Jag skulle vilja ha mycket nytt i mitt kök, fläkt, spis, diskbänk, bänkskivor, ho och kran... men tills jag har råd med allt detta så kan man i alla fall förnya med enkla medel, så det i alla fall KÄNNS lite nytt....diskborsten har jag köpt på Iris hantverk, den grå kakeldekorationen i bakgrunden på Lagerhaus och den snygga grå disktrasan med svart hjärta har konstnär Lena Wikman gjort och finns att köpa i hennes butik i Leksand, Lokgården.

9 kommentarer:

Eva Domis sa...

Ja man blir så inspirerad av allt man ser runtomkring sig i www att jag själv med skulle vilja ha ett hus att inreda och göra i min favoritstil,industri och lantlig,men som du gör jag det i den lgh jag hyr med billigare medel via ellos och jotex o co och allt ryms ju inte. Om du alls kikade via min länk ser du att det börjar bli fullt. Du har hittat fina prylar som lyfter ett litet steg mot målet och jag vet att det gör skillnad. T ex industri spotlighten gav något som hänger i taket då en takställning med kastruller och slevar och kokböcker fast inte har rum i mitt snäva köksutrymme. Vi fortsätter drömma och landar i det vi har med små förnyelser som ger lite nytt för ögat och kanske även för gom när prylarna används på ett eller annat sätt i matlagningen.Kram

lisashus sa...

Vad vore väl livet utan drömmar?! Här har jag också drömt om ett nytt kök i min nya lägenhet, men inser ju att allt det där som jag vill ha helt enkelt kostar för mycket och som vanligt kompromissar jag mycket och försöker komma på andra lösningar, som kanske blir mera personliga i slutänden!

Små detaljer gör mycket! Här har du hittat några fina saker och kakeldekoration är en välsignelse! Det insåg jag när jag rustar i mitt badrum! :)
Lisa

Prinsessorna på Bellevue sa...

Det går faktiskt att förnya med små ting! Under tiden får man drömma...

Kraam
Petronella

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå, ja visst är det kul att man kan förenkla o bli lycklig av enkla o billiga medel!

Eva D, jag är inte alltid så närvarande när jag gör ett nytt inlägg, ofta har jag inläggen per automatik, men visst ser jag alla kommenantarer och blir jätteglad över dem! Jag tror tom jag försökte klistra in din länk men jag hade min Ipad då så det funkade inte, ska göra det nu- men med två bloggar att sköta, tre facebookkonton, fyra mail och annat jobb så blir man periodvis lite kass på att kika in hos andra, änfast de har klickbara länkar! Förr var det "lag" på att besöka alla som besökte mej men man insåg snabbt att man inte hinner, då skulle man få säga upp sig fr sitt ord jobb, hahha...men jag brukar kika in, tids nog- Så skaffa en blogg vettja, då kommer folk att strömma in till sida enklare;) Jag såg länken i inlägget under min frostiga loge så jag har klistrat in länken och kikar som hastigast nu och ska titta mera...ja, livet är fullt av älskvärda ting, och blir det fullt, proppa in dem i skänkar och byt plats med dem då och då... lycka till och fortsatt välkommen till min blogg, som du ser har jag ÄNNU inte så juligt men nästa fredag åker pappstjärnorna upp ;)

Anonym sa...

Godt man kan drømme, men man kan gjøre enkle grep som blir utrolig flott:)
Herlige bilde og den børsten var kjempe fin:)
Fortsatt herlig dag
Klem Merete

Eva Domis sa...

Mari

tack för svaret, jag blir så glad när jag får ett litet ord eller några rader från dig :-)

Kan säga att även jag har gjort en "julig" sak redan, håll i dig nu, jag köpte igår en flaska med julmust !!! Den dracks det ur till middagen så lite av det som komma skall har jag tjuvstartat med! Tusen tack för alla givande samtal vi fått och får via bloggen din Mari du goa snälla tjej<3

Annas skattkammare sa...

Så härligt när man unnat sig lite lyx, då känns det så mycket bättre i vardagen!
Kram Anna

corinne* sa...

de jolies petites choses !

Rapport till Vänfors sa...

Är ju det som är en av hemligheterna med livet...Använda sig av små medel och möjligheter för att ge livet en guldkant. Du är tokbra på detta :)
Kram Annika