Jag kan inte leva utan doftljus, de gör mej lycklig! Hittar jag sen ljus som doftar gott och lagom, är svensktillverkade, miljövänliga och brinner ned till sista droppen blir jag GLAD!!!  Här ljus gjorda i Roslagen av nyttig rapsvax, de har gudomliga dofter! Kika in på Yvelis sida...

Jag gillar julljus med kaneldoft, detta "Gammeldags jul" doftar inte kanel, däremot apelsin och en touch av mjuka julkryddor, så gott,hemtrevligt och alldeles lagom. Såg på deras hemsida att ännu en juldoftljus kommit och så ett som kallades "Midnatt", bara namnet lät spännande, nån som testat dem och vet hur de doftar?? Visst förändrar man snabbt ett hems karaktär med lite god doft?

8 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jag gillar också doftljus och varierar doften med årstiden och säsong. Yvelis ljus har jag inte hört talas om tidigare, så nu ska jag besöka hennes hemsida. Tack för tipset! Ha en fin dag!
Kram,
Regina

Designe sa...

Åh vilket härligt doftljus! Ja jag älskar oxå doftljus och de som kostar lite mer luktar oftast godast! Njuter just nu av lilla brukets vanilj-doftljus!:)

n o r d i n g å r d e n sa...

Ja, det går ju inte att leva utan doftljus!!! Åh, gillar du L:a Brukets vaniljljus skulle du älska Yvelis "Svart vanilj"- doftar så gott och brinner ned så bra!

Annas skattkammare sa...

Tycker också om doftljus, bara de inte blir för "tunga". Visst blir det mycket hemtrevligare med lite doft!
Kram /Anna

Eva Domis sa...

Hembakat sprider det med en underbar doft i hemmet och så får gommen något att njuta av;-)

Vanilj låter kanske tråkigt men det är min favorit bland doftljus,mild och tar ej för mycket åt sig av uppmärksamhet.

Superb tid för ljus är det, mörkt och inomhusliv som ju nu gäller mest,kram

corinne* sa...

JE ME PROMèNE SOUVENT SUR VOS PAGES TOUT Y EST JOLI !

corinne* sa...

j'adore aussi ces doux parfums ....
une jolie ambiance !

Rapport till Vänfors sa...

Doftljus...tänk att man kan bli så galen i sånt. Min samlarådra vibrerar genast igång när jag ser nåt nytt. Har bara så svårt att använda dem när jag köper, vill liksom spara och ha kvar dem. Ja, jag är nog lite knäpp:)
Kram Annika