Mina favoritblommor, jag försöker köpa såna så länge det går, de är lika ljuvliga hela vintern och våren!

6 kommentarer:

fru Larsson sa...

Visst är dom härliga!! Går och väntar på att mina ska slå ut vilken dag som helst :)

Anonym sa...

Jag tycker också om hyacinter Så underbara! ha en fortsatt underbar dag Kram Nina

Hulda sa...

De er veldig fine! Så flott der du har satt dem i det gamle trauet. :)Ønsker deg fine adventsdager, Mari. :)

Eva Domis sa...

Gjorde en liknande träskål i slöjden när jag gick i skolan ^^

Sparar nog hyacinterna till jul så de ej blommar ut för fort och jag vill ej köpa tusen av dem. En höstglöd i vitt däremot har jag införskaffat då yuccapalmen sa upp kontraktet.

n o r d i n g å r d e n sa...

Jo, tusentals hyacinter ska det vara Eva D.! Jag köper 2-3 nya var vecka innan jul, och njuuuuter av dem- inte så stor kostnad och de doftar sååå ljuvligt! Sen köper jag dem så länge under vintern de finns att köpa, det är ju egentligen en vårblomma ;)Julen är så kort, varför ska det bara njutas 4 dagar... nej, det som är så billigt kan man brassa på utav:)

Eva Domis sa...

Haha okej, var och en med sitt;-)
Såg liljekonvaljer i en affär igår och de för mig är midsommar flr det är runt den tiden dessa går att plocka i naturen där jag bor. Jag stornjuter av vitrinskåpet du ser på min bild för äntligen är det färdigt! Beslag från Lundagård och egenhändigt upprustat av mig detta skåp så julgranen i år har en tuff konkurrent nu om uppmärksamheten ^^ Glögg numera istället för tekopp på kvällen och pepparkakor till.
Dotter får komma i helgen och hjälpa mig med att tvätta fönster och byta gardiner och så ska julkort postas för ekort faller fettbort!!! Julklappar och mat så har jag det sen .En önskan bara, att värk i nacke och arm ska släppa!