Inte världens festligaste bild men så ser köket ut denna sekund ;) Allt julrött är borta men tallris och hyacinter kommer jag behålla minst hela januari ut! Gott Nytt År och önskar jag Er alla och hänvisar till inlägget ovan detta som är lite mer nyårsfestligt!!! Vi ses snart igen!!

5 kommentarer:

lisashus sa...

Så fint du har i ditt kök! Ja, nu vill man gå vidare och plocka bort det juliga.
Gott nytt år!
Lisa

Eva Domis sa...

Det enda julröda jag har plockade jag fram på fjärde advent så det är ännu inte utnött för ögonen utan kan hänga med tills tjugonde dag knut! Bra att ej ta fram allt så snabbt utan låta det komma när det faktiskt är jul för rött konsumerar energi av en! I mitt fall fyra pappers jullöpare på väggarna i lgh och tre bockar i trä på en hylla i vardagsrummet samt ett fåtal i övriga rum och allt annat går i vitt, grått, svart och beige och det stannar till sommaren. Gran och stjärnor och ljusstakar far på nämnda tjugonde dag och så återkommer brickbordet i hörnet där nu gran står och min ståtliga lyktas cotton ball lights får lysa upp i tillvaron:-)
Gott slut och gott nytt år Mari!
Ps:kanske det som är inte så bra att blogga då hemmaplan är kuliss och egna hemmet ska inspirera andra med juldekor redan i november, i mitt fall är ju photobucket mest nog som ett album ds kram Eva

Pilgården-Susanne sa...

Gott nytt år Marie!
Jag tog bort julen i mellandagarna, har aldrig varit så tidig, men vi har legat i maginfluensa hela julen och vädret ger ju inte heller julkänsla.
Kram Susanne

n o r d i n g å r d e n sa...

Gott nytt år alla och pst, klart man ska blogga hemifrån, mitt hem är rakt ingen kuliss, visst händer det att jag arrangerar en hörna, men det är klart på två röda o ngt jag brinner för av glädje, allt du ser i min blogg är som jag har det.... Tack för att du tittar in!

Eva Domis sa...

Okej, nej ingen uppsatt kuliss som så, om man jämför med en teater nej det menade jag inte! Endast att ditt hem är ju din "skådeplats" för det du vill visa i din blogg och på så sätt arrangerar du som du sa redan i november inspiration åt oss bloggläsare med tips och idéer och självklart stannar allt kvar som på bilden fint framdukat eller placerat, det mesta iaf. Vad jag ville med att säga ang mig själv var just att i mitt fall så passar photobucket bra så är det mer som ett album enbart som man bläddrar i och lite följer ju det med sin tid men är mer där och då. De jag ger min länk åt kan ju spara den och följa och publik är min pb så det är bara att titta in, det finns nya bilder där nu i olika ljus när det ännu är så mörkt och jag måste säga att nu har jag nog inte mycket att investera i utan kan börja känna mig som att det börjar rulla med det jag har! Den femuddiga stjärnan har hittat hem till mig nu och den är en ny fräsch sak att vila ögonen på och mellan tvenne fina canvas från La finesse dk är jag mycket nöjd med fondväggen i sovrummet :-)
Lycklig du med eget hus <3