Sommarens advent kallar jag denna tiden. Allt ska hinnas med!  Och samtidigt måste man ta sig tiden att njuta av tex den ljuvliga syrendoften, den varar inte länge, här en bukett syren i hallen...underbart är kort!  Tiden då man har minst bloggtid men MEST att blogga om, märkligt... 

Men i morgon måste ni kika in igen, då kommer jag att ha en jättefin utlottning av TVÅ riktigt bra och värdefulla priser som har med inlägget nedan att göra- vi ses!

7 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Så bra sagt...sommarens advent, det är verkligen så..hur mycket som helst att göra..Och du, vilken fin resa till Norrfrid du har varit på, det är verkligen ett fint ställe..
Kraaaam Anette

VisaLiza sa...

Vilken bra liknelse för visst är det bråda tider. Har ett lugnt mellanår utan varken konfirmationer eller studenter men märker ändå att det är mycket som skall hinnas med. Liza

Designe sa...

Mmmmm....härligt!..har inte så mycket syren i år....längst uppe på toppen på busken bara så jag böjde ner några grenar och klippte av ett gäng för att sätta i vas. Sen blir det klippning av hela syrenen så den piggar på sig till nästa säsong!

Gabriella sa...

Härlig bild! De där syrenerna doftar ju alldeles ljuvligt=)

G:a Affären sa...

Hi, hi, det var ett bra uttryck! Det känns verkligen så.
Vaserna har varit fyllda med allt från tussilago till liljekonvaljer i en rasande fart.

Kramar
Cia

Eva sa...

Hamnade här bara av en slump! Och tack vare slumpen kommer jag absolut att kika in här fler gånger! :-)

Och du, underbara bilder!!

Ha de´gott /Eva

Anonym sa...

Följer bloggen med stor glädje. Underbara bilder, fina kommentarer och fantastiska tips på god dryck.
/anneli