Galgarna hittade jag i vintagebutik i Köpenhamn ...  jag borde ta tag i mina kläder i dag. Särskilt när man som mej har garderobsbrist. Jag ska röja, skänka, slänga. Det ligger över mej. I dubbel bemärkelse......;)

TACK för att ni följer mej i blogg & FB- över 4000 stycken nu och det gör mej så glad!  Jag brukar säga det är inte mycket jag kan,( hatar att sy, måla, handarbeta, pyssla, ja ni hör...) men att blogga, snabbdona, duka, styla och planera mat & dryck och fota eländet, det brinner jag för;)

Kika gärna in på Nordingårdens Facebook också, där görs inlägg som inte alltid är med här- njut av den tidiga våren!!

6 kommentarer:

♥ Fyra årstider sa...

Jag älskar ditt elände vännen :)
Kram Lotta

Meta sa...

Hihi sådana galgar hade vi många av hemma, minns jag, både virkade och sydda med tyg eller bara lindade med remsor. De var påhittiga förr.För att det skulle vara fint.
Ha en fin söndag
Meta

LantlivsAnette sa...

Halloj !! åhh vilka fina galjar, precis som du så måste jag ta tag i garderobs rensning..det är såå befriande och skönt då man har gjort det, men man gruvar sig för att börja..Kraaam Anette

Unknown sa...

Vilka fina galgar. Härlig ide dessutom. Tapeten är grym den med.

Unknown sa...

glömde säga att det är brist på en walk in closet hemma hos mig..... vart kommer alla kläder ifrån? jag är en samlare..... det KAN ju vara bra att ha någon gång ;-)

Rapport till Vänfors sa...

Gillar såna gamla "klädda"galgar, har funderat på att klä några egna men det får nog vänta tills hösten ;) Som någon skrev ovan: jag gillar ditt "elände"...du kan så mycket mer än du tror Mari och du kan det med bravur :)
Kram Annika