra Härnösand! Precis vad jag skulle behöva för att få en kort andningspaus!

Lilla Nästet sa...

Vilken trevlig vinst, det skulle inte vara dumt att stanna till där och övernatta i vackra Härnösand när vi åker våra dryga 85 mil för att hälsa på barnbarnet !
Har inte fb men länkar från bloggen.

Ha det bra !

Johanna sa...

Vilket mysigt ställe! Om jag skulle vinna denna övernattning skulle det vara ett utmärkt tillfälle att unna mig själv lite lyx som avbrott i sommarjobbandet.

Anonym sa...

Vilket mysigt ställe det verkar vara. Jag har aldrig varit i Härnösand. Skulle verkligen vilja åka dit och koppla av. Så härligt det skulle vara om jag vann.

Anonym sa...

Åh, vad sugen jag blev att vinna detta. Jag gick min förskollärarutbildning i Härnösand (bor annars i Trollhättan) och åt examens middagen på Sjögården,våren 1990. Skulle vara jättekul att få uppleva detta igen.
Hääösningar Ulrika Z

Lotta w sa...

Firar 20 år som gift i år! Skulle vara underbart att fira det på Sjögården. Det ser ut att vara ett perfekt ställe för romantik.

Anonym sa...

Träffade kärleken i Härnösand för 17 år sedan. Vore kul att ta med honom dit igen.
Annelie i Borlänge

Lövbacka sa...

Vi firar 10-årig bröllopsdag i juni - tänk om jag fick bjuda min man hit!
Kram Pernilla

Anonym sa...

Det vore fantastiskt att få vinna och tillbringa en natt/dag i denna underbara miljö! Tänk att få med sig gubben till detta fantastiska ställe!

Pyret sa...

Om jag vann skulle jag ta med min underbara man på bröllopsresa. En sen sådan med tanke på att vi varit gifta i 3 år! Men bättre sent än aldrig, right?! Vill passa på att säga att du driver en skön blogg. Kram

Tess på Tilda och Mamma sa...

Jag och min älskade man gifte oss för 6 år sedan och har fortfarande inte firat någon bröllopsdag/natt utan våra fyra trollungar.Drömmer om att det kanske blir i år på tu man hand...håller tummarna att drömmen blir uppfylld på Sjögården.Ser helt underbart ut och precis i min smak.
Kram Theres

Ninni sa...

Åh vilket mysigt ställe. Vore så underbart att få chansen att få besöka denna pärla! Jag och min fina sambo skulle behöva en liten weekend ihop då vi har svårt att få ihop tiden till varandra då antingen en himla massor av arbete eller renovering tar upp den mesta av vår tid. Vi har en lång sommar utav arbete framför oss. & Sen har vi ju heller aldrig fått chansen att göra något liknande ihop..! Jag har ännu ej vågat tagit steget ut i bloggvärlden, men på facebook är ni omtyckta! Många kramar, Ninni ♥

Stajnich sa...

Åh vad fint! Planen är att för första gången åka på bilsemester norrut i sommar! Man vill ju se stan alla skämtar om: Här-nös-and (c:

PLUS att jag vill se alla de affärer som du bloggar om! Det kliar i plånboken varje gång det uppdateras på denna blogg!

Rapport till Vänfors sa...

Skulle jag vinna så skulle min lillebror som haft en jättejobbig vinter få presentkortet som en uppmuntran för att kämpa vidare.
Kram Annika

Petra sa...

Hej hopp! Det vore som skönt att få komma bort i från den vardagliga miljön. Att få känna lugnet och friden en stund skulle ge en guldkant på min tillvara just nu. En sådan här dag som denna då jag precis har kommit hem från min första 45 minuters Takstil massage så inser jag att stress är osunt och livet är skört och behöver tas om hand likt ett ägg i fågelboet....därför vill jag vara med och tävla om en natt på ett B&B i Härnösand;) Trevlig helg! Mvh Petra

cecilia sa...

Hej!
Jag läste på mitthögskolan i Härnösand för ca 10 år sen. Det skulle vara kul att få se staden igen utan att känna skolpressen.
mvh Cecilia

Anonym sa...

Åh va det såg underbart ut!
Jag skulle bli så lycklig om jag hade turen att vinna! Jag har i många år försökt att få med mig min man uppåt i Sverige på semester men inte lyckats. Detta kan han inte säga nej till! Dessutom behöver vi, liksom alla andra småbarnsföräldrar, lite egen tid för varandra. Det är så lätt att man glömmer bort varandra och tar den andre förgiven.....

/Ulrika S

Hjärtligt från Falun/Susanne sa...

Hej!
Det vore härligt att få ha turen att vinna en övernattning i Härnösand. Efter en låång vinter så känner man att en semester tripp med härlig lyxig övernattning skulle ge mycket energi./Hjärtligt från Falun Susanne

Anonym sa...

Hej!

Övernattningen vore ett härligt plus på semestern för alla, såväl för oss!

Trevlig blogg! /Johanna

Johanna sa...

Jag är absolut med och tävlar! Både jag och sambon jobbar och jobbar och jobbar. Jag jobbar helger och veckordagar och han på veckorna. Inte så mycket tid för varandra med andra ord så det hade varit underbart att få komma iväg på en liten mini semester, bara vi två så man kan rå om varandra riktigt ordentligt.

Anna Carin sa...

Jag och min man skulle behöva få komma iväg på en egen helg efter 23 år tillsammans,stilen på Sjögården passar oss perfekt!

Anna Carin

Karen sa...

