Ja, det är väl oundvikligt, hösten är här. Men inget ont som inte har något gott med sig... att få tända en eld i vedspis eller kakelugn, eller bara tända ljus för den delen, planera mysmiddagar, dricka rött vin, ta på sig koftor och sockor, slippa vattna alla uteblommor och slippa sommarstressen, bara en sån sak :)
6 kommentarer:

Unknown sa...

Wow! Vilken härlig kakelugn!!! Trevlig dag! Kram Anki

lisashus sa...

Ja, alla årstider har väl sina fördelar, som här med en värmande, mysig brasa! Vilken fin kakelugn!
Jag kan sakna eldandet i mina kakelugnar i huset jag hyrde tidigare!

Vilka läckerheter du dukar upp!

Ha en fin dag!
Lisa

Therese på Granne med Pellgårn sa...

Jag älskar färgen på din kakelugn, ovanlig och jättefin.
Ha det fint!
Therese

Anonym sa...

Sommarstress? Det var nytt för mig:) Har alltid trappat ner när sommar och ledigt kommer, men har grannar som jagar upp sig och rusar runt i trädgården med ändan i vädret varje ledig stund:)
Skorpan

n o r d i n g å r d e n sa...

Nja, jag personligen upplever jag den kanske inte så "skorpan" men jag VET att många gör, för det ska onekligen hälsas på, bli påhälsad, grilla, träffas, dona , planera in allt o alla- det var väl det jag menade att på den fronten så lugnar ned ner sig... Kul att du kikar in här Skorpan!

Halmhatt och mamelucker sa...

Jag tycker det är skönt med höst. Älskar sommar men lurar mig själv varje år och tänker att jag har ett helt sommarlov ledigt fast jag har några futtiga veckor och då kan det visst kännas som det är mycket som "ska" hinnas med. Självpåtaget såklart. Men just nu välkomnar jag hösten! Lugnare och ändå mysigt! Kram och trevlig helg!
Annika