Åh va ljuvligt att bara kunna gå ut och ta sig en gratisbukett!  Den där rufsiga väldoftande, snyggare än en avancerad floristbukett många gånger tycker jag!


Min morfars föräldrar är ju som gjorda för denna tapeten!( klicka på bilderna så blir de större..)


Snygg passande kudde från Studio Lisa Bengtsson och så min kompis med blogg och FB Villa Skogsbrynet/Rapport till Vänfors som tillverkat dessa urläckra svarta franslampor till mej!!!


7 kommentarer:

Hagbacken sa...

Du får till det lika snyggt varje gång :)

Nackdelen med hägg, är att man inte får vara det minsta allergisk om man ska ha dem inne...tråkigt, för de är ju så underbara!

Kram Linda

G:a Affären sa...

Det känns ombonat och trevligt här hos dig. Och tapeten kommer till sin rätt vad du än sätter till. Släkttavlan är en fullträff!
Här står också häggkvistar i vas och så förstås hundkex som börjat blomma.
Franslamporna är så häftiga, så kreativ och nytänkande hon är Annika!

Kramar
Cia

Norrfrids Eija sa...

Så ***** läckert Mari så jag dör här en smula och så gulddetaljerna som du kombinerat till!
En knippe franslampor tack hit också vi har ju samma tapet fast inredningen återstår. Nu fick du det att snurra i skallen allt!

Rapport till Vänfors sa...

Gud så snyggt du fått till det,fasen också att jag inte har väggar som kan tapetseras...men men, man kan ju inte få allt. Gillar verkligen det gamla fotot,de var så himla fina förr :) Tack för din länk, lamporna blev ju faktist perfekta mot din tapet och allt det guldigt lyxiga.
Kram Annika

Designe sa...

Det är så jäkla snyggt! Lantligt och lyxigt i ett! :) Häftigt med franslamporna som matchar "guldtofsarna" på kudden! Snyggt med det slitna till den tjusiga tapeten och tjusiga ramen! :) Håller med om buketter..gillar oxå mer rufsiga buketter än perfekta!..men så är det nog med allt..jag gillar det mesta som är tufsigt men inte perfekt! :)

n o r d i n g å r d e n sa...

Tack alla goa tjejer och tack Annika!!!

linnea-maria sa...

Oj vilken vacker tapet!