Köket har fått sig en våruppfräschning. De svarta stolarna är utbytta mot ett par i ljust trä och lite andra ljusare detaljer. Att byta ut stolar, kuddar och blommor och vips är köket som nytt! Kanske man har allt hemma också, bara rotera med junket, gratis & kul;)  1 april i dag, då kan vi väl oavsett väder och temperatur konstarera- våren är här nu!!

12 kommentarer:

Rapport till Vänfors sa...

Ja Mari, nu är våren verkligen här:)
Kram Annika

Jennys Vita Villervalla sa...

Verkligen vårigt och fint!
Kram
Jenny

♥ Pia... sa...

Suck.. gör ett försök på datorn istället.. att skriva kommentarer med ajfåånen ..dä ä banne mä inte lätt... skrev såå fint ..å det försvann såå fint oxå;).. Du gör rätt.. flyttar om å använder ..de du har....återbruk av högsta grad;).. å sånt giller man ju.. jag är alldeles för glad i mina saker å möbler.. både på gott å på ont!... alla saker och möbler har ju historier runt omkring sej... en ä väl tokig;).. fint hade du gjort.. vårigt och snyggt.. kram ..Pia

♥ Pia... sa...

Yes.. nu lyckades jag;)

Urban white sa...

Vad fin din köket ser ut! Jag är svartsjuk för att läsa, att våren har börjat redan i sverige - hemma hos mig känns som nordkap! Vi hade vit påsk och minusgrader...;((
Kram Kathrin

Lilly Dahl sa...

Looks sooo fresh !!

Dona blogg sa...

Så vilsamt och vackert du har det!
Man riktigt känner hur rofyllt det är runt det bordet.

Tack för hälsningen hos mig :)
Ha en fin vecka!
/Pernilla

Designe sa...

Härligt! Ljust och fräscht blev det! Jag måste ta och rodda om oxå känner jag! Blir stor skillnad bara att byta ut en duk och lite nya blommor!:) Ska byta ut tyg på kökssoffa och stolar i köket!..måste få in lite nya färger!

irma´s uthus sa...

Rotera med junket, haha. Den var bra:) Stänger min lilla butik på gården nu. Har inte tid med den när vi har Aspeboda golfrestaurang i sommar. Vassbo ska bli äppelmusteri & café tror jag?? Ny ägare så jag vet inte vad som händer exakt:)
kram på dej!

blockethuset sa...

Banne mig...det var riktigt jäkla fint du gjort!

n o r d i n g å r d e n sa...

Tack alla snälla människor!!! <3

Tinibelli sa...

Verkligen vårfint i ditt kök, härliga färger och fina arrangemang. Ögongodis istället för påskgodis - tack!