Den röda lilla stugan är vår och var förr byns gamla tvättstuga..

Just nu är en sån "mellantid i bloggvärlden" som jag brukar kalla den, okt- nov innan advent, feb-mars innan påsk, månader som kaaaan vara lite torra på inspiration, behöver inte vara så men kan vara, särskilt i kombination med vissa jobbperioder...  och just nu är det så för mej, har inte riktigt hunnit fota så mycket, det är inte många ggr på de snart 6 åren jag bloggat som det blivit så och det är bara tillfälligt...Lovar;)

Jag har snart ett nytt gänger bilder på G, så följ mej gärna här i bloggen och/eller på Nordingårdens facebook, där jag för övrigt får ett anfall och slänger in ett inlägg då och då. För livslusten och inspirationen är det inget fel på, men vissa perioder är jag bara inte hemma så mycket att jag hinner fota & dona så mycket...det lagras i hjärnan så länge;)

Ses mycket snart och tusen tack alla bloggvänner, bekanta, familj och främlingar för att ni kikar in här och för alla trevliga mail jag får, det är för ER jag bloggar och för att det är en himla kul sysselsättning, mitt sätt att måla och skapa helt enkelt!

11 kommentarer:

Hulda sa...

Kjempefin den lille stuen dere har der. Har du ordnet/innredet der? Gleder meg til mange flere bilder og innlegg fra deg. Alltid mye fint. Jeg har gått bakover og kikket i arkivet ditt. :)

kariogjon sa...

Og takk for at du skriver som du gjør; Marit. Du er til inspirajon. Noen ganger kan man bli lei av bloggere som skriver om alt nytt de har fått, alt de ønsker seg. Ting. Man har lov til å glede seg over det man har gjort eller fått, men noen ganger kan nettverdenen - blogg, facebook bli skrytende, ensidige. I mine øyne - vel og merke. I Blogglandia skriver vi om det som gleder oss. Du, Marit klarer å formidle noe av ditt liv og dine gleder slik at de blir til inspirasjon.

Solstrimmor sa...

Tack själv för det du visar och skriver om på din alltid så inspirerande blogg... både med och utan bloggtorka:)

Ha en fin måndag.
Kram Eva-Mari

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Man kan verkligen inte märka av din bloggtorka...
Man blir alltid lika inspirerad härinne :)
Ha en fin måndag.
kram
Jessica

MrsUniversum sa...

Tycker verkligen om din bild av din gamla timrade tvättstuga med pannplåt på taket. Och den skönt slingrande grusvägen med gräs i mitten.

Karin - Mina Rum sa...

Det var länge sedan jag tittade in här hos dig. Men jag ser att du har det höstigt och mysigt.

Sköt om dig. Kram, Karin

G:a Affären sa...

Din myshörna känner jag igen och den ser jag gärna, jag tycker också om det rustika som ger en ombonad känsla. Golvljusstaken är också fin!

Du ser så glad och go ut där utanför lillstugan, jag tycker det är en fin bild på dig Mari. Men det fattas en sak! En eller båda katterna skulle ha varit med på bilden!

Kramar
Cia

re.do sa...

Mysigt! Jag älskar små stugor. Faluröda såklart och timmrade :)

Anonym sa...

Tack själv! Jag uppskattar din blogg för det är den enda jag hittat hittills där man kan gå in och "vila" i det vackra, utan att på samma gång behöva dela bloggarens vardagliga trivialiteter.;-)
Fortsätt så och låt oss njuta!
Ann

Designe sa...

Så vackert! Ibland är det skönt med lite mellantid men lugna avslappnade blogginlägg. Snart börjar julhetsen med alla julinlägg..så känns det lite för mig då det gäller att göra egna inlägg men jag ser fram emot att titta in hos alla andra! :)

n o r d i n g å r d e n sa...

Tack alla oxh TACK ANN, du utan blogg, så snällt sagt, blev så glad över din kommentar!!! Mari.