Sommaren är äntligen här och ALLT ska fixas, donas, planeras och njutas!  Bloggvärlden ligger lite i davla denna tiden men som TUR är finns internet med i snart var mans ficka;) Men det lustiga är att den tiden på året man har mest inspiration och mest att blogga om, dvs i af för mej, tiden före jul och tiden före midsommar- det är då man samtidigt har minst tid att kika på alla fina inspirerande bloggar!

Just denna tiden brukar jag kalla sommarens advent...

Logen fixas, altanen likaså och blommor planterades igår kväll, blomkontot är högt, för kanske bara 2-3 månaders njutning, det är synd om oss nordbor men å andra sidan slipper vi naturkatastrofer..

Jag har många nya bilder och mycket fint att visa från helgen som var, även utlottningar, det kommer, måste bara gallra och förminska dem, men följ mej gärna här i bloggen och/eller på facebook så syns det när inläggen behagar komma, tack för att du tittar in- vi ses!

4 kommentarer:

Tulipa sa...

Hej Mari!

Ja nu är det verkligen som inför advent, en massa förberedelser inför sommaren och så mycket, så mycket man vill.
Puh, att unna sig en paus att njuta av blogglandia gör jag gärna, som nu när jag äter lunch... Sen är det fullt upp igen!

Må så gott!

Rapport till Vänfors sa...

Men vilken bra beskrivning: sommarens advent :)
Underbart är som bekant kort så därför gäller det att ta till vara på denna tiden.
Bilden från din loge är...bara så underbart läcker. Skulle också vilja ha en men får nog prioritera lite annat först;)
Kram Annika

Designe sa...

ÅÅÅÅÅH va fint du har det på din loge! Måste ju va perfekt å sitta där nu när det är tokvarmt ute! Önskar jag kunde knäppa lite med fingrarna och hamna hos dig lite snabbt och lika snabbt komma hem igen när jag behöver det! :) Nu måste jag skaffa hatt jag med! :)

KuriÅsa sa...

Så fint, så fint! Du har verkligen en fingertoppskänsla för inredning! Personligt och mysigt:)
Kram
Åsa