Köpenhamn. Jag älskar den staden. Sommar som vinter. Lördagar och semstertid undviker jag dock helst Ströget och Nyhavn även om Nyhavn måste upplevas sommartid!  Men, det är ofta på sidogatorna eller i andra stadsdelar guldkornen finns....

Jag var där i helgen igen. Sprang runt, shoppade, fotade, åt och fikade ...Man behöver bara åka över Öresundsbron för att få den kontinentala känslan.. som tex på detta "drop-in-ställe", Falernum i Vesterbro...


Kunde lika gärna varit i Paris! Mera Köpenhamnstips, butiker och Caféer finns under resp kategori här i min blogg och mera kommer inom kort!

8 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Åhh vad mysigt, vad du får uppleva mycket genom ditt jobb..toppen !!
Kraaam Anette

Rapport till Vänfors sa...

Ja, mycket jobb har du men det har ju också sina fördelar. Vägglampan på första bilden...jag undrar, du knyckte möjligtvis inte med den hem? Så jäkla fräck:)))
Kram Annika

Ett hus på landet sa...

Jag älskar dina bilder, som vanligt!!

Anna Scandinavian Cottage sa...

Falernum är super mysigt! Hoppas du gick in på den franska barnbutiken tvärs över gatan, den är fantastisk och ska tyvärr stänga snart. Jag har bott upp för den gatan i sex år och älskar det området!

Designe sa...

Åh så snyggt! Färgerna i bild 1 känns som Eija!:) Snyggt med flaskorna som vas även om flaskorna var nya! Så lyxigt att åka till Köpenhamn så där, önskar jag vore med dig där! Ha en fortsatt fin vecka!

Marie sa...

Kan bara instämma i dina ord om Köpenhamn, älskar också den staden!!

Trevlig Midsommar Mari!
Kram Marie

Designe sa...

Hejdu! Du hade så gärna fått varit med i vår syjunta!:) Glasen är inte gamla men gjorda i 1700-talsmodell och kommer från Frejas boning! De fanns på den ena butiken vi var på i Sundborn! :)

n o r d i n g å r d e n sa...

Aha, nu minns jag,tack, vi kikade ju på dem, sååå snygga!! Ja och du, du drack Portal här hemma;)