Jag kände för att bryta av och sticka ut och bara ha en "oängslig" stil i sovrummet!  20-50-tal, grått, grönt, gult och bara spontant! Sängbordet köpte jag på loppis i Härnösand för ett par år sedan och målade då om i en mild gammeldags grön färg som passade bra till tapeten...Den fina lampan och ovala tavlan har Annika fixat till mej...


Loppisfyndade tavlor och en del av motiven har jag printat ut på internet och satt i ram. Det fina trycket med skrivmaskinen och fjärilarna har jag köpt hos Floramor & Krukatös. Den gröna skinnramen är loppisfyndad.


Lite nya textilier, det härliga gamla gula täcket kommer från Fågel Blå.


Mysiga sängkläder i ljusgrått linne från HM. Den läckra kudden kommer från Rachel Van Asch. Sängkappan var vit, men.....  det stack ut för mycket i min "nya stil" så jag färgade den grå!


Den otroligt goddoftande Tvålen shoppade jag på Rum & Trädgårdsmässan i Älvsjö och böckerna kommer från Prickig Katt i Göteborg. Alla hörnor från sovrummet har inte visats ännu så flera chockerande kommer nästa gång, hahaha ;)

13 kommentarer:

MINA TVÅ HEM sa...

Tavlan med oval ram kände jag igen, har en likadan, som har varit svärmors.
Jag tycker att denna bild är så bedrövlig, undrar vad den heter.
Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

LantlivsAnette sa...

Åhhh så fint !! Och igår då jag såg Äntligen Hemma så gjorde dom ett sovrum i 20 tals stil..det är såå fint !!
Kraaam Anette

Lilla Blanka sa...

Gomorron vännen!

Åh ditt nypiff ser jättefint ut! Roligt med förändring!

Så smart att färga slängkappan :)) det hade jag nästan "glömt av" att man kunde göra, hihi. Ett tag färgade jag "allt" och det är ju verkligen ett bra och enkelt sätt att få lite nytt.

Kram och ha en riktigt fin dag!
Mia

Halmhatt och mamelucker sa...

Tänk snart vet ingen vad en skrivmaskin är. Fin grön färg på bordet och så de gamla böckerna.
Ha en fin dag! Annika

Lena sa...

Riktigt snyggt!!!!!
Kram

Anonym sa...

Tänk vad denna gröna färg måste ha varit populär en gång? Jag har flera möbler som haft just denna färg..Gillar att du är "oängslig"- så underbart befriande att slippa alla dessa blekvita och otextilade rum som det vimlar av på nätet. Personligt? Jajamensan!!
Skorpan

Hulda sa...

Så fint det ble på soverommet. Likte så godt tapeten og de flotte rammene og bildene. Lekkert. Lampen er også nydelig, fin fasong på den.

vitthusmedrosaknutar.blogspot.se sa...

Det blev jättesnyggt i sovrummet. Kul med en liten förändring. Snyggt sängbord- fin härlig grön färg.

/ Susanne

lisashus sa...

Kul att piffa om lite inför vårljuset. Läckert med de udda tavlorna och den gröna färgen på lilla bordet är sååå läcker!
Lisa

Rapport till Vänfors sa...

Så jäkla fint du fått ihop det, blir glad i magen av dina bilder. Snacka om att ditt gula täcke och grymma kudde "bryter upp" de mildare färgerna. Floramor och Krukatöstavlan gillar jag skarpt, ger mig ideer:)
Fasen också, vad jag ångrar att jag inte köpte sån tvål också på mässan::( Ibland får man hjärnsläpp:)
Kram Annika

Halmhatt och mamelucker sa...

Gult i lagom doser är fint. Särskilt hos dig du får till det så bra. Får lägga till Holmens marknad på Göteborgslistan då.

Kanske tur att jag åker tåg dit nästa gång...

Trevlig helg!
Annika

angie sa...

bei uns scheint heute auch endlich die sonne!!! eigentlich wartet der frühjahrsputz, aber nicht heute!!! schöne frische bilder, ich mag das gelb!!! alles liebe von angie

Älfgärdet sa...

Så längesedan jag var ute o bloggsnokade! Blev helt, helt betagen i ditt sovrum. Sååå läckert! Just kombinationen som sträcker sig 20-50tal💚. Har försökt leta efter namnet på tapeten men kan inte finna det i dina inlägg. Vore så tacksam om du kunde berätta det för mig!