Jag bara älskar mina renhorn jag köpt i webbutiken Norrfrid...föll för dem handlöst första gången, för som så mycket annat bland Eijas urläckra sortiment!! Precis min stil! Fast, nu vet jag inte om de små hornen ska få hänga i granen eller om jag ska ha dem här på brickan med ljuslyktor....

10 kommentarer:

corinne* sa...

moi j'aime beaucoup les petites cornes sur le plateau !

Anonym sa...

Hej! Tack vare din blogg hittade jag Norrfrid!! Helt underbara saker, har beställt två Vildhjärtan som ska få pryda vår matsal på gården i Dalarna.
Tack för en jätte mysig blogg!

Mvh Charlotte

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh så söta dom är dom små renhornen måste nog kika in i deras butik.
HA en fin dag/Theres

Norrfrids Eija sa...

Sååå snygga de är renhornshängena, och så populära att de nu är slutsålda. Är nog bäst att se om det går att få tag på några nya!
Tack för att du visar upp inköpen, blir så glad! De är verkligen i bästa "Mari-stil"!

Lantligt i Smultronbacken sa...

Ja, de är verkligen superläckra. Jag har några här hemma med som kommit fram, jag har spridit ut mina lite varstans

Kram Teres

Designe sa...

Så häftigt! Blev ju superfint! Å va är det för fint du har runt krukan då? Ja hornen passar både på brickan och riset!..men kanske i riset nu till jul och sen på brickan i vinter!:) Ja hon har ju så himla mycket fint hon på Norrfrid :)

Annika B sa...

Fina små horn! Alltid uppiggande att kika in här.

Hanna sa...

Jag skulle vilja ha en ljusstake med flera ljus på av renhorn eller älghorn. Har hittat ett jättestort älghorn superbilligt men kan inte bestämma mig ;).
Kraam

Ewa`s Galleri sa...

Vilka fina horn ,passar lika bra på båda ställena
Alltid svårt att bestämma sig
Ha en skön kväll

Plumen 001 lågenergilampa sa...

Hej!

Igor heter jag och är grundare av Pavlic Store - en liten e-butik som jag själv driver med passion. Plumen 001 är en designad lågenergilampa som är älskad av många. Därför skulle jag vilja höra ifall du skulle vilja samarbeta med oss i någon form gällande Plumen? Vad tycker du om denna skruvade lampa? Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!!