Det kan ta emot, men när man väl börjat vill man bara fortsätta...  det är härligt att VÅRSTÄDA!!!  Och att unna sig lite nya städ och köksprodukter känns lyxigt och gör allt roligare!

Märkesprodukter för disk och rengöring till bra pris hos Gruvgatan 13 Gillar detta diskmedel och rengöringssprayen som heter "spring" doftar verkligen vååår...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så herlig ut:)
Ønsker deg en strålende helg
Klem Merete

Eva Domis sa...

Ja snart är det påsk, minns så vår diskussion om och runt julen och att du skulle ha julgran in ända till januari månads slut! Hade du det?

Numera finns jag på Instagram och där har jag börjat visa mitt hem och numera så är det min plattform @domiseva om du vill kolla men jag tror att du ej är där så mycket,

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej Eva D, ja, jag har alltid granen kvar så länge det går om inte alla barr faller😛 så iaf till andra halvan av januari, ja. Och påsken är mysig, så då brukar jag börja med vippor ca två veckor innan särskilt då jag inte är hemma var dag och tom jobbar hela påskhelgen, allt för att hinna njuta..😉 nje, Insta har jag men är inte där så ofta, tyvärr blir det bara spontana besök " hos andra" inte lika mycket som förr, har fullt upp med att aktivt sköta två bloggar o tre facebook👍 emn en dag kikar jag in☺️ Ha en skön kommande vår!!

Rose Garden Malevik sa...

Hej Mari
ja jösses, man mår allt lite bättre när det är ordning och rent :)
å missa nu inte..

SATURDAY SHOW OFF

de e kul att vara med :)
Välkommen
Håkan

Rapport till Vänfors sa...

Vårstädning är underbart...efteråt;) Så svårt att komma igång ;)
Kram Annika