Ett brunt smycke...


Gosiga sängen i Lillstugan. Innan tapetsering och ommöblering....Kakelugnen är ett smycke för hela stugan och ett välkommet inslag vintertid. Och jag älskar faktiskt BRUNT!

8 kommentarer:

G:a Affären sa...

Kakelugnar är som ett väsen när de är igång, så fin den är med sina detaljer och ett plus med den bruna färgen. Mysigt att ligga där och höra sprakandet, men jag hoppas du slipper elda på ett bra tag!

Önskar dig fina sommardagar!

Kramar
Cia

blockethuset sa...

Ja...den är jättefin. Jag har en nästan likadan i mitt sovrum..brun och charmig!
Kram
C

Johanna sa...

Jag vill så gärna ha en kakelugn i vårt nya kommande hem. Dock blir det endast för utsmyckning i så fall. Kommer ett hörn bli över så står en vit, rund kakelugn med mässingdetaljer överst på önskelistan:)) Din bruna är otroligt vacker och gör sig så bra där den står:)

Ha en finfin tisdag!

Kram Johanna

VisaLiza sa...

Önskar så att den tidigare ägaren i Hult inte gjort sig av med kakelugnen. Även de som inte fungerar är ett smycke i ett rum. Liza

Designe sa...

Den är så vacker!..och annorlunda i brunt! Passar ju kanon till nya tapeten också!..sängkläderna ser ljuvliga ut! :)

Rapport till Vänfors sa...

Hade gjort nästan vad som helst för en sån hos mig men den skulle inte rymmas :( Men en dag kanske i ett annat hus, tills dess njuter jag av din.
Kram Annika

Odensvi gård sa...

Kakelugnen är ett smycke. Jag gillar de bruna mer och mer men drömmen är en gul med gröna stänk.

Eva Domis sa...

Som Jannice på Sköna hem säger i sin blogg, brunt mjukar upp och ger liv åt svart/vit gråa inredningar och jordar så det är helt rätt kulör på kakelugnen och lyllos dig som har en när kölden slår till.