Jag var in till min färgbutik häromdagen. Gud så mycket fina nya tapeter det har kommit, det är ju som att hamna i en godisbutik, man blir helt ha-galen!  Och de hade provtapetserat i just de två stilar jag är inne på nu och som många andra är, dels 20-tal och dels 40-60-talsretro!

Puh, jag föll lite för denna svarta som jag skulle vilja ha på en vägg i rummet,doftljuset är både vackert ( och lite 20-tal ihop med ett palmblad) och doftar guuudomligt av Mullbär

(uppdaterat, pga frågor, den svarta tapeten kommer från Decor Maison, en sån ska det bli till rummet! )


Till köket har jag köpt en lite retroliknande tapet som går i grått med gula inslag. 

Det ljuvliga doftljuset kommer från Nordljus och den pastellgula vasen jag fyllt med Bupleurum och vit freesia kommer från Bolia.

9 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Åhhh vad fint, såå spännande att få se dina tapet val sen, och när de kommer upp på väggarna, de doftljusen väntar vi in. Kraaaam Anette

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Fina bilder.
Kul att se vilken tapet det blev sen :)
Ha en skön onsdag.
kramar
Jessica

Anonym sa...

Vilken fin tapet .Vet du vad den heter den svarta med guld?

Tack för inspiration :)
Hälsn
Kristina

n o r d i n g å r d e n sa...

Ja, visst är den fin! Det finns FÖR mycket vackra tapeter numera, men vill ha ALLA!!

Denna tänker jag sätta upp på en vägg i vardagsrummet, med guldspegeln framför, den kommer från Decor Masion.

Till köket har jag redan valt en med lite retromönster i grått och gult;)

Designe sa...

Superfint på båda bilderna! Ska du ha den övre tapeten på alla väggarna eller på en vägg? Den är såå fin! Maffigt med guldspegel till. Jag får även lite 1800-tals feeling av den svarta! Såå fint med grönt och gult på grå bordet i hallen oxå! :) Låter spännande med kökstapeten oxå! Låter fräscht! :)

n o r d i n g å r d e n sa...

Ja visst är den läcker!!! Nej, jag tänkte bara ha den på en vägg, har så lågt i tak och jag befara att rummet skulle bli för mörkt annars... ja, den är nog 1800-tal, men det är så lustigt det där med årtionden, jag menar, 1920 VAR säkert många hem fyllda med tapeter o väggar från sena 1800-talet, så man kan få vibbar fr många årtionde och decennier... men, ja, den är skitsnygg! En annan i kanske mer 50-60tal el likn i köket ;)

G:a Affären sa...

Ha-galen blev jag också när jag såg den mörka skönheten!

Reunion ljus är jag redan beroende av men mullbärsdoften har jag ännu inte provat på. Deras dofter är verkligen gudomliga!

Färgerna på sista bilden är så fina ihop. Det blir spännande sedan att se sedan när du skrider till verket med tapetseringen!

Må så gott!
Kramar
Cia

Marie maräng sa...

Vilka fina bilder!
Snygga tapeter du har valt!

Jag måste snart iväg och titta på tapeter men gruvar mig lite grann eftersom det finns så otroligt mycket... Ingen bra kombo om man som jag lider av beslutsångest ;)

Nordljus butiken kommer inte långt ifrån där jag bor... Men idag är själva butiken stängd och dom har endast nätbutik, lite tråkigt tycker jag.

Önskar dig en härlig helg!
Kram Marie

Rapport till Vänfors sa...

Ahhhh, härligt och spännande inlägg!
Exakt din stil på tapeten, skitsnygg. Diskret och fräck på samma gång. Ångrar lite att jag har målad råspont i hela huset förutom på en liten pluttevägg...men man kan inte få allt tyvärr. Ska bli otroligt kul att se vad du hittar på framöver och hur det blir. Fingertoppskänsla och lite lite nytänk och jag gissar på att det blir super...som vanligt :)
Kram Annika