Humlen är så vacker nu med sina små limefärgade kottar. Finns inte så många blommor att plocka in längre men då blir humlen ett räddande tillskott. Fejkade kronärtskockor i mörkt blodrött/lila ligger framme som dekoration i den gamla köksvågen....  Jättekul att läsa om era tankar ang den väntade tiden och advent i inlägget inunder, vi är nog många som tänker lika- jättekul!

8 kommentarer:

Hulda sa...

Humlen er vakker. Her blomstrer den også i mengder, kanskje jeg skulle ta noen inn. Flotte bilder du har tatt av den her. Vekta er aldeles skjønn. :)

lisashus sa...

Ja, visst är de vackra, kottarna! Jag tog också hem en slinga från torpet!
Vilka härliga skockor! Så dekorativa de också!

Ha en fin start på veckan!
Lisa

rosvikslyckan sa...

Jag önskade att min humle var så där vacker men den är aldeles gul och trist. Vi har haft någon frostnatt här redan så snön är nog inte så långt borta.

Jättefina fejk-kockor, jag trodde de var riktiga:)

kram Jenny

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh så fin din humle är, här i norr har då min i alla fall frysigt och är alldelens brun. Vintern är på väg, men då kommer julen så det är ju postitivt.
Ha en fin dag/Theres

linnea-maria sa...

Jag fastnade för dina fejk "skockor" de ser ut som vackra blommor. Jag har helt tappat gnistan för att pynta och feja. Det är fullt sjå att få till äldste sonens sovrum som vi renoverar. Jul är inte att tänka på än så länge. vi firar halloween hemma hos oss med ett stort kalas så om det ska pyntas så är det med pumpor :)

Annika B sa...

Vilka fina skockor ! Var hittar man sådana? Har bara sett gröna oäktingar. Har haft riktiga som slagit ut med lila "strån" Ha det gott!

Annas skattkammare sa...

Så fint med humlen och kronärtskockor!!
Kram Anna

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !!
Åhhh vad vackra bilder !! Japp, har har du en till som längtar till advent, jisses vad roligt det ska bli att få börja plocka fram jullådorna..och tända mina vita pappstjärnor...
Kraaam Anette