I would be delighted to win! I will be visiting Sweden (from the US) from June 15 - 28--celebrating midsummer in Nås (Vansbro komun). I have bee there many times, but have not been as far north as Härnösand and would love to visit. It looks so beautiful. Thank you!

Mina dagar sa...

UNDERBART!
Vilken dröm att få vinna det här!

Hoppas allt är bra med dig!
Kram Eva

Nina sa...

Hei.
Denne skulle jeg gjerne vinne, jeg har nemlig slektninger i Sundsvall å Gussjø, så det hadde vært en topp grunn for å besøke dem ;)
Og det så jo bare helt deilig ut på bildene..
Mvh Nina
ninasjoevold@gmail.com

Ingela i Umeå sa...

Hej, kul med tävling med så underbar vinst. Vill lära mig att leva i nuet och njuta av allt vackert och i trevligt sällskap. Önskar och hoppas varmt på ....

Anonym sa...

Hej,vill jättegärna vara med och tävla om detta fina pris:0)
Varför jag vill vinna: Jo för att jag aldrig brukar vinna nåt!!!
Men hoppas på tur varje gång jag tävlar;=)
Mvh Camilla...

Linda sa...

Hej!
Hade varit ljuvligt att få vinna :)
Förvisso bor jag nästan granne med sjögården, men efter allt gott jag hört skulle det nog kännas som om man rest långt bort om man kom in dit! Har inte varit in men hört att det är såå fint där inne så vi får väl se om jag får chansen nu :)

Anita Karlsson sa...

Den 1/7 vill jag min gubbe hylla,
han 67 år fylla.
Vi vill gärna Sjögården i Härnösand besöka
och våra svenska resminnen föröka.
Hoppas att vi ur tunan blir dragen så vi hos er får fira födelsedagen.

Johanna P sa...

Det vore jättehärligt att få komma till denna oas! Jag och fästmannen skulle kunna återuppleva vår förlovning som tyvärr slutade med magproblem och inte en så jätteromantisk avslutning på kvällen.. =) Hälsningar Johanna

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Underbar vinst!! Jag o mannen vill gärna vinna en tur till Härnösand, en stad vi kör igenom varje somma på tur till min hemstad. En tur på tu man hand...DET hade varit nåt efter 112 år tillsammans!! klem Anna

Anonym sa...

Underbart! :)
Jag är gärna med!
Är länge sen jag var hemifrån och jag njuter väldigt gärna av vacker omgivning.

Kram Caroline
vitabergenserik@hotmail.com

Anonym sa...

Detta vore ett ypperligt tillfälle för mig och min man att få rå om varandra. vi har svårt att få barnvakt mer än för en natt i taget så det skulle bli vår smekmånad i sådana fall..
//Jennie

Eddan sa...

Har länge varit sugen på att besöka Härnösand. Började en utbildning där på 80-talet men det fungerade tyvärr inte med resor och dyl så jag blev bara kvar i några veckor. Staden var fin men hann aldrig riktigt upptäcka den eftersom jag hoppade av utbildningen och flyttade till en annan skola.
Fyller 50 år i år och maken och jag ska försöka unna oss lite extra när tillfälle ges och en mysig övernattning skulle då passa bra.

Gillar på Facebook (Anette Kristoffersson)

Kram

Katarina Lidén sa...

Skulle vara så underbart att få sova över i detta oerhört vackra hus. Med utsikt över Södra sundet. Tänk att få vakna med denna ljuvliga utsikt. Helt fantastiskt. Stolt över att Härnösand har ett så fint och välskött B&B.

Anonym sa...

Härnösand!! Ska jag vara ärligkan jag inte på rak hand peka ut på kartan var det ligger!=(, västkustbo som jag är!
Ett ypperligt bra tillfälle att lära känna denna stad med att vinna en övernattning på ett så mysigt ställe.
Hoppas på tur
Kram
Britt
britt.jonesig@telia.com

Anonym sa...

Hej hopp!
Klart att ett besök i den fantastiska staden Härnösand skulle sitta fint. Att få vinna en övernattning skulle inte vara helt fel för mig som student med mager kassa. Nu håller jag tummarna!
Hälsar Miah,LTU-student

Ann-Sofie sa...

Vi har renoverat i 7 år och åker aldrig på semester längre än en natt eftersom det blir problem med djuren. Vi har 6 mil till H-sand så det vore en lämplig utflykt. Och ett vackert romantiskt ställe att vila ögonen på och lämna hammaren hemma...

Maria Jonsson sa...

Mer än gärna har jag hos mig familj och vänner som ränner. Men med liten lägenhet går jag på detta bet.

Så med denna gåva kan jag lova att att en inbjudan genast skickas där datum för detta prickas.

Jag då hoppas att inget efter det kan toppas. Kanske blir detta stift som ett gift... :)

Kram från en inflyttad Härnösandsbo med släkt och många vänner på långt avstånd.

Ps. Vilken fin blogg du har!!

Anne-Lee sa...

Det sägs ju att vi är dåliga på semestre i vår närmiljö. Har bara hört gott om Sjögården men det skulle vara bättre att att ha upplevt det själv och kunna ge förstahandsinformation till nära och kära :-)

Anonym sa...

Jag vill gärna vara med!
Maria K.

Anonym sa...

Skulle vilja överraska min man med att få åka iväg utan alla barn och få lite egentid med honom. Han kämpar och sliter så mycket med sitt företag och behöver en paus. Och Sjögården verkar ju vara helt underbart och fridfullt:-)

Du har en härlig och inspirerande blog som gör att jag vill fixa och göra om mycket. Tack för den enegeri du delar med till oss andra.

Ha en bra dag.
Hälsn
Annika