Jag gillar att diska för hand. Känns som varm terapi, och särskilt med ett fönster...  och har man inget badkar känns det nästan som ett bad, till armbågarna :) Här mitt kök i torpet i Västernorrland..

Har du inte Instagram så skaffa, en otrolig värld med vackra bilder, och du behöver inte visa några själv för att enkelt kunna följa andra...

Jag finns på @nordingarden

2 kommentarer:

lisashus sa...

Vilket perfekt läge för diskbänken! Det är ju drömmen att ha den framför ett fönster, och att kunna stå där och liksom "drömma" mitt i diskbaljan! Själv diskar jag också för hand - sålde diskmaskinen i lägenheten för att få mera skåp bl.a.!

Ja, IG är verkligen kul - nybörjare som jag är, men oj, så många fina bilder!
Ha en fin start på veckan!
Lisa

Annorlunda sa...

Jag är mångsysslande och kreativ människa!


Jag är en mångsysslande krativmänniska. Kattälskande, hundälskande, djurälskande småtokig 50+tant som inte kan låta bli att inspireras av allt som verkar roligt, intressant och utmanande. Jag gillar att pyssla och göra smycken, skriva, läsa, måla, teckna, sy, virka, klappa katterna, hålla på med datorn och en massa annat - tiden räcker inte till för allt. Min sämsta gren är ordning och reda, städa på freda' - men kaosforskning ägnar jag många timmar åt.
pyssel, läsa, skriva, måla, teckna, sy, skapa, dator, psykologi, antropologi, kvantmekanik, astrologi, djur, en massa annat. Jag har diagnoser: Asperger, Autism, Utvecklingstörning m.m. Att vara annorlunda liv med diagnoser! Jag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Har Autismspektrumtillstånd, Autism, kronisk depression. Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda! Har varit mobba hela min barn, ungdom, halva vuxna liv. Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m. I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här. För samarbete kontakta mig på min E-mail: mia2@home.se Blogg: annorlundakvinna.blogg.se .............. Välkommen till min blogg. Här kommer du att få läsa om hälsa,träning, miljö, upplevelser, natur och förhoppningsvis få inspiration till att prova något nytt recept eller något annat roligt.

Intressen
Träning, kost, friluftsliv, resa, familjen