Vårens stora färg!


Ganska trist hörna i sovrummet.. Har funderat på omtapetsering sedan förra året men det har inte blivit av, velar mellan olika stilar och olika färger, helt otroligt egentligen-det gör jag aldrig annars, jag vet vad jag gillar, men vad gäller sovrummet så känns det helt plötsligt som om det är mycket jag tycker om... 

Pasteller? Smalrandigt,bredrandigt ? Vansinnigt storblommigt med turkos botten, ruffa väggar, målade väggar, hm, bara en sak vet jag, mindre vitt och sockersött blir det! Ljust blir det men mindre "romantik". Ett kommande projekt som är kul att se fram emot i den trista vintern....Om man ska välja en färg som är "på tapeten" i både inredning & kläder denna vår så verkar GRÖNT vara number one;)

17 kommentarer:

Tess på Tilda och Mamma sa...

Blir spännande att följa hur det blir hos dig, även om vitt är klassiskt och passar till allt är det alltid snyggt att göra något annat.
Ha en fin dag/Theres

Hulda sa...

Blir spennende å se hvilken tapet du velger. Du kommer nok til å bli fornøyd.

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Det ska bli kul att se :)
Grönt är snyggt!
Kram
Jessica

Designe sa...

Tycker du har jättefint sovrum redan nu men visst kliar det i fingrarna och göra om förstår jag...det gör det ju jämt!:) Jag har faktiskt grööön tapet i sovrummet och den är fin men enfärgad och ibland blir jag less på den och vill ha nåt annat men rummet är så stort..ska man ha stormönstrat eller småmönstrat eller enfärgat?! Hmmm...och skulle behöva byta ut eller måla möbler för det är INTE fint där nu! Jag tror oxå att vad du än väljer så blir det superfint för du har smak!!! Väntar med spänning på resultatet! :)

Norrfrids Eija sa...

Vacker kamin, vi har en exakt likadan i ett av sovrummen ;)Täljsten o allt den värmer bra! Jo grönt är skönt i sovrummet...känner likadant som du när det gäller viss inredning, plötsligt tvekar jag o velar inför olika stilar, jag som annars alltid bara GÖR..kan det bero på att jag ser för mycket av de olika alternativen med egen butik?
Romantiken skippas här också, har aldrig riktigt varit grejen här...tufft industriellt och med mustiga jordfärger känns bra. Och med grönt till som på flaskorna i ditt förra inlägg, det är grejer det! Ser fram emot att se mer av sovrumsmakeovern så småningom!

Rapport till Vänfors sa...

Är som du vet i samma situation och jag gillar det:)
Att det inte skulle bli bra finns inte på kartan...detta är ju din grej.
Om man inför nya reformer i samhället eller bygger en stor förort är det oftast så att "storgrabbarna" ångrar sig men har mycket svårt att rätta till vad som blivit fel. För oss dödliga är det tvärtom: skulle man ångra sig så är det mycket enkelt: Bara att kavla upp ärmarna och göra om göra "rätt". Drabbar bara oss själva...
Så nu kör vi:)

Kram Annika

VisaLiza sa...

Spännande med ett nytt projekt. Grönt känns alltid lika aktuellt om våren. Resten av året är det en lika härlig färg, men kanske är det mest efterlängtad just nu!

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ sa...

Sicken söt kamin♥
Ja det är svårt att bestämma sig ibland och man vill ju att man ska bli nöjd ett litet tag framöver också..
Må så Gott!!
Kram Gabriella

G:a Affären sa...

Mitt i prick! Så känner jag också just nu inför beslut jag ska ta. Det finns så många alternativ jag gillar. Däremot har jag aldrig haft ett grönt rum och tror inte det blir det heller. Det är som med kläder, jag tycker det är så himla fint på andra men äger själv inte många gröna plagg, mest som accessoarer.
Jag tycker kaminen är så läcker och borde få framträda eller vara utgångspunkt till valet. Angenäma "problem" vi har!
Spännande att se fortsättningen.

Kramar
Cia

Kamomilla sa...

Inte så lätt alla gånger inte!

Johanna | Tillvaron.se sa...

Ett underbart hörn att arbeta med verkar det dock vara. Hoppas du hittar var du vill hamna någonstans och att vi får se resultatet :)

Ett Vitare Hem sa...

Ha en riktigt härlig tisdag!
Kram/Lena

n o r d i n g å r d e n sa...

Haha, "Ett vitare hem"- din titel kändes motvals detta inlägg :), Ha en skön tisdag du mé ;)

Tack alla för respons och att jag inte är ensam om mina tankar, detta kommer ta tid känner jag, kan det vara för att utbudet blir större o större??

Tulipa sa...

Åh en härlig tuff tapet gör en människa glad! Roligt att läsa att fler har svårt att bestämma sig...*haha*....Tapternas värld är underbar..Men vad ska man välja bland alla skönheterna...

Ska bli kul att se vad du bestämmer dig för!

Kram Mariette

Huset på Backavägen sa...

Utbudet kan verkligen verka för stort ibland. Speciellt när man inte säker på vilket färghåll man dras till. Spännande vad det blir för resultat.

Fröken Grön sa...

Grönt är vårens färg, - amen to that! ;-)

WinterzMoon sa...

Ser fram emot att få se när det är omgjort. :) Älskar grönt!