Jag gillar trasmattor. Här är två av mina favoriter. Kan inte komma ihåg jag haft ett kök utan trasmattor i, märkligt...  så jag brukar säga, självklart faller vi alla för trender och olika stilar men man har en grundstil, och i min grundstil ingår minst en trasmatta;)

8 kommentarer:

G:a Affären sa...

Det låter bra det att du håller fast vid gamla och vackra trasmattor. De ligger oftast kvar där de blivit lagda och är sköna att gå på. När jag varit borta märker jag direkt på mattorna om hunden och katten har busat. Knöliga mattkorvar...
Trasmattor blir allt dyrare på auktioner och jag gissar att det blir allt färre av dem.

Vilken fin dukning du visade med jaktmotiv!

Ha en bra start på (vår?-)veckan!
Kramar
Cia

Våglyckan sa...

Här rök alla mattor när ena vovven fick kvalsterallergi. Lite konstigt till en början men nu har vi vant oss att bara ha en dörrmatta :-)
Ha en fin vecka! Jättefina mattor du visar.
/maria

lisashus sa...

Vilka vackra trasmattor!
Jag känner som du och har flera, mest på torpet, där är det ju ett måste.
Lisa

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Trasmattor är vackert, mysigt och hemtrevligt :)
Ha en jättefin måndag.
kram
Jessica

Hulda sa...

Enig. :) De er fine! De må til på et landlig kjøkken.

Gabriella sa...

Så härligt! Ja trasmattor är min melodi det med, speciellt den som min mormor vävt:)

Rapport till Vänfors sa...

Är också trasmattsgalning även om jag inte äger så många. Inte bara vackra utan nostalgiska på nåt vis. Herregud, hela släkters kläder och textil kan vävas in och finnas kvar i många många år. Och en riktigt vacker trasmatta är ett konstverk värt att beundra trots att den ligger på golvet och blir trampad på.
Sluta aldrig upp med att vara trasmattetjej...lova mig det :)
Kram Annika

Eva Domis sa...

Har en trasmatta som jag håller av men de på golvet numera är de med gummi under för de hålls på plats samt så kan de ha motiv som smälter väl in i inredning i respektive rum! Dock har jag också ett set vita med en av dem med en stjärna på runt sängen i sovrummet som saknar gummi och därför rörs mer när sonen springer men fina är de!