Jag har i alla åren haft ett skynke i stället för lucka där jag har mina kastruller och stekpannor men nu åkte diskmaskinen äntligen ut, den har inte ens funkat sista åren och vi har inte brytt oss om att försöka laga den, för vi gillar att diska för hand, även de gånger vi är många!  Så nu blev det likadana skynken för både skrymslerna, och på nya stället sattes hyllor in och jag fick plats för mina skålar, fat, skärbrädor och brickor- toppen!


Tyget heter Shyness och finns på Gruvgatan 13 på metervara......det finns även i form av diskhanddukar, grytlappar, plädar mm...så jag köpte en diskhandduk tillhörande samma familj som fick hänga över vedspisen...

18 kommentarer:

C h a r m i g t L a n t l i g t sa...

God morgon! Jättefint tyg och härliga bilder. Jag tycker det är så fint när man hänger skynken och så smidigt att kunna byta efter årstid och så.
Ha en fin dag
Kram Sanna

No34 sa...

Vackert tyg och så hemtrevligt med skynken, men hur klarar ni er utan diskmaskin...?!! Kram Kate

Norrfrids Eija sa...

Snyggt jobbat och tyget är så vackert - men sa du att ni hellre handdiskar?! Här håller jag i min diskmaskin med näbbar o klor...men kan ingen uppfinna en maskin som fyller och plockar ur diskmaskinen?!
Ha det gott och hoppas semestern smakar!

Clara sa...

Duktiga du att diska allt för hand!! Själv kan ja inte leva utan diskmaskin hihi!
Men skynket är ju helt klart finare än en diskmaskin!!
Kramar Clara

LantlivsAnette sa...

Men ohhh så fint tyg, jättefint att sy draperier så där..och du, vi har inte heller någon diskmaskin, det går så bra att diska förhand..man får rutin på det..;)
Och jag skulle helt enkelt inte få plats med en i köket.
Ha nu en jättefin dag vännen
Kraaam Anette

Solstrimmor sa...

Snyggt tyg, smakfullt som alltid!

Kram Eva-Mari

Villa Björkenäs Backen sa...

God morgon !

Jätte fint tyg.
Så fint att ha det mellan skåpen.
Vi ska ha det så i tvättstugan.
flitiga ni ! ;)

Ha en fin fin dag !

Kramar Sirpa

Marthina, Holmbytorp sa...

Vackert tyg, verkligen! Har också skynke i tvättstugan, i form av en gammal paradhandduk hittad på auktion, blev jättefint! Kram, Marthina

Designe sa...

Såå snyggt tyg och så bra att få mer utrymme för meeeer porslin!:)..som man aldrig kan få nog av! Jag gillar dock diskmaskin även om vi bara är två!..men lite får man ju diska ändå förstås!

Prinsessan Jordgubb sa...

Så fint! Är så glad att jag hittat den här bloggen!

Marie sa...

Underbart fint Mari, sååå vackert tyg!

Kram Marie

Nyanser av vitt sa...

Snyggt att matcha så.
Kram Agneta

Prinsessorna på Bellevue sa...

Det är så hemtrevligt med skynken och tyget var jättefint! Själv skulle jag inte klara mig utan diskmaskin nu när jag har haft det i snart 4 år. Å andra sidan har vi 6 barn så det blir lite disk... Men jag gillar också att handdiska, men inte jämt...

Kram
Petronella

Kamomilla sa...

Vackert tyg!

Gabriella sa...

Så fint det ser ut! Och praktiskt. Två i en=)

♥ Pia... sa...

Hallo hallo... nu är jag på G igen:)... så banne mej om det inte ska gå att få igång bloggandet igen.. vill minska på fb istället:) Åå vad vackert tyg.. det är så fint att ha skynken så där.. skulle inte säga nej till det... ha de gött.. kram Pia..och hoppas vi "träffs" lite mer här i bloggvärlden framöver nu:)))

Lebanezza sa...

Gilla min sida på Facebook så blir de lättare att följa min blogg:)

http://www.facebook.com/pages/Lebanezza/103148899777281

G:a Affären sa...

Men tänk, jag trodde jag var helt själv i detta land som inte har diskmaskin!
Jag har också tyg under porslinshon som började i stället för luckor men nu trivs jag med det. Det där tyget är ju jättesnyggt, kanske jag skulle byta ut mitt med lite mönstrat. Handdukarna är också fina i samma mönster!
Kramar
Cia