Det lilla extra. Guldkanter. Bagateller. Egentligen. Men har du förmågan att bli glad över en ny färg på diskborsten och trasan så skatta dig lycklig!  Kanske det blir roligare att diska med dessa sprittande vårfärger!

9 kommentarer:

G:a Affären sa...

Absolut, skulle diska som bara den med dessa borstar till hjälp! Helläckra trasor också. Jag har ingen diskmaskin så den här dubbla uppsätttningen skulle jag kunna unna mig. Från Iris?

Ha en fin söndag!

Kramar
Cia

hemma hos lilla mej sa...

Vilka underbara färger !Kul att diska och torka med dessa läckra borstar och trasor.Ha en skön och härlig söndag.Kramar Rita ♥

Helena, The Swenglish Home sa...

Jajemen, jag tillhör den "lyckoskattade" skaran som blir glad som ett barn över en "pigg" diskborste eller ett färgmatchande Singoalla-kak-paket...(minns du?) :-) Och bara att beskåda dina nya borstar och trasor här på bild, gav mig härlig ögonfröjd och en skön start på dagen!

Färgglada söndagshälsningar till en färgklick i bloggvärlden, dvs du!
Helena

Hulda sa...

Så friske farger på oppvaskbørster og kluter. :)

Annas röda stol sa...

Ja så härliga färger!! Klart man blir sugen på lite köksfej :) Anna

Gabriella sa...

Fint med små färgklickar i vardagen! Behöver införskaffa mig lite nya städredskap, ska ha detta i åtanke då=)

Rapport till Vänfors sa...

Att bli glad för det lilla är nog hemligheten med ett lyckligt liv. Om vi bara skulle vara nöjda med det extrema skulle livet bli rätt trist, hur ofta vinner man högsta vinsten på lotteri tex...inte ofta. Nä fram med de små glädjeämnena för då kan man vara glad mycket oftare:)

Kram Annika

Designe sa...

Men så läckert! Det var verkligen vårigt och som karameller! :)

Trädgårds/Hage-intresserad sa...

Jag släpade fram min gamla Wettex-duk, otroligt nog, den råkade faktisk hamna i den pigga gröna tonen denna gången... kan det bero på vårsuget?
Men med de matchande diskborstarna så var ju dina sjumilasteg före i vårlig hetta...
Kram