Mina senaste loppisfynd...
Varsågoda, lite nötter och hjortronvin till mina trogna följare!

Tusen tack för alla hälsningar och kommentarer! Jag är inte ofta online på min blogg numera, ett par ggr i månaden, men det är lika på facebook och instagram., jag fotar mycket på en gång, ibland spontant förstås, men lägger sen ut bilder då jag tycker passar kommande vecka...  MEN, jag läser alla era kommenterar och blir så glad!!!  Ja visst kan det vara så, en blogg är ju roligare på så vis att det är STORA bilder, för bloggar läser man i stationära datorer. Instagram o Facebook läses i moderna mobiltelefoner och är en "snabbare" värld...

Blogg görs sig inte alls i en Iphone så därför har ca hälften av bloggfolket lämnat sina datorer...  men det går så bra att göra inlägg både här och där och jag är glad så länge ni kikar in!!! Även om det senaste visas i mitt album på Instagram...men denna bild är rykande färsk och har inte lagts ut där ännu. Så det så ;)

Tack och God fortsättning på 2016!

7 kommentarer:

Solstrimmor sa...

Tack för hjortronvin i vackert glas:) Och jag läser helst bara bloggar, de ger mig mest.

Kramar från Eva-Mari

Gunilla sa...

Hej! Läser aldrig bloggar på datorn utan helst på iPad och via Bloglovin som hittar alla nya inlägg från de bloggar jag följer.

lisashus sa...

Så vackert med hjortonvinet i de glasen och så gott, säkert!

Det gröna fatet med lilla rådjuret (?) påminner mej om barndomen, och jag tror att det är en askkopp! :) Passar betydligt bättre med nötter och annat ätbart i.

Trots att jag numera har Instagram, tycker jag ändå att bloggen är roligast. Det är så himla pillrigt med IG, på bloggen kan man bre ut sej mera och det gillar jag. Kul att du ändå fortsätter att blogga!
Lisa

Designe sa...

Såå läckra glas! Å vinet lät gott!...inte likör alltså utan vin´?! Du kan konsten att hitta guldkornen du! :) Själv sitter jag i köket och väntar på att maten ska bli klar i ugnen och lyssnar på spotify och kikar runt lite på bloggar! Ha det bra i kylan! :)

Unknown sa...

Happy to find this great blog.
Nice greetings from austria your new follower
Kuni

Anonym sa...

I love winter white. So beautiful.

________________________
American Actor HD Wallpapers

Unknown sa...


Today, some houses have a commercial site in the US but not in Europe, like Swiss Watches, Baume & Mercier and Omega Watches.Many designers are Hermes Handbags in on one of the hottest trends in accessories: metallics. And Louis Vuitton handbags is no different. The Christian Dior replica handbags has been accustomed a brownish makeover.