Tusen tack för alla snälla och trevliga kommentarer i inlägget nedan! OCH på Nordingårdens facebook!

Egentligen vill jag inte och man bör inte göra någon stor sak av att få en besk kommentar, det är inte det som egentligen sticker, för att förlora bloggtittare, det gör man varje dag som bloggare, och inget konstigt i det, de byts ut, det som är obehagligt är att få icke friska & obefogade kommentarer från anonyma- det kan vara från vem som helst, till och med från någon i ens bekantskapskrets, det är DET som är obehagligt!

En par år gammal bild på mej och mina sommarbarn, Lubbe i fronten, som egentligen var bedårande söt liknar här mest en alien som nyklippt;) Och Robert intill mej var det "svarta fåret" i denna hagen, dvs, det vita :)

Nästa gång blir det ett loppisfynd jag köpte i Gävle för ett par veckor sedan;) I övrigt trivs jag bra i Lillstugan och det donas så smått där med, bilder kommer, tack för att ni kikar in!

10 kommentarer:

blockethuset sa...

Måste också kasta in en liten kommentar i detta...du har en fin blogg, har följt dig i många år även om jag sällan kommenterar. Enkel, fina bilder och härligt lantligt, precis min stil.
Att sedan ANONYMA läsare bryr sig är ju helt banalt. När någon kan glädja någon är det väl underbart...tänk om fler vore bara SNÄLLA, men tyvärr är världen full av elakingar, viktigpettar och andra krigare.
Ha nu en fin dag..och kör på i din anda..
Kram
carina

Ett ögonblick sa...

Vilken fin bild! och söta och gosiga sommarbarn:)

Hälsningar lisamaja

Min Skattkammare sa...

Hej Mari!
Ja, tänk att en liten liten anonym kommentar kan ställa till sån oreda i hjärtat.
Det är omöjligt att hitta på en massa nytt att blogga om när livet för det mesta går sin gilla gång. (i alla fall mitt ;o)
Och en person kan inte tillgodose alla människors olika tycke och smak, jösses!....ändå har du lyckats väldigt bra!
Du har en jättefin och trevlig blogg! ♥
Kicki

Vit Hortensia sa...

Har tänkt på att maken och jag ganska ofta diskuterar och funderar på vad som håller på att hända på vår planet och med människorna på den. Det känns som om det stora EGOT brer ut sig, som om att många blir mer och mer inkapslade i en bubbla där bara JAGET får plats...och människor mår inte bra i sina bubblor.
Anonymiteten kan vara ett skydd, men också en begränsning för den som känner sig anonym.
Ser att fler och fler lämnar bloggvärlden pga att det inte finns tolerans och det är jättetråkigt! Klart att man kan tycka att man har rätt att uttrycka en åsikt, men ibland kanske man ska tänka efter vad det är man vill uppnå med det man skriver eller säger!

Jag följer och tar del av dina vackra inlägg! Fortsätt att göra det som DU vill, det brukar alltid bli bäst så!!
Stor kram till dig
Birgitta

mammi sa...

Vilken härlig sommarbild, man nästan känner doften av sommar (som förhoppningsvis snart är här för att stanna)
Ha det så gott
Kram

Anonym sa...

guten morgen liebe mari
bin etwas bei dir am stöbern und lesen und du hast einen wunderbaren blogg er gefällt mir sehr und ich fühle mich grad zu hause...auch ich liebe die Natur die Tiere den garten und die flohmärkte zu stöbern und ich finde immer eine Kleinigkeit für mein zu hause
also meine liebe danke für deine schönen bilder und die Waschschüssel ist wunderbar...ganz liebe grüsse und bis zum nächsten mal brigitte

Designe sa...

Såå mysigt det ser ut med fåren och sociala verkar de va oxå! :)

Rapport till Vänfors sa...

Tycker nog din lille alien är fruktansvärt söt trots allt:)
Kram Annika

Siw sa...

Måste få hålla med Vit Hortensia vad gäller utvecklingen på vår jord. Kallsinnighet och egocentritet tycks alltmer få övertaget. Just därför är det verkligen skönt att få läsa en blogg som din, naturlig, glad och framförallt inspirerande :) Släng energitjuven över axeln. Ha det bra och fortsätt som du är.
Hälsning från Siw

n o r d i n g å r d e n sa...

Tack alla för era snälla kommentarer om min blogg, ni med blogg och utan, det betyder mycket, välkommen tillbaka !!!!!!!