Mitt i allt lantligt kan jag gilla ett uns av det flotta, klassiska, tantiga, men bryter gärna av med ngt kitchigt "lekfullt", såsom dessa ljusbollar från Happy Lights!  Jag tyckte först de var lite klumpiga, finns ju i en uppsjö av färgkombinationer men så fick jag se dessa med vita, beiga och lätt guldfärgade bollar och tyckte den slingan skulle passa perfekt till min gamla guldspegel!


-" Va fan, är det en cirkus" - sa min sambo vid första anblicken. Min katt Eskil klev över tröskeln och tvärnitade när han fick syn på detta men nu gillar alla det;)

Ljusslingan köpte jag hos Tulipa.


Den sprider sånt mysigt sken över hela rummet då den är tänd, jag är mycket nöjd....


..och en ny medlem till kuddfamiljen...

Och så var det dags att presentera vinnaren av det vackra armbandet!  Turen gick till en tjej vid namn Tove! Maila din adress och armledsmått till : info@miessidesign.com
Stort TACK till alla som ville vara med!

17 kommentarer:

Johanna sa...

Den där kudden var ju urläcker! Jag håller med dig, det kan absolut vara kul att bryta av med någon "oväntad" inredningsdetalj.

Vilken ljuvlig öppenspis/vedspis man skymtar i spegeln. helt enkelt underbar...

Ha en fin onsdag,

Kram Johanna

Unknown sa...

Har aldri sett lysslyngen i de duse fargene før. Det var veldig stilig. Kanskje jeg vil vurdere å skaffe meg en selv etter inspirasjon fra deg. Jeg synes de fargerike har vært for mye tivoli. Ha en god dag. D

lisashus sa...

Så jättesnyggt det blev och nu behövs ljuspunkter igen när det mörknar.
Lisa

Huset på landet sa...

Vad mysigt det ser ut. Vilken fin pläd. Var har du hittat denna. I inlägget innan, från hallen, ser jag er fina tapet. Vad heter denna och vilken är tapettillverkaren.

Hälsningar Maria /Huset på landet

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh dom är så fina ljusslingorna men tyvärr hittar jag ingen plats åt den hos mig. Har länge spanat in den är ju så fin. Ha en bra dag/Theres

Lottas Fotografi sa...

Vilken fin ljusslinga. Behagliga färger. De med massa olika färger tycker jag liknar cirkus. De helvita blir lite trista. Din är perfekt! Tack för tipset!
Kram Lotta

Designe sa...

Jättefint tycker jag! Mild fin färg på "bollarna"! Ser lite lyxigt ut och lite nyårsaktigt ut! :) Fint med tantcirkus! :)

Rapport till Vänfors sa...

Tantcirkus, ha ha! Jag tycker det är sånt som ger lite extra energi i ett hem...nåt lite oväntat eller udda. Kan tänka mig att skenet från slingan i din vackra spegel riktigt kommer till sin rätt en stormig, mörk höstkväll framöver. Det bästa med inredning är ju dessutom att man gör som man vill när man vill i sitt eget hem:))
Kram Annika

Norrfrids Eija sa...

Har just gjort en beställning av slingorna till butiken, de måste vara omåttligt poppis då det var jäääättelång leveranstid på dem...dessa kommer bli så bra till juletider! Och kudden den är så läcker, visst är det ny Nords? Jag stod länge i den montern och dreglade över alla djurmotiv - älskar sånt! Hurra för tantcirkus, det vill alla ha juh!

Norrfrids Eija sa...

By Nord ska det vara! Vill ha hela deras sortiment men man kan inte köpa in allt, måste ha kunder till allt också....

Tulipa sa...

Hej Mari!

Vad roligt att se den på plats hos dig! Passar ju perfekt där på guldspegeln också,..finns så många bra användingsområden!

Säljer som smör gör de, har endast några några få kvar och leveransen av nästa omgång blir om en månad...men den som väntar på något gott...
Alltid roligt när nyheter dyker upp som inte funnits på ett tag! (för en kund sade nämligen att hon hade en gaaammmal variant av dessa bollslingor fast med brun sladd!)

Ha det fint!

Kamomilla sa...

ÅH! Vill haaa!! Härlig! och kudden också!!

Yvonne sa...

Fint med bollgirlangen. Jag har tittat på Åhléns för dom har girlang av rispappersbollar som jag blev förtjust i. Jag håller med dej om, grönt är skönt. Berlin verkar vara ett trevligt resmål.
Hälsningar Yvonne

n o r d i n g å r d e n sa...

Tack alla, älskar mina bolalr;)

Maria, tapeten kommer fr Duros gammelsvenska kollektion 2011 och heter Kjellbergska gården. Aen fina filten kommer Kerstins Landströms butik, Tyg & otyg! //

Prinsessorna på Bellevue sa...

Jättefint med ljusslingor! Det har jag överallt!

Kram
Petronella

G:a Affären sa...

Jag måste få skratta åt både mannen och katten!!!
Det är härligt med överraskningar och att få vara lite lekfull i inredningen, männen behöver bara få lite mer tid på sig.
Kan förstå att det blev en mysig hörna nu när mörkret kommer allt tidigare.
Korgen verkar vara en sån där rejäl som håller i evigheter, lycka att finna på loppis!

Kram och trevlig helg!
Cia

faye sa...

i like the mirror and the bulbs. they blend well